Είδαμε και τα δικά σας… κατορθώματα!

Γέλωτα προκαλούν πλέον οι συνεχείς αναφορές, μπηχτές και διάφορες κριτικές που εξαπολύουν φωστήρες της δημοσιογραφίας τοπικών ΜΜΕ ενάντια στη λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Equalizer Equalizer
Είδαμε και τα δικά σας… κατορθώματα!

Ειδικά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει ξεφύγει, μετά από μια σχετική (και σε καμία περίπτωση απόλυτη) αλλαγή πλεύσης από το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ, απέναντι στους ντόπιους «δημοσιογράφους» (λέμε τώρα) και σχετικά με την ενημέρωση που παρέχεται γύρω απ τα δρώμενα στην ομάδα.

Πολλά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης λοιπόν, εδώ και χρόνια είναι γνωστό πως μετέρχονται διάφορους τρόπους για να εκμεταλλεύονται περισσότερο, παρά να βοηθούν την κοινωνία του ΠΑΟΚ.

Από τις εποχές των απατεωνίσκων διοικητικών, μέχρι και την περίοδο Ζαγοράκη, όλες οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ αδυνατούσαν να δώσουν σε αυτούς τους δημοσιογράφους τις απαντήσεις και την «εξυπηρέτηση» που έπρεπε. Είτε γιατί είχαν τη φωλιά τους λερωμένη, είτε γιατί χρειαζόντουσαν την αβάντα των πρωτοσέλιδων, είτε γιατί δεν καταλάβαιναν, οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ έχτισαν μια ιδιόμορφη και πέρα ως πέρα γελοία σχέση με φυλλάδες της πλάκας, που πάντα έβγαινε στο τέλος σε βάρος της ομάδας.

Αφού λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει νέα πρόσωπα στην ΠΑΕ (δεν τα γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά γι αυτά) που έχουν κυρίως Αθηναική προέλευση, οι ντόπιοι μικροδημοσιογράφοι έσπευσαν να προβούν στις κινήσεις που γνωρίζουν καλά, εδώ και τόσα χρόνια για να φτιάξουν την απαραίτητη δίοδο επικοινωνίας ώστε να έχουν τα «κονέ».

Καθώς σιγά σιγά βλέπουν πως αυτά δεν τους βγαίνουν, πηδούν από το «γλείψιμο» στην κατακραυγή, μπερδεύοντας ακόμα και τους ίδιους τους αναγνώστες. Συγχέοντας την εύρυθμη λειτουργία με την αποσύνθεση, καθημερινά παρουσιάζουν αλληλοσυγκρουόμενα ρεπορτάζ ακόμα στην ίδια εφημερίδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η ΠΑΕ θα χαράξει συγκεκριμένη πορεία στο θέμα αυτό, θα βάλει όλους αυτούς τους αστείους στη θέση τους και δεν θα έχει «