Ήττα στη Λεβαδειά στην .. εκπνοή!

Σαν σήμερα στις 21/11/1993, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1993-1994.
Ήττα στη Λεβαδειά στην .. εκπνοή!

Οι παίκτες του Όλεγκ Μπλαχίν πραγματοποίησαν μια τραγική εμφάνιση, μια εμφάνιση που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούσε τη φανέλα που φορούσαν, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 1-0. Ακόμη κι έτσι, ο πολύ κακός εκείνη τη μέρα ΠΑΟΚ, έχασε το ματς στο 90ό λεπτό, δεχόμενος το γκολ που τελικά έκρινε το ματς από τον Μπλέτσα, λίγο πριν ο ... Γιάννης Σπάθας σφυρίξει για τελευταία φορά!

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν περίπου 2.000 θεατές (1.351 τα εισιτήρια), ανάμεσά τους και οπαδοί του Δικεφάλου, που έφυγαν απογοητευμένοι από την εμφάνιση, το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, αλλά και από τον τρόπο που ήρθε η ήττα! 

Η ομάδα, σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που προηγήθηκε, ήταν πλήρως ασύνδετη και οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν νωρίτερα προβάδισμα στο σκορ! Απέναντι σε αυτόν τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ είχε να επιδείξει όλες κι όλες δύο καλές στιγμές: η πρώτη στο 9' όταν ο Λαγωνίδης εκτέλεσε φάουλ το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και η άλλη στο 67' όταν το σουτ του Μαλιούφα από το ύψος της μεγάλης περιοχής είχε την ίδια τύχη! Από εκεί και πέρα το ... χάος!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε με καρφωτή κεφαλιά του Μπλέτσα στο 89' μετά από κόρνερ του Γκουλή, με τον Μιχόπουλο να μην μπορεί να αντιδράσει... Με την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως τότε 19 βαθμούς (5 νίκες - 4 ισοπαλίες - 3 ήττες), με το σύστημα βαθμολογίας να είναι 3-1-0...

Διασώθηκαν από τον ΠΑΟΚ οι Καπετανόπουλος, Μιχόπουλος, Αλεξίου, Γιουκούδης.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Γιόνους, Λαγός, Παπανικολάου, Μαρτιναίος, Λουκάς, Μπλέτσας, Ν. Γκουλής, Μάρκου (71' Κρύος), Γιακόβλεβιτς, Τσάνας, Κόιτς (90' Σπ. Γκουλής)

ΠΑΟΚ:  Μιχόπουλος, Βολτέζος (46' Μαλιούφας), Καπετανόπουλος, Ζαγοράκης, Αλεξίου, Λαγωνίδης, Χάβος, Γιουκούδης, Λούχοβι, Τουρσουνίδης (72' Δερμιτζάκης), Αναστασιάδης    

* O ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-38

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια)

* Στη αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εκείνης της περιόδου (1993-1994)

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...