Αυτοί έχουν την ανάγκη μας!

Ορμώμενος από την ειδησεογραφία της ημέρας καθώς και την κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει το δικαίωμα στους ξενιτεμένους να δουν το Ευρωπαϊκό ματς του Δικεφάλου, νομίζω ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα...
Equalizer Equalizer
Αυτοί έχουν την ανάγκη μας!

Βάσει των ρεπορτάζ που διαβάζουμε, στον ΠΑΟΚ ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά της Νόβα στο αίτημα για παροχή εικόνας ώστε οι φίλοι του Δικεφάλου να δουν τον αγώνα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Αν αυτό είναι η αρχή για μια μεγαλύτερη μάχη κόντρα στο απαράδεκτο συνδρομητικό κανάλι, τότε είναι η καλύτερη είδηση για φέτος το καλοκαίρι!
Ένα κανάλι που από την ΠΡΩΤΗ μέρα της δημιουργίας του δεν έχει προχωρήσει σε ούτε μια θετική κίνηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ένας οργανισμός που εκτός των μετριότατων και πανάκριβων υπηρεσιών του, δεν έχει βάλει ούτε ένα λιθαράκι στην αναγέννηση του σάπιου ελληνικού αθλητισμού.
Ένα σύνολο συμφερόντων που χιλιάδες φορές μας έχει δημιουργήσει την αίσθηση πως εκτελεί εντολές ανωτέρων, σε ο,τι αφορά τα μεγάλα αθλήματα.
Δεν έχουμε να θυμόμαστε ούτε μια ποιοτική περιγραφή ομάδων του ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, δεκάδες περιπτώσεις εξόφθαλμης κακοπροαίρετης κριτικής (Τα ονόματα των υπαλλήλων τους, γνωστά και μη εξαιρετέα), ύποπτων σχολίων και μιας γελοίας, ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ, πολιτικής ίσων αποστάσεων που όλως τυχαίως δικαίωνε μονίμως τους νταβατζήδες του ελληνικού αθλητισμού εδώ και 20 πλέον χρόνια.
Όλα αυτά, με την ΑΝΟΧΗ και την ηττοπάθεια του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, αφού είχε ανάγκη τα λεφτά για να επιβιώσει.
Πλέον αυτά τελειώνουν.
Κι αν η συμφωνία για την προβολή του Δικεφάλου στο εξωτερικό είναι η αφορμή, τόσο το καλύτερο. Πάγιο αίτημα των συνοπαδών μας ήταν η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων της ομάδας με το πολυπληθές κοινό σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής ή και της Αυστραλίας.
Πλέον, η τεχνολογία επιτρέπει την αναμετάδοση αγώνων. Καιρός να το εκμεταλλευτούμε.
Νόμιμα, καθαρά, ποιοτικά.
Πλέον, με τον ΠΑΟΚ να χαράζει μόνος τη στρατηγική του, δεν έχουμε εμείς την ανάγκη τους.
Αυτοί έχουν τη δική μας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...