Ως πότε τα τρυπήματα?

Για τα εσωτερικά προβλήματα μας, τα είπαμε και χτες. Και πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες. Για τα εξωτερικά τρυπήματα όμως, πότε θα παρθούν αποφάσεις;
Equalizer Equalizer
Ως πότε τα τρυπήματα?

Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα. Δεκτόν.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σταθερότητα… πνευματική. Δεκτόν.

Ο ΠΑΟΚ είναι πληθυσμιακά κυρίαρχος σε μια τεράστια γεωγραφική έκταση, κι όμως δε χαίρει σεβασμού ούτε στα αυτονόητα ζητήματα.

Το θέμα που προέκυψε με την υποτιθέμενη… επίθεση που δέχθηκαν παιδιά-παίκτες ακαδημιών που παροδικά φορούν τη φανέλα του νταβατζή του ελληνικού αθλητισμού, έδωσε πάτημα για άλλο ένα άνευ προηγουμένου τρύπημα στη σάρκα του Δικεφάλου.

Ένα θέμα που αναδείχθηκε, μεγαλοποιήθηκε και λίγο αργότερα… αποσιωπήθηκε από αθλητικά siteτων Αθηνών (όλως τυχαίως), έρχεται να αμαυρώσει την εικόνα της ομάδας αλλά και των οπαδών.

Τις τακτικές και τη λάσπη που χαρακτηρίζουν κάθε λέξη των ΜΜΕ της Αθήνας, είναι δεδομένο ότι τις προσπερνάμε. Υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι, ένσημα κολλάνε.

Για την τακτική των εν Θεσσαλονίκη ΑΡΔ όμως, μήπως ήρθε η ώρα για κινήσεις νομικού περιεχομένου;

Έβαλα κι εγώ ο ατυχής, λίγο ραδιόφωνο να ακούσω να πάρω κλίμα από Θεσσαλονίκη, και έφριξα.

Ο γνωστός καράφλας και η συνεργάτιδά του που κάνουν καριέρα λασπολογώντας και γλύφοντας τον νταβατζή του ελληνικού αθλητισμού, είχαν και πάλι όλη την καλή διάθεση να προβάλλουν μονοκόμματα το θέμα, παρότι ΉΔΗ από ΧΘΕΣ έχουν μεσολαβήσει διαψεύσεις και προφανείς έλλειψη οποιασδήποτε απόδειξης ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε παιδιά. Κι όμως, οι ίδιοι αλλά και τα εν Θεσσαλονίκη αφεντικά τους, θεώρησαν σκόπιμο να σχολιάσουν μονόπλευρα το θέμα.

Τυχαίο και αυτό; Πρώτη φορά είναι;

Όσο ο ΠΑΟΚ (δηλαδή όλοι μας) κοιμάται όρθιος, τόσο τα τρωκτικά θα βρίσκουν πεδίο δόξης.

Αλήθεια, νομικά τμήματα σε ΑΣ και ΠΑΕ, υπάρχουν; Δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς; Δεν έχουν καμία δυνατότητα αντίδρασης; Θα σταλεί κάποιου είδους αίτημα για αποκατάσταση της αλήθειας στα διάφορα site και ΜΜΕ;

Επιτέλους, πόσο ύπνο ρίχνουμε σ αυτή την ομάδα; 

Πριν λίγο, ο υπεύθυνος ακαδημιών του νταβατζή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον arenafm, δήλωσε ξεκάθαρα, μεταξύ άλλων :

«Τμήμα της σχολής έπαιζε στις έντεκα. Πριν κατέβουν τα παιδιά από το λεωφορείο, ενημερωθήκαμε ότι δε πρέπει να πάμε, γιατί υπάρχουν 8-10 άτομα οι οποίοι το ΜΟΝΟ που έκαναν ήταν να απαιτήσουν να ΜΗ ΜΠΕΙ η σχολή στο συγκεκριμένο γήπεδο. Είπαμε να περιμένουμε λίγα λεπτά για να ηρεμήσουν τα πράγματα. ήρθαν και οι γονείς για να ακολουθήσουν τα παιδιά τους. Αυτό το οποίο έγινε ήταν να μας πουν εν τέλει να μη κατέβουμε καθόλου γιατί δε το επιτρέπει ο κόσμος. Δεν πείραξε κανείς ούτε ένα παιδί!»

Ποιο ήταν λοιπόν το έγκλημα;

Έχετε πάρει χαμπάρι, παράγοντες αλλά και γονείς, ότι εμμέσως στηρίζετε ένα διαρκές έγκλημα που συντελείται εδώ και δεκαετίες πλέον στον ελληνικό αθλητισμό; Πως περιμένετε ο κόσμος να μην αντιδράσει;

Βεβαίως και όταν συντελούνται εγκλήματα θα είναι κατακριτέο. Καθώς όμως η συμπεριφορά στη Μηχανιώνα και από ΕΠΙΣΗΜΑ χείλη πλέον επιβεβαιώνεται, δεν έφτασε σε καμία παράνομη ή βίαιη πράξη, αφήστε το κλάμα και τη προπαγάνδα.

ΥΓ. Ενδιαφέρον θα έχει η παρακολούθηση της επαγγελματικής πορείας του ανθρώπου που διέψευσε την ύπαρξη επεισοδίων εις βάρος παιδιών. Η απόλυσή του εντός της εβδομάδας πληρώνει καλά, στο κουπόνι...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...