Πολύ περίεργα πράγματα, στον ΠΑΟΚ...

Σε συνέχεια των… λυπηρών σκέψεων που κάνουμε όλοι τον τελευταίο καιρό για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, προκύπτουν τις τελευταίες μέρες κι άλλα ερωτηματικά.
Equalizer Equalizer
Πολύ περίεργα πράγματα, στον ΠΑΟΚ...

Ο Δικέφαλος τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα από την περίοδο που ο Βρύζας είχε αναλάβει το βάρος των μεταγραφών, είχε πολλά προβλήματα. Λίγα λεφτά, κακοπληρωτές, αρκετές άστοχες επιλογές παικτών και τόσα άλλα ζητήματα. Είχε καταφέρει όμως ο ΠΑΟΚ, να έχει καλό όνομα ανάμεσα σε παίκτες που ήρθαν, αλλά και παίκτες που δεν φόρεσαν ποτέ τη φανέλα. Η φήμη της ζεστής ατμόσφαιρας, της φιλίας και της αγάπης του κόσμου, ακολουθούσε την ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται το ακριβώς αντίθετο, παρότι τα οικονομικά ζητήματα λύθηκαν. Σπεύδουν, με λύσσα, ορισμένοι να μας πείσουν πως για όλα αυτά ευθύνεται ο… κομπλεξικός και άσχετος Ιβάν.

Να το δεχτώ, κύριοι, πως είναι περίεργος, αλλοπρόσαλλος, εγωκεντρικός και χίλια άλλα στραβά. Οι δηλώσεις όμως που παραχώρησαν τις τελευταίες μέρες οι Κατσουράνης και Λίνο, να με συμπαθάτε μα δείχνουν πως κάπου αλλού είναι το πρόβλημα

Τι περίπου δήλωσαν όμως οι πρώην (???) παίκτες του ΠΑΟΚ;

Κατσουράνης : «Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο από την ομάδα, άρα συμπεραίνω πως δεν πρόκειται να συνεχίσω, αφού το συμβόλαιο τελειώνει»...

Λίνο : «Γιατί με έχουν και περιμένω; Δεν είδα ούτε μια κλήση, δεν μου αξίζει αυτό»…

Το ερώτημα, προκύπτει αβίαστα : Είναι θέμα και ευθύνη του Σαββίδη, να πει στους υπευθύνους « τηλεφωνείστε στον Κατσουράνη»; Ή μήπως υπάρχει κανείς τόσο τρελός ώστε να νομίζει πως ο Ιβάν δεν θέλει ούτε να τους τηλεφωνήσουμε; Είναι ποτέ δυνατόν παίκτης της ομάδας να ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ τι θα γίνει με το μέλλον του; Πόσο πιο ερασιτεχνικός μπορεί να γίνει ένας χειρισμός; Είναι απο την άλλη δυνατόν ένα παίκτη που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, η ομάδα να του κάνει καψώνια; Αν όσα ζητάει είναι πολλά, πείτε το καθαρά και τελειώστε την υπόθεση. 

Αντί λοιπόν να σκεφτόμαστε με τη μία την… κεφαλή του ΠΑΟΚ, ας σκεφτούμε μήπως το πρόβλημα βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα.

Ξεπερνώντας την εμφανώς κάκιστη προετοιμασία της μεταγραφικής περιόδου, αφήνοντας πίσω τα διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν για συγκεκριμένα πρόσωπα και διατηρώντας καλή προαίρεση για όλους στην ΠΑΕ, δεν μπορεί παρά να μένουμε με την απορία : Πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να συμπεριφέρεται έτσι, δια των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος; Η ζημιά που γίνεται στο όνομά της ομάδας είναι ανυπολόγιστη. Η φθορά στην ψυχολογία των αποδυτήριων αλλά και της κερκίδας, δεν μπορεί να αντισταθμιστεί με… σενάρια περί κακού Σαββίδη, που σφίγγει το λουρί.

Και κάτι ακόμα : Αν ο Ιβάν κλείνει την κάνουλα, καλά κάνει, νομίζω εγώ. Βγείτε, πείτε το, να τελειώνουμε. Μέχρι να κλείσει το θέμα των χρεών και αργότερα της Θέρμης, δουλειά δεν γίνεται. Και το έχει τονίσει ξεκάθαρα και ο ίδιος. Αν πάλι δεν κλείνει την κάνουλα και απλά κάποιοι τα έχουν σκατώσει τόσο πολύ στον προγραμματισμό, ας αφήσουν τις ασυνάρτητες διαρροές.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...