Μυστήριο τρένο

Περίεργο πράμα, αυτός ο ΠΑΟΚ. Όλα ανάποδα τα κάνει. Στην καλοκαιρία αυτοκτονεί και στα δύσκολα μαγεύει. Όχι αγωνιστικά, αλλά γενικότερα…
Equalizer Equalizer
Μυστήριο τρένο

Η χθεσινή βραδιά στην Τούμπα τράβηξε από πολύ νωρίς τα φώτα της δημοσιότητας για λόγους όχι απαραίτητα αθλητικούς. Η συνεχιζόμενη κουβέντα για τη δυσαρέσκεια του κόσμου, το μικροεπεισόδιο με Ιβάν μετά την Καλλονή και η δυστοκία στις μεταγραφές, έφεραν στο μυαλό όλων πως πιθανός αποκλεισμός από το χωριό της Μολδαβίας, πιθανώς και να είχε άσχημες συνέπειες.

Βέβαια, η κουβέντα περί χοντρών επεισοδίων στην Τούμπα όλοι ξέραμε πως δεν είχε καμία βάση, αλλά υπήρχε έντονος φόβος σε συνδυασμό με προβληματισμό για την πορεία της ομάδας. Κι όμως, προσπερνώντας τα γελοία βεγγαλικά που «έσκασαν» στο ξεκίνημα του ματς, είχαμε όλοι την ευκαιρία να θαυμάσουμε μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κερκίδα, που όμοιά της δεν είχε πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετούς μήνες. Φωνή, συμμετοχή, ωραία συνθήματα και κυρίως ΔΙΑΘΕΣΗ για στήριξη στην ομάδα. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και τη γενική διάθεση.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Πολλά λάθη και έλλειψη λύσεων ή φαντασίας, αρκούσαν για να δούμε ένα μάλλον βαρετό παιχνίδι (μέχρι το ξέσπασμα στο τέλος). Κι όμως, ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει.

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά συνειδητοποιήσαμε πως το γήπεδο είναι μάλλον… μεγάλο για να αποκλείσει από τον ΠΑΟΚ τους οπαδούς-τουρίστες και τους αδιάφορους. Για ακόμα μια φορά, η προσέλευση των 15-18 χιλιάδων ήταν αυτή που έδωσε μια εξαιρετική κερκίδα, σε αντίθεση με όλες τις φορές που το γήπεδο γεμίζει,  τα φλας δε σταματούν ν αστράφτουν και το μόνο που μένει είναι μερικά status το facebook και άλλες χαριτωμενιές,  προσφέροντας στην ομάδα το απόλυτο ΜΗΔΕΝ σε επίπεδο στήριξης.

Σε κάθε περίπτωση, το χθεσινό απόγευμα όχι μόνο βοήθησε την ομάδα να «ξεμπουκώσει» στο σκοράρισμα, αλλά θύμισε σε όλους μας πόσο μαγική μπορεί να είναι η Τούμπα σε κάτι τέτοιες απλές, απρόσμενες στιγμές.

ΥΓ1. Η ελεεινή συνήθεια των ιθυνόντων της ΠΑΕ να ΚΟΒΟΥΝ τη διάθεση του κόσμου ανεβάζοντας την ένταση σε θλιβερά «μπιτάκια» όταν όλοι φωνάζουν στην κερκίδα, καθώς και η παντελής έλλειψη επικοινωνίας με τα όσα γίνονται στις κερκίδες, συνεχίζει να καταστρέφει πολλές μεγαλειώδεις στιγμές αλλά και να τσαντίζει τον κόσμο που συνήθως, δεν… πάει στο γήπεδο για να του νταουλιάσουν το κεφάλι με μπούρδες.

ΥΓ2.   Η έλευση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Τούμπα έγινε τελικά πραγματικότητα με καθυστέρηση 2-3 ετών. Τότε, ο Ζήσης Βρύζας τον είχε επιλέξει. Τώρα, ήταν επιλογή Άγγελου. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ αποφάσισαν να τον φέρουν τώρα, και κυρίως ΓΙΑΤΙ καθυστέρησε τόσο πολύ να ανακοινωθεί μια μεταγραφή που έμοιαζε κλεισμένη πολλές μέρες τώρα.

ΥΓ3. Τα συγχαρητήρια μας σε μεγαλοδημοσιογράφους του ΠΑΟΚ που έβγαλαν «αποκλειστικό» ρεπορτάζ ότι κλείνει ο Παπαδόπουλος. Άμα το κατέχεις το αντικείμενο...

ΥΓ4. Κλάους, δικαίωμά σου να μη γουστάρεις κάποια πράγματα. Πρόσεχε μόνο να μην επηρεάζεσαι απο ανόητους και συμπλεγματικούς συμβουλάτορες.

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...