Ξύπνιε, ΞΥΠΝΑ

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες θα στο πω. Ναι, σε εσένα που μας κούρασες – αλλά και κουράστηκες - να πουλάς μυαλό.
Equalizer Equalizer
Ξύπνιε, ΞΥΠΝΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα. Σε πολλά φταίει, σε άλλα ΟΧΙ. Αύριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζευόμαστε για να φωνάξουμε για όσα ΔΕΝ φταίμε. Για όσα μας κρατάν χαμηλά. Για όσα μας δημιουργούν εσωτερικά ζητήματα. Για όσα βρωμάνε από μακριά και κανείς δεν τα αλλάζει.

Φέτος, για άλλη μια φορά έδειξες «λίγος» ως οπαδός. Δεν σ αρέσει αυτό που διαβάζεις; Ούτε κι εμένα. Με γήπεδα άδεια, με γκρίνια ανεξάντλητη, με ουσία μηδέν.

Έπεισες τον εαυτό σου πως ο Σαββίδης έχει τον ΠΑΟΚ για τα… «συμφέροντα» και έχεις την εντύπωση πως θα πληρώνει αιωνίως για να αντικρίζει άδειες κερκίδες. Και απαιτείς, ως άλλος βάζελος, να σου προσφερθεί η ποιότητα στο πιάτο, για να πας μια βόλτα να στηρίξεις την ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει αλλαγές. Έχουν γίνει βήματα μπροστά. Και στη μπάλα, μα και στο μπάσκετ. Προφανώς υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Και; Τόσα χρόνια περίμενες μια «αλλαγή», κι όταν αυτή έγινε, το μόνο που ήξερες να κάνεις ήταν να πουλάς ειρωνεία, θεωρία και απλά να ΑΠΕΧΕΙΣ.

Λοιπόν αύριο είναι η ευκαιρία να επιστρέψεις στο προσκήνιο. Χωρίς έξοδα, χωρίς «κύπελλα» να σε περιμένουν, εκεί που έφτιαξες το όνομά και τη φήμη σου. Στο δρόμο.

Όπως πολύ σωστά και ντόμπρα το έθεσε και ο εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών πριν λίγες ώρες στη συνέντευξη τύπου : «Ξυπνήστε».

Αν και αύριο είσαι απών, στο ξαναγράφω, θα φταις μόνο εσύ όχι μόνο για το ρεζιλίκι, αλλά και για τα αποτελέσματα που θα έρθουν.

Αν σ αρέσει, καλώς. Αν όχι, ΞΕΚΟΥΝΗΣΟΥ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...