Ισοπαλία στο Ελ Πάσο με ... Ρολφ Φρίνγκερ!

Στο Ελ Πάσο αγωνίστηκε σαν σήμερα στις 17/10/2004 ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο την Καλλιθέα, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005.
Ισοπαλία στο Ελ Πάσο με ... Ρολφ Φρίνγκερ!

Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός, ο ΠΑΟΚ με τον Φρίνγκερ (που τον θυμηθήκαμε τώρα!), έμεινε στο ισόπαλο 1-1, σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε πολύ ... χασμουρητό στις εξέδρες!

Κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις στη μεγαλύτερη διάρκειά του, σίγουρα ξεχάστηκε πολύ εύκολα από τους 2.000 θεατές (1.659 τα εισιτήρια), ανάμεσά τους και 400 ΠΑΟΚτσήδες οι περισσότεροι από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο της Αθήνας, όμως αυτός που σίγουρα δεν το έχει ξεχάσει είναι ο Χρήστος Καρυπίδης!

Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου (σε αυτό το ματς ο Φρίνγκερ τον έβαλε δεξί μπακ!!!), υπήρξε ο πρωταγωνιστής και στα δύο γκολ της αναμέτρησης! Πρώτο στο 49ο λεπτό, όταν από δικό του λάθος ο Τσίγκας -άλλος ένας παίκτης "αξέχαστος" από το βραχύχρονο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ όταν ήρθε στα ανταλλάγματα της μεταγραφής Σαλπιγγίδη- νίκησε με κεφαλιά τον Ατματσίδη ανοίγοντας το σκορ!

Ο ΠΑΟΚ που γενικά παραπατούσε στην επανάληψη, βρήκε τη δύναμη και έφτασε στο 1-1, με σκόρερ τον ... Καρυπίδη, ο οποίος στο 62ο λεπτό, μετά από φάουλ που εκτέλεσε με σέντρα ο Θεοδωρίδης και αφού Βόκολος - Χασιώτης δεν μπόρεσαν να πιάσουν την κεφαλιά όπως θα ήθελαν, ο Καρυπίδης ήταν αυτός που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατή καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε, διορθώνοντας το δικό του λάθος...

Στο μισάωρο που ακολούθησε, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν 2-3 καλές στιγμές, με πρωταγωνιστή κυρίως τον Φάνη Γκέκα, όμως ο Ατματσίδης με ωραίες επεμβάσεις κράτησε το 1-1. Ο ΠΑΟΚ είχε και αυτός δύο καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, με τους Σκαρμούτσο (δοκάρι) και Σαλπιγγίδη να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Σουλογάνη, αν και βρέθηκαν σε θέσεις για γκολ!

Καρυπίδης, Εγκωμίτης, Σαλπιγγίδης ξεχώρισαν από τον κακό ΠΑΟΚ, που σε ένα ακόμη ματς στο λεκανοπέδιο απογοήτευσε!

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λεμονής): Σουλογάνης, Γκεοργκίεφ (89' Κυριάκος), Νταμπρόφσκι, Σέτα, Αγγελόπουλος, Κουλακιώτης, Ντραγκίσεβιτς, Τελκίνσκι (81' Ουάνγκα), Σαββίδης, Τσίγκας, Γκέκας 

ΠΑΟΚ (Φρίνγκερ): Ατματσίδης, Καρυπίδης, Βόκολος, Χασιώτης Φουτσίνι (75' Καραδήμος), Ουντέζε, Κούτσης (19' Εγκωμίτης), Ανδράλας (83' Ζησόπουλος), Θεοδωρίδης, Σκαρμούτσος, Σαλπιγγίδης 

Και η βαθμολογία:

* Οι ντόπιοι "φίλαθλοι" δεν παρέλειψαν να ... ασχοληθούν με δύο παίκτες μας που ανήκαν παλιότερα σε αυτούς! Έτσι τα άκουσε ο Σκαρμούτσος, ενώ αντίθετα χειροκροτήθηκε ο Καραδήμος!

