Ένας ακόμη άδοξος αποκλεισμός (pics - vds)

Σαν σήμερα στις 3/8/2016, ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και έχασε στην Τούμπα από τον ανύπαρκτο Άγιαξ με 1-2 αν και προηγήθηκε στο 4' με τον Κλάους, ο οποίος στη συνέχεια ήταν ο μοιραίος παίκτης μας....
Ένας ακόμη άδοξος αποκλεισμός (pics - vds)

Μπροστά σε 25.000 φίλους του ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε για τον 3ο προκριματικό γύρο τον Άγιαξ. Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς – Τζαβέλλα - Κρέσπο - Λέο Μάτος στην άμυνα, Χαρίση – Σάκχοφ – Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή και Ροντρίγκες – Αθανασιάδη – Κάμπος στην επίθεση, σε ένα 4-3-3.

O ΠΑΟΚ μπήκε με γκολ στο ματς, καθώς μόλις στο 4' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κλάους που από κοντά άνοιξε το σκορ, βάζοντας φωτιά στην Τούμπα.

Στη συνέχεια είδαμε απίθανα πράγματα! Ο Άγιαξ προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του, οι διάδρομοι προς την εστία του Γλύκου ήταν ερμητικά κλειστοί και η ομάδα που απειλούσε στην κόντρα ήταν ο ΠΑΟΚ...

Χάθηκαν απίθανες ευκαιρίες, μοναδικές θα τις χαρακτηρίζαμε που θα μπορούσαν από το πρώτο ημίχρονο να έχουν κρίνει την πρόκριση υπέρ του Δικεφάλου...

Στο 15ο λεπτό, καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στην κόντρα με τον Τσίμιροτ να δέχεται την μπάλα από τον Ροντρίγκες, από καλή θέση να σουτάρει, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.

Στο 23ο λεπτό, κλώτσησε τεράστια ευκαιρία ο Κλάους!!! Σέντρα παράλληλη του Λέοβατς και ο Κλάους στο τετ α τετ πλάσαρε πάνω στον Σίλεσεν!

Στο 26ο λεπτό, απίστευτο χαμένο τετ α τετ ο Κλάους και πάλι! Η φάση ξεκίνησε από καταπληκτική μπαλιά του Τσίμιροτ που έβγαλε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ μόνο του με τον Σίλεσεν αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0, πλασάροντας άουτ!

Στο 32ο λεπτό, νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Σάκχοφ από καλή θέση, πλάσαρε άουτ. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αντίπαλος τιμωρεί, αν και στην προκειμένη περίπτωση ο Τέιλορ ήταν αυτός που τιμώρησε τον ΠΑΟΚ!

Στο 45', όταν ο Άγγλος ρέφερι είδε πέναλτι του Λέοβατς σε παίκτη των φιλοξενούμενων και ο Κλάασεν ισοφάρισε... Στην αρχή της φάσης έδωσε αυστηρό φάουλ υπέρ του Άγιαξ από το οποίο προήλθε η σέντρα που έφερε το πέναλτι. Ο Τέιλορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο άφηνε το παιχνίδι αλλά στις τελευταίες φάσεις που περιγράψαμε, επιλεκτικά τα έδωσε στους Ολλανδούς...

Στην επανάληψη είδαμε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις, ένα παιχνίδι αναμονής και από τις δύο ομάδες με την μπίλια να κάθεται τελικά στους Ολλανδούς! Στο 76ο λεπτό, είχε δοκάρι για τον ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης, που χώθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς, πήρε παλικαρίσια την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και επέστρεψε στον Σίλεσεν!!!

Και στο 88ο λεπτό, ο Κλάασεν εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει την μπάλα και με γωνιακό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ έχασε μια δική του πρόκριση, πληρώνοντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Μάτος, Χαρίσης (84' Μππίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σάκχοφ (89' Κουλούρης), Κάμπος, Αθανασιάδης, Ροντρίγκες (70' Μυστακίδης). 

Αγιαξ: Σίλλεσεν, Τετέ, Βέλτμαν, Ριντεβαλντ, Κλάασεν, Βέστερμαν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ (63' Ελ Γκάζι), Βίργκεβερ, Γκουντέλι, Ντάικς.

.....................................

Εμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τον άδοξο αποκλεισμό από τον Άγιαξ, ο Βλάνταν Ίβιτς...

Αναλυτικά τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

Για το παιχνίδι: "Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε 4 κλασικές ευκαιρίες, ο αντίπαλός μας δεν μπορώ να πω ότι έκανε κάποια ευκαιρία, εκτός μιας ευκαιρίας με το χέρι. Ουσιαστικά μας κέρδισαν χωρίς ευκαιρία. Υπάρχει πίκρα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλό μας".

Για τη συνέχεια της ομάδας: "Η ομάδα μπορεί να το ξεπεράσει, έχουμε παίκτες με προσωπικότητα. Είμαστε απογοητευμένοι, η ζωή συνεχίζεται. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ξεκινήσαμε να χτίσουμε κάτι, και θα συνεχίσουμε".

Για το είπε στους παίκτες μετά το ματς: "Τους έδωσα συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την προσπάθεια. όποιος ήταν στο γήπεδο, μπορούσε να καταλάβει ότι έδωσαν το 100% και έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν πειθαρχημένοι, δυνατοί στις μονομαχίες... Δεν μπορώ να βρώ κάτι που δεν πήγε καλά. Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν φάνηκε ότι είναι καλύτερη από μας".

Για τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: "Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες. Κάποιες φορές ομάδες μένουν χωρίς ευκαιρία, όπως σήμερα ο Άγιαξ. Δουλεύουμε και στο κομμάτι αυτό, στο σκοράρισμα. Αυτοί που είχαν ευκαιρίες και δεν έβαλαν γκολ, είναι οι πιο απογοητευμένοι".

Για τον διαιτητή: "Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές".

Για τη φάση του πέναλτι: "Ήταν μια στημένη μπάλα. Γίνονται επαφές. Αν ήταν πέναλτι, δεν μπορώ να το πω εγώ".

Για το αν οφείλεται στην απειρία ο αποκλεισμός: "Πολλά μπορούμε να λέμε. Ο Αγιαξ δεν είναι πιο έμπειρος από μας σαν ομάδα. Απλά έχει χρόνια συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα. Νομίζω ότι μετά το σημερινό, ο κόσμος βλέπει μέλλον"

Για το αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι στην εικόνα του ΠΑΟΚ : "Όταν σκέφτομαι μετά το ματς τι έχει συμβεί, και συζητώ με τους συνεργάτες μου, φτάνοντας στο ότι ο αντίπαλος δεν έχει κάνει ούτε μια ευκαιρία, τι να πω; Αν συνέβαινε το αντίθετο, θα μπορούσαμε να πούμε διαφορετικά πράγματα".

..................................................

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άγιαξ...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ότι και να πούμε αυτή τη στιγμή είναι λίγο. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για ένα τέτοιο παιχνίδι, ευτυχήσαμε γρήγορα να προηγηθούμε, κάτι που θέλαμε, το ματς ήταν στα μέτρα μας, είχαμε τόσες ευκαιρίες, όμως όταν δεν βάζεις γκολ στο τέλος το πληρώνεις.

Κάναμε σημαντική προσπάθεια, η απογοήτευση είναι μεγάλη. Κρίμα πραγματικά για τον κόσμο, για τον πρόεδρο, για εμάς την πόλη και για όλη την Ελλάδα.

Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να συνέλθουμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι μεγάλα και πρέπει να μεγαλώσουμε μέσα από αυτά. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει και θέλω να παρακαλέσω όλοι να είναι μαζί μας.

Νομίζω πως γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση στην Ολλανδία και κάποια σημεία από το αποψινό παιχνίδι που θα μας χρησιμεύσουν στο μέλλον".

...........................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αγιαξ στη σέντρα

4ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κλάους και 1-0. Mετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κλάους που από κοντά άνοιξε το σκορ

7ο λεπτό: Προσπαθεί να κάνει παιχνίδι ο Αγιαξ, πρεσάρει ο ΠΑΟΚ στα 2/3 του γηπέδου 

15ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στην κόντρα με τον Τσίμιροτ από καλή θέση να σουτάρει, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ

19ο λεπτό: Πρώτο κόρνερ για τον Αγιαξ, πέρασε η φάση

20ό λεπτό: Σουτ του Κλάους δεν ανησύχησε ο Σίλεσεν

23ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία ο Κλάους!!! Σέντρα παράλληλη του Λέοβατς και ο Κλάους στο τετ α τετ πλάσαρε πάνω στον Σίλεσεν

