Ψεύτες, κλέφτες, «λίγοι» και υποτακτικοί

Γεμάτη η σημερινή μέρα. Γεμάτη… ΠΑΟΚ και χαστούκια. Όποιος νομίζει πως το κείμενο θα είναι επιθετικό μόνο προς τρίτους, ας μη κάνει τον κόπο να διαβάσει παρακάτω.
Equalizer Equalizer
Ψεύτες, κλέφτες, «λίγοι» και υποτακτικοί

Δυστυχώς, οι… πολλαπλές τιμωρίες και τα χαστούκια από το παρακράτος των Αθηνών ήταν αναμενόμενα. Όχι βέβαια, στο βαθμό που τα βλέπουμε. Αναμενόμενο ήταν επίσης πως δεν θα υπάρχει και κατάλληλη απάντηση. Γιατί απλά, δεν γίνεται. Αυτό για το οποίο ήμουν όμως ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου. Για άλλη μια φορά, φταίει ο Σαββίδης. Και μερικοί τριγύρω του. Αυτό ήταν, βρήκαμε τη λύση.

Καθώς όμως οι λέξεις χάνουν το νόημα τους και η δυσκολία στο να εστιάσουμε σε ένα αντικείμενο γιγαντώνεται, θα αρκεστώ σε απλή αναφορά των λόγων που με εξόργισαν σήμερα όσο τίποτα άλλο.

Α) Προς επο και λοιπές χουντικές και παρακρατικές δυνάμεις :

Το πόσο μικροί, ένοχοι και κατευθυνόμενοι είστε, το ξέρει όλη η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Το γεγονός πως η… ακροαματική διαδικασία (εδώ γελάνε) ουσιαστικά δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα προαποφασισμένο πανηγυράκι, είναι γνωστό. Έχει χρόνια τώρα καταστρατηγηθεί σε τέτοιο βαθμό οποιαδήποτε έννοια νομιμότητας, ή έστω νομιμοφάνειας (καθώς πλέον εκδίδονται και alacarteπαράνομες αποφάσεις χωρίς φειδώ) που ως αποτέλεσμα έχουμε την αίσθηση πως οι εποχές της παράγκας ήταν απλή σχολική εκδρομή. Τα’ παμε, μη τα ξαναλέμε.

 Λυπάμαι όμως πραγματικά όσους Έλληνες συνεχίζουν να επικαλούνται τέτοιου είδους όργανα προς υποστήριξη των επιχειρημάτων τους. Δυστυχώς, είναι τόσο πολύπλοκο το σενάριο που έχετε χτίσει, ώστε ποντάρω τη μικρή μου περιουσία πως το οικοδόμημα σύντομα θα πέσει και θα σας πλακώσει. Και εσάς, αλλά και τον ψυχασθενή (καμία αμφιβολία ως προς αυτό) εν δυνάμει δήμαρχο που σας διαφεντεύει.

Β) Προς ΠΑΕ ΠΑΟΚ :

Και πάλι ακούτε το μεγαλύτερο κράξιμο. Από τη μια λυπάμαι, απ την άλλη καλά να πάθετε. Ένα πράγμα ζήτησε ο ΠΑΟΚτσής δεκαετίες τώρα. Να κατέβει ένας (ΕΝΑΣ) στην Αθήνα, να δώσει δυο χαστούκια και να σηκωθεί να φύγει. Τι στο διάολο φοβάστε ; Για ποιόν πούστη λόγο ξεκινήσατε την κόντρα και μετά τα γυρίσατε όλα ανάποδα; Και για ποιο λόγο η υπερασπιστική μας γραμμή κινείται σε τόσο ρηχά επικοινωνιακά νερά; Γνωρίζουμε πως τα ΜΜΕ δεν είναι «μαζί» μας, καθώς το χαρτζιλίκι δεν ρέει άφθονο, αλλά και να υψώναμε λίγο τη φωνή δεν θα έκανε κακό. Σήμερα άκουγα τους νομικούς στα ράδια και μόνο πρόσκληση για τσάι δεν απηύθηναν σε δημοσιογράφους που χρόνια τώρα μας σκάβουν το λάκκο. Ατυχώς για όλους μας όμως, η ΠΑΕ εν προκειμένω φέρει τη λιγότερη ευθύνη.

Γ) Προς λυπηρούς ΑΡΔ :

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Αφού πρώτα πήραν ΞΕΚΑΘΑΡΑ και απροκάλυπτα τη γραμμή του Θεοδωρίδη και μίλησαν για ΒΙΕΤΝΑΜ στην Τούμπα, έκτοτε συντηρούν την παραμύθα χωρίς φόβο. Και τι δεν είδαμε σήμερα. «Καλά να πάθει ο ΠΑΟΚ», « Το τίμημα της βίας», « Δε μπορεί να συγκρατήσει τους οπαδούς του» και άλλα φαιδρά. Βρε ξεφτίλες. Βρε λίγοι. Βρε σάπια όντα. Δεν πάτε στο διάολο όλοι οι αναλφάβητοι μαζί;

Οι των Αθηνών, γνωστά δουλάκια, χρόνια στο payroll, εσχάτως και στο φαπ-roll. Γλύψε γλύψε, όλο και κάποιος θα επιβιώσει. Μην πιάνετε τον ΠΑΟΚ στο αισχρό σας στόμα. Τουλάχιστον όχι πριν πιάσετε για ΜΙΑ φορά, τους «δασκάλους του ήθους».

