Μας ρεζίλεψε όλους ο Άγγελος

Αγγελόσκυλα και αγγελομάχοι, επαναστάτες και καναπεδάκηδες, «γούνες» και καταδρομείς, έχουμε όλοι ένα μεγάλο κοινό στον ΠΑΟΚ : Είμαστε φαφλατάδες.
Equalizer Equalizer
Μας ρεζίλεψε όλους ο Άγγελος

Σήμερα, στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του νέου προπονητή, ο... παρωχημένος, κομπλεξικός και περίεργος Άγγελος Αναστασιάδης, μέσα σε λίγες κουβέντες, ανέλυσε όλο το σύγχρονο ΠΑΟΚ. Χωρίς μεγάλες υποσχέσεις, ολίγον τι κρυψίνους και επιθετικός προς άπαντες, μας έκλεισε το στόμα.
Δυστυχώς, είπε αλήθειες που περισσότερο εμάς πονάνε, παρά τους αντιπάλους. Έδειξε διάθεση να λύσει προβλήματα που μάλλον εμείς δημιουργούμε, παρά το... κατεστημένο. Και το κυριότερο, μας έδειξε πόσο προφανή, γνωστά και πομπώδη, είναι τα προβλήματα του Δικεφάλου.
Είπε, ο Αναστασιάδης : «Ο ΠΑΟΚ είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ». Σου θυμίζει κάτι; Ο ίδιος άνθρωπος προ δεκαετίας είχε ξεστομίσει πως «Εγώ την ομάδα την έχω πάρει και ζούμε στη Βουλγαρία, δεν αντέχεται η Θεσσαλονίκη». Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, πως τολμάμε (όλοι μας) να κοιτάμε την ομάδα στα ίσια και να απαιτούμε πράγματα; Όταν δεν μπορούμε να κάνουμε το αυτονόητο, δημιουργώντας έστω λίγο θετικό κλίμα στην περιοχή γύρω από την έδρα μας;
Συνέχισε, ο... τρελός : «Να πάψουμε να είμαστε χαζοχαρούμενοι». Χρόνια τώρα, η κερκίδα είχε γεμίσει περίεργα... φλάς και αλλοπαρμένες παρουσίες, μόνο βέβαια στα ντέρμπι. Την τελευταία διετία, η επικοινωνιακή αναβάθμιση της ΠΑΕ συνδυάστηκε ουσιαστικά μόνο με βιντεάκια και φωτογραφίες. Τα σχόλια, περιττεύουν. Η μαγκιά της ομάδας στο γήπεδο, πήγε περίπατο, η μαγκιά της κερκίδας εμφανίζεται αραιά, και που.
Μέσα λοιπόν σε μία ώρα, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, κατάφερε με απλά λόγια να μιλήσει ξεκάθαρα, ΠΑΟΚτσήδικα και στα ίσια. Όσα δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς, οπαδοί και διοικούντες, εδώ και τόσα χρόνια. Είναι γνωστό, πως ο ΠΑΟΚ θέλει... κότσια για να τον κουμαντάρεις. Κι όσο μένει κενό το τιμόνι, τόσο θα γκρινιάζεις πως δεν πρέπει να το παίρνει ο προπονητής.
Δεν μπορώ να ξέρω αν θα πετύχει ο Άγγελος. Άποψη έχω, λεφτά δεν έχω για να παίξω στο στοίχημα. Μέχρι το Μάιο όμως, ας πούμε μια φορά την αλήθεια. Ο Αναστασιάδης ξέρει τον ΠΑΟΚ, περισσότερο απ όσο τον ξέρουν τα δύο τρίτα των... παροικούντων την Τούμπα. Και δεν υπάρχει αμφισβήτηση πως τον αγαπάει. Μακάρι να καταφέρει και ο ίδιος να κουμαντάρει το δύσκολο χαρακτήρα που έχει, ώστε να μη τιναχτούν για άλλη μια φορά όλα στον αέρα...

Διαβάστε ακόμη...