Η ανατολή της χρυσής εποχής!

Στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 1968 (15/8), ακούστηκε για πρώτη φορά από τον τότε πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Ζέρβα, ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ένας σύλλογος ισάξιος των ομάδων του ΠΟΚ...
Η ανατολή της χρυσής εποχής!

Για πρώτη φορά παρόμοιες κουβέντες, δεν αποτελούσαν κλισέ φράσεις, αλλά εξέφραζαν την πραγματικότητα! Η ομάδα είχε πλέον όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπει σφήνα στις ομάδες του κέντρου! Δυνατές μεταγραφές έγιναν, όμως το πιο δυνατό χαρτί της ομάδας ήταν η επιστροφή του Γιώργου Κούδα, ένα γεγονός που έφερε στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου 12.000 οπαδούς και στο φιλικό με την Καβάλα που έγινε στις 18/5, κοντά στις 17.000!

Οι καινούριοι παίκτες (Τερζανίδης - Παρίδης - Ασλανίδης), αλλά και ο Κούδας, έδειξαν από την μέρα της παρουσίας τους πως θα τα δώσουν όλα για να γίνει ο ΠΑΟΚ ομαδάρα! Δίπλα στους "παλιούς", Θεοφανίδη, Γιακουμή, Λέανδρο, Φουντουκίδη, Μουρατίδη, το καινούριο αίμα του ΠΑΟΚ ταίριαξε αρμονικά! Μαζί τους και οι Σαράφης - Λάζος που ήρθαν στην Τούμπα ένα χρόνο νωρίτερα, όπως διαβάσατε στα αφιερώματα των "Ασπρόμαυρων Ιστοριών"!

Βέβαια στις πρώτες μέρες που ακολούθησαν την επιστροφή του Κούδα, υπήρχαν στον κόσμο ανησυχίες! Θα μείνει στην ομάδα; Κι αν μείνει μήπως δημιουργηθούν άλλα προβλήματα μεταξύ των παικτών; Όσο όμως κυλούσαν οι μέρες, οι πάντες κατάλαβαν πως ο Μεγαλέξανδρος ήρθε για να μείνει! Έδειχνε μεγάλο κέφι στις προπονήσεις, ετοιμαζόταν να ανοίξει το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, ενώ αρραβωνιάστηκε και την Μαρί Μπονέ (αρχική εικόνα), παραμένοντας μακριά από τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι τον είχαν οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, με την κάθοδό του δυο χρόνια νωρίτερα στη Μουνιχία!   

Η καινούρια μέρα για τον Δικέφαλο είχε ήδη ανατείλει!!! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...