Εκτός Ευρώπης λόγω ... χρεών (2006)

Σαν σήμερα 15/6/2006, έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ αν και αγωνιστικά είχε εξασφαλίσει την έξοδό του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, δεν θα συμμετείχε σε αυτό, λόγω του ότι δεν κατάφερε να πάρει την απαραίτητη άδεια...
Εκτός Ευρώπης λόγω ... χρεών (2006)

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον Σύλλογο που προσπαθούσε να επουλώσει τις πληγές που άφησε το πέρασμα των Μπατατούδη – Γούμενου και η απόφαση αυτή της ΟΥΕΦΑ έφερε παγωμάρα στην Τούμπα, καθώς η εξαμελής επιτροπή από ανθρώπους του ΠΑΟΚ που διαχειριζόταν την υπόθεση, είχαν βάσιμες ελπίδες πως η έκβασή της θα ήταν θετική για τον ΠΑΟΚ!

Μέλη της επιτροπής επικοινώνησαν με τον τότε Πρόεδρο της ΕΠΟ (Βασίλης Γκαγκάτσης), προσπαθώντας να μάθουν το σκεπτικό της απόφασης, αλλά η ελληνική ομοσπονδία ακόμη δεν το είχε παραλάβει! Για την ιστορία στη θέση του ΠΑΟΚ πήρε ο Ατρόμητος...

Εκείνες τις μέρες του 2006, στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, είχε κάνει την εμφάνισή του ένα όνομα, το οποίο μια εξαετία αργότερα, έμελλε να αλλάξει τον ρου της ΠΑΟΚτσήδικης ιστορίας!

Ο λόγος για τον Ιβάν Σαββίδη που είχε ενδιαφερθεί για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ, στέλνοντας μάλιστα μέσω του δικηγόρου του (Λυκουρέζος), επιστολή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητώντας να μάθει το ακριβές ποσό των χρεών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ!

Μια κίνηση που αντιμετωπίστηκε με μεγάλη δυσπιστία από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, η ιστορία όμως απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, πως οι προθέσεις του Ιβάν ήταν ξεκάθαρες και ο ΠΑΟΚ ήταν ο χαμένος της όλης υπόθεσης, κλείνοντας την πόρτα στον επιχειρηματία!

Ευτυχώς λίγα χρόνια αργότερα, η νέα κρούση του Ιβάν για την απόκτηση της ΠΑΕ, έτυχε καλύτερης αντιμετώπισης και ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα μια και καλή!

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Νίκος Καραγεωργίου (2 παιχνίδια), ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος (18 ματς) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου (10 παιχνίδια)

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...