Δηλώσεις:

Ρολφ Φρίνγκερ: "Κανονικά θα έπρεπε να αλλάξω 5-6 παίκτες μετά το 60', δεν είχα όμως δικαίωμα να το κάνω! Είχαμε αρκετούς παίκτες με πρόβλημα φυσικής κατάστασης, για αυτό είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε έναν πόντο. Το ίδιο πρόβλημα είχαμε και με την Άλκμααρ μετά το 60ό λεπτό, πρέπει να δουλέψουμε μερικές εβδομάδες για να το ξεπεράσουμε. Σαλπιγγίδης και Σκαρμούτσος αισθανόταν πολύ κουρασμένοι! Ήρθαμε εδώ και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά είχαμε τον τραυματισμό του Κούτση που μας δημιούργησε πρόβλημα στο παιχνίδι. Χάσαμε τον έλεγχο, διατηρήσαμε όμως καλό passing game. Θα έπρεπε στις δύο ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε ένα γκολ. Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε, μετά το γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας αλλά είμαι ευχαριστημένος που ισοφαρίσαμε με το όμορφο γκολ του Καρυπίδη. Του άξιζε αυτό το γκολ γιατί είχε πολύ καλή απόδοση... Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο σκοράρισμα γιατί μετράμε μόλις δύο γκολ σε τρία παιχνίδια. Τον Γιασεμή τον απέκλεισα από την αποστολή, γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος μαζί του (!) στην προπόνηση και πήρα νέους παίκτες στην αποστολή" 

Γιώργος Κουλακιώτης: ""Κάναμε ένα από τα χειρότερα ημίχρονα στο α' μέρος, κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν πολύ τυχεροί που ο ΠΑΟΚ δεν άνοιξε το σκορ! Στο β' παίξαμε καλύτερα, χειρότερα άλλωστε δεν μπορούσαμε, ανοίξαμε το σκορ, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεχτήκαμε το γκολ από στημένη φάση. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο όπως ήρθαν τα πράγματα. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, του εύχομαι να βρει τον δρόμο του, μην ξεχνάτε ότι έχω παίξει στην ομάδα και την αγαπάω! 

Γιώργος Θεοδωρίδης: "Εδώ και δύο εβδομάδες προετοιμαζόμασταν για το μα τς με την Καλλιθέα, την οποία όλοι υπολογίζουν. Τελικά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Αν σκοράραμε στο α' μέρος θα καθαρίζαμε το παιχνίδι. Με τον τραυματισμό του Κούτση βγήκαμε από τον ρυθμό μας. Στην επανάληψη η Καλλιθέα ανέβηκε και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από τη μια είμαστε ευχαριστημένοι, από την άλλη απογοητευμένοι από την εικόνα που είχε το ματς στην επανάληψη..." 

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες)

* Και μια και ο λόγος για τον Φρίνγκερ, εργαζόταν πρόσφατα σαν σχολιαστής στην ελβετική τηλεόραση όταν τόλμησε να ασκήσει κριτική στον πρόεδρο της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν, εκείνος αντέδρασε κάπως...οπαδικά και επιτέθηκε με κλοτσιές και γροθιές στον Φρίνγκερ.

«Πρώτα ήρθε ο γιος του Κονσταντέν, μου έδωσε τρία-τέσσερα χτυπήματα. Δεν αντέδρασα γιατί σκεφτόμουν δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ακολούθησε ο Κονσταντέν που με κλοτσούσε στην πλάτη και τα οπίσθια», δήλωσε ο Ρολφ Φρίνγκερ επιμένοντας ότι θα καταθέσει μήνυση.

«Ο Ρολφ Φρίνγκερ μου έκανε κριτική αυτή την εβδομάδα και μου συμπεριφέρθηκε άσχημα. Τακτοποίησα την κατάσταση μαζί του. Τον χτύπησα και τον κλότσησα στα οπίσθια» παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Σιόν τονίζοντας ότι «Δεν ήταν σωστή, αλλά όταν δέχεσαι επίθεση πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...