Αστείρευτο πάθος!

Τι κι αν το παιχνίδι αργεί ακόμα; Τι κι αν έχουμε κι άλλα ματς ενδιάμεσα; Μπορεί η ομάδα να υποχρεούται να δείξει επαγγελματισμό, αλλά ο κόσμος έχει ένα και μόνο στόχο στο μυαλό : Πως να λιώσει τον δυνάστη του ποδοσφαίρου, την άλλη βδομάδα στην Τούμπα!
Equalizer Equalizer
Αστείρευτο πάθος!

Το σημερινό ρεκόρ στην εξάντληση των εισιτηρίων, δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Ένα sold-out μέσα σε λίγες ώρες, έδειξε ξεκάθαρα τι πρόκειται να γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Το ξέραμε ήδη απο πριν, το επιβεβαιώσαμε τη μέρα του πρώτου αγώνα : Το πάθος για την πρόκριση, αλλά κυρίως για το ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΜΑ του νταβατζή του ελληνικού αθλητισμού, δεν θα έχει προηγούμενο.

Μετά απο συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες της ομάδας να φτάσει στον τελικό, φέτος τα... άστρα ήρθαν έτσι που η έλλειψη της κούπας συνδυάζεται με χαστούκι τους Πειραιώτες. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για κάθε ασπρόμαυρο στρατιώτη.

Ξεκινώντας απο το sold out και συνεχίζοντας με οργάνωση, εκπλήξεις και παλμό, η κερκίδα την επόμενη εβδομάδα ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ιστορική. Το πάθος της ομάδας είναι αναμενόμενο. Το "χέσιμο" των ερυθρόλευκων χαϊδεμένων, παραδοσιακό.

Το αποτέλεσμα, θα είναι η πρόκριση. Και μόνο.

Μέχρι τότε όμως, έχουμε καιρό. Και θα τα ξαναγράψουμε και θα τα ξαναπούμε. Αν όμως κάτι πρέπει να έχουμε στο νου, είναι το πως θα κάνουμε εκείνη τη βραδιά ακόμα πιο οργανωμένη και δυναμική.

Ας μη μείνουμε αυτή τη φορά, στα λόγια. Το ξεκίνημα πάντως, ήταν άριστο...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...