Οι της Θεσσαλονίκης, ακόμα χειρότερα. Ο κόσμος καίγεται, αυτοί θεώρησαν κατάλληλη στιγμή να προβάλλουν την αγγελία του ΠΑΟΚ για θέσεις στην ΠΑΕ. Ο ορισμός του ύποπτου.

Δ) Προς φίλους ΠΑΟΚτσήδες :

Ο,τι να ’ναι. Δυο χρόνια τώρα, ότι στραβό γίνεται, ο Ιβάν φταίει. Μηδέν ωριμότητα, μηδέν συνοχή, μηδέν μυαλό. Τίναγμα όλα στον αέρα και συμμετοχή ΜΗΔΕΝ. Μηδέν εγγραφές στο σύλλογο, μηδέν παρουσία στο γήπεδο, μηδέν στήριξη τμημάτων, μηδέν ακόμα και στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας!

Βρε ΒΛΑΚΑ ΠΑΟΚΤΣΗ, σαράντα χρόνια δεν έβγαλες ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ και έχεις το θράσος να περιμένεις να τον βρει ο Σαββίδης σε ένα χρόνο; Να τον ψαρέψει; Να τον δημιουργήσει; Τι να τον κάνει; Μια σάπια κοινωνία βρήκε ο Σαββίδης και μέσα στα στραβά του, τουλάχιστον ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. Μιλάει πολύ, πληρώνει περισσότερο όμως. Εσύ τι έκανες; Τίποτα. ΜΗΔΕΝ. Θες παρακαλητό για να κουνήσεις τον κώλο σου μέχρι απέναντι. Άπλα.

Κατηγορούμε την ΠΑΕ για το θέμα της Θέρμης. Όλοι αυτοί που αλωνίζουν στην Αθήνα θαρρείς πως έχουν μεγάλους και τρανούς παράγοντες; Πλάκα μου κάνεις ; Δυο τρεις υποτακτικοί κυκλοφορούν στα σωστά σημεία και κουβαλάν από πίσω τους την ΑΠΕΙΛΗ ότι ο κόσμος της χ ομάδας (όχι μόνο του Γαύρου, θυμίζω πως πρόπερσι οπαδοί της ΑΕΚ πήραν ομήρους υπαλλήλους της εφορίας για να μη «Σκάσει» το αρ.44) είναι από πίσω. Εμείς εδώ, τι; ΤΙΠΟΤΑ. Μηδέν. Ούτε για ένα απλό χωραφάκι δεν μπορούμε να πιέσουμε. Προσοχή, να ΠΙΕΣΟΥΜΕ, όχι να εκβιάσουμε.

Αλλά και πώς να το κάνουμε αυτό; Είχαμε Σαλπιγγίδη να λοιδορήσουμε. Είχαμε Ιβάν να κράξουμε που πήγε στο Κιλκίς (!!!). Αλλά σήμερα που ο κόσμος καίγεται, ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Κι αν βγει κάτι, πρώτα κατά της ΠΑΕ θα είναι. Κλασσικά.

Δυστυχώς, σε ένα τέτοιο πλαίσιο, δεν έχει πλέον νόημα να προσπαθεί κανείς να βρει μια άκρη. Σε ένα διαλυμένο ψευδοκράτος, με μηδενική προστασία του πολίτη, των δικαιωμάτων και της ομαλής καθημερινότητας, ο κάθε νταβατζής κάνει ότι του καπνίσει. Και ο ΠΑΟΚτσής, που κάποτε κινούσε γη και ουρανό για να έρθει ο… Γαλακτερός (ποιος ; ), σήμερα  το ξύνει ανελέητα.

Ο,τι και να πούμε λοιπόν για τη σημερινή τιμωρία, ανούσιο θα είναι. Ξεκάθαρα δυσανάλογη των γεγονότων, ξεκάθαρα υπερβατική και περίεργη ανάμιξη στα playoff, ξεκάθαρη επιβεβαίωση των απειλών ότι «τώρα ο χοντρός θα σας…».

Θες κι άλλα; ; Άστα τώρα αυτά και κοίτα μη χάσεις την ευκαιρία στις εκλογές να στηρίξεις τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ σου. Και να πιείς κι ένα freddo στη λιακάδα.

 Σε σάπιες βάσεις, δε χτίζεται τίποτα.

ΥΓ. Μακάρι να κράξουν κάποιοι. Μπας και ξυπνήσει κανείς από το λήθαργο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...