"Μύλος" με Ισαακίδη το 1975...

Μια μεταγραφική υπόθεση με πολύ ενδιαφέρον βγήκε στην επιφάνεια, το κατακαλόκαιρο του 1975. Αφορούσε τον ομογενή μέσο Κώστα Ισαακίδη, Έλληνα διεθνή παίκτη με την Εθνική Βουλγαρίας.
"Μύλος" με Ισαακίδη το 1975...

Πιο συγκεκριμένα: Τον Ισαακίδη εντόπισε πρώτος ο ΠΑΟΚ και ήρθε σε συμφωνία μαζί του, αλλά στη συνέχεια παράγοντες του παπαναστασιακού πλησίασαν τον ποδοσφαιριστή και εμφάνισαν την υπογραφή του σε δελτίο!

Έτσι στην ΕΠΟ κατατέθηκαν δύο δελτία του παίκτη, ο οποίος στην αρχή με δηλώσεις του κατήγγειλε αυτό που κατέθεσε ο συμπολίτης σαν ... πλαστό!

Η υπόθεση τράβηξε σε βάθος χρόνου, ο Ισαακίδης όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια για να επαναπατρισθεί από τη γειτονική χώρα χρειαζόταν την υπογραφή του πατέρα του την οποίαν οι συμπολίτες με τον άλφα, βήτα, γάμα τρόπο είχαν στην κατοχή τους.

Εκείνες τις μέρες οι ανακοινώσεις εκατέρωθεν έπεφταν βροχή, με την ΕΠΟ να μην ξέρει ποιον να πιστέψει και τελικά ο παίκτης πήγε στον συμπολίτη. Εκεί αγωνίστηκε για τρία χρόνια, χωρίς να δικαιολογήσει η παρουσία του τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του, ενώ την τρίτη χρονιά ήρθε και ένας τραυματισμός να βάλει "το κερασάκι στην τούρτα".

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Καβάλα και η υπόθεση ξεχάστηκε με το πέρασμα του χρόνου. Ο Ισαακίδης πάντως έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει στην ομάδα που τη σεζόν 1975-1976 σήκωσε τον τίτλο, να αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ και να διεκδικήσει τις σεζόν 1976-1977 και 1977-1978 το νταμπλ...

Η μοίρα είχε στο πρόγραμμα για αυτόν να μείνει στην αφάνεια που παρείχε η ομάδα της συνοικίας και εκείνη την εποχή!  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...