Περάσαμε τα μισά του ημιχρόνου, ο Αγιαξ δεν έχει υποψία ευκαιρίας και ο ΠΑΟΚ εκτός του γκολ είχε και άλλες 2 πολύ καλές στιγμές

26ο λεπτό: Απίστευτο χαμένο τετ α τετ ο Κλάους, φοβερή ευκαιρία!!! Η φάση ξεκίνησε από καταπληκτική μπαλιά του Τσίμιροτ που έβγαλε τον Στέφανο μόνο του με τον Σίλεσεν

32ο λεπτό: Νεα απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!!! Τετ α τετ ο Σάκχοφ, άουτ

33ο λεπτό: Ο Άγγλος δεν δίνει το καθαρό χέρι του Κασιέρα που παραλίγο να βρει δίχτυα από το πουθενά!!!

45ο λεπτό: Πέναλτι για τον Αγιαξ και 1-1 με τον Κλάασεν, πολύ αυστηρή η απόφαση, επιλεκτική θα την χαρακτηρίζαμε

Ημίχρονο στην Τούμπα με δικαιολογημένες αποδοκιμασίες για τον Αγγλο ρέφερι

Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Σέντρα ο Τζάλμα, κεφαλιά ο Ροντρίγκες άουτ

53ο λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση. Το εκτέλεσε ο Τζαβέλλας, μπλόκαρε ο Σίλεσεν

56ο λεπτό: Κίτρινη στον Κρέσπο για διαμαρτυρία σε φάουλ που δεν έκανε

57ο λεπτό: Κίτρινη στον Γκουντέλι

Απίστευτο σόου από την φαλακρή αγγλίδα αδερφή

61ο λεπτό: Σέντρα του Κάμπος μπλοκαρε ο Σίλεσεν προ του Κλάους

Tο champions League θα πρέπει να ζήσει φέτος χωρίς τον γάβρο που μόλις αποκλείστηκε από την Μπερ Σεβά

63ο λεπτό: Βγαίνει ο Ντόλμπεργκ και μπαίνει ο Ελ Γκάζι

65ο λεπτό: Κίτρινη στον Τετέ για φάουλ στον Τζαβέλλα

70ό λεπτό: Μυστακίδης στη θέση του Ροντρίγκες 

76ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη, που χώθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς πήρε παλικαρίσια την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και επέστρεψε στον Σίλεσεν!!! Ο παίκτης μας στη φάση τραυματίστηκε και θα συνεχίσει με επίδεσμο στο κεφάλι του...

83ο λεπτό: Σουτ του Μυστακίδη άουτ

84ο λεπτό: Μπίσεσβαρ στη θέση του Χαρίση

86ο λεπτό: Σουτ του Μπίσεσβαρ άουτ

88ο λεπτό: 1-2 ο Κλάασεν

89ο λεπτό: Κουλούρης στη θέση του Σακχοφ

5 λεπτά καθυστερησειςΤέλος, ένας ακόμη άδοξος αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ που πλήρωσε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου

....................................................

To pregame της αναμέτρησης

Έτοιμα τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ...

19:40 Μπαίνει σιγά σιγά ο κόσμος στην Τούμπα... Το ίδιο ισχύει και για τους Ολλανδούς που παίρνουν θέση στη θύρα 8

19:49 Την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα κάνουν διαιτητής και βοηθοί, που έφτασαν στο γήπεδο με βανάκι, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω photo ...

20:00 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ, δείτε το video

20:05 Πολύς κόσμος στην "4" που αναμένεται να γεμίσει πολύ γρήγορα

20:10 Στο γήπεδο ο Άγιαξ μέσα σε αποδοκιμασίες

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

20:38 Βγαίνουν για ζέσταμα οι τερματοφύλακες των Ολλανδών

20:39 Αποθέωση για Γλύκο - Μπρκιτς από μια σχεδόν ΓΕΜΑΤΗ Τούμπα

20:50 Βγήκε για ζέσταμα ο ΠΑΟΚ μέσα σε αποθέωση

20:57 Και ο Αγιαξ στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε τρελή γιούχα από 25.000 κόσμο

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...