Φωνή λαού - οργή Θεού, στην Καμάρα! (2007)

Σαν σήμερα στις 25/11/2007, πραγματοποιήθηκε στην Καμάρα, ένα από τα μεγαλύτερα οπαδικά συλλαλητήρια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Φωνή λαού - οργή Θεού, στην Καμάρα! (2007)

Με κυρίαρχο αίτημα τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ, περίπου 17.000 οπαδοί του Δικεφάλου, συγκεντρώθηκαν για να στείλουν μήνυμα στην τότε πολιτική ηγεσία, ότι ήρθε ο καιρός η κοροϊδία και ο εμπαιγμός σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, να πάρει τέλος.

Σε μια εποχή που οι υπουργοί προεκλογικά "έταζαν" αβέρτα, αλλά πίσω από την πλάτη μας, μάς κορόιδευαν, ο λαός του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης και διατράνωσε προς κάθε κατεύθυνση, την απαίτηση να προχωρήσει το θέμα της ρύθμισης. Δυστυχώς όλος αυτός ο ξεσήκωμος δε συγκίνησε ιδιαίτερα κανέναν και χρειάστηκε να φτάσουμε στις 12/5/2015, όταν ο Ιβάν Σαββίδης υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε όταν ανέλαβε την ομάδα, κατέβαλε στην αρμόδια ΔΟΥ το ποσό των 10.886.811 ευρώ, απαλλάσσοντας το Σύλλογο από τον τεράστιο αυτόν βραχνά, επιτρέποντάς του πλέον να ανοίξει τα φτερά του! Παράλληλα ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επέλεξε την πλήρη αποπληρωμή χρέους της, την ώρα που κάποιοι άλλοι, έπεφταν κατηγορίες για να γλιτώσουν την καταβολή των οφειλόμενων!

Πολύς ήταν ο κόσμος που δεν κατάφερε εκείνες τις ώρες να φτάσει στην περιοχή της Καμάρας και να δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο, καθώς έγιναν ουκ ολίγες αναφορές για μπλόκο της αστυνομίας στα Μάλγαρα, σε λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς από διάφορες περιοχές της Μακεδονίας, ενώ στον περιφερειακό το απίστευτο μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων, δεν επέτρεψε σε πολλούς να κατέβουν στο κέντρο της πόλης και αναγκάστηκαν να πάνε απευθείας στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η συσπείρωση του λαού γύρω από την ομάδα και τη διοίκησή της ΠΑΕ, εκείνα τα χρόνια ήταν μοναδική, ανεπανάληπτη και μόνο όσοι τα ζήσαμε από κοντά μπορούμε να το κατανοήσουμε αυτό! 

Θυμηθείτε στα videos που ακολουθούν τι είχε γίνει ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...