Αλλαγή μεταγραφικής στόχευσης ?!?

Ο ΠΑΟΚ διανύει πολύ δύσκολη περίοδο. Και είναι πολύ συγκεχυμένα όσα ακούγονται, αφού δε ξέρουμε ούτε πως φτάσαμε εδώ, ούτε και που θέλουμε να φτάσουμε.
Equalizer Equalizer
Αλλαγή μεταγραφικής στόχευσης ?!?

Συνειδητά λοιπόν επέλεξα τον τελευταίο καιρό να μη λέω πολλά. Γιατί υπάρχουν αρκετές απόψεις, άλλες σοβαρές κι άλλες όχι, μα όλες νομίζω πως στερούνται σοβαρής θεμελίωσης. Μέχρι να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν, προτιμώ να μη βγάλω… ετυμηγορία, κάτι που ως οπαδός του ΠΑΟΚ σίγουρα θα κάνω κάποια στιγμή...

Κάνοντας όμως μια μίνι παρένθεση σ αυτή την υπομονή μου, παρατηρώ σήμερα και μετά την ανακοίνωση της αποστολής για την Καλλονή, ότι ο ΠΑΟΚ πιθανότατα πλέον χρειάζεται αλλαγή στη μεταγραφική του στόχευση.

Για κεντρικό μπακ, χαφ και εξρέμ μιλούσαν όλοι. Σήμερα, ο ΠΑΟΚ μάλλον χρειάζεται και αριστερό μπακ! Γιατί ο Τζαβέλας ως αριστερό μπακ αποκτήθηκε και, ακόμα κι αν είχε αποφασιστεί η χρήση του στα στόπερ, σίγουρα λογίζονταν ως πιθανός αντικαταστάτης του Ρατς, μετά την αποπομπή Σπυρόπουλου.

Μάθαμε λοιπόν πως μέσα σε δυο μόλις εβδομάδες, ο Δικέφαλος διώχνει δύο εκ των… 3 ½ αριστερών του μπακ! Εκτός κι αν η θλιβερή και προσβλητική εμφάνιση Τζαβέλα στη Τρίπολη είναι ποτέ δυνατόν να συγχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Άγγελο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα

Θεωρώντας λοιπόν πως η ομάδα δεν έχει χάσει σε τόσο φοβερό βαθμό τον αυτοσεβασμό της, ο παίκτης Τζαβέλας αποτελεί παρελθόν. Όπως έχουμε όλοι πληροφορηθεί πως συμβαίνει και με το Σπυρόπουλο.

Και το ερώτημα είναι ξεκάθαρο : Ο ΠΑΟΚ έχει παρατήσει ήδη το κυνήγι του τίτλου; Κι αν όχι, θα πορευθεί τους επόμενους μήνες με ένα αριστερό μπακ και τον άπειρο Ποζατζίδη; Δύσκολα, λέω εγώ.

Αριστερό μπακ λοιπόν, και γρήγορα!

Κάπου έχουμε χάσει το νήμα, κύριοι… Κάθε λίγους μήνες πέφτει μπουρλότο στην ομάδα. Συμμαζευτείτε και συμμαζέψτε τους υπαλλήλους-παίκτες του ΠΑΟΚ. Χεσμένους τους έχω τους τίτλους και τις κούπες, αν ο ΠΑΟΚ δεν έχει τουλάχιστον την αυτοκυριαρχία του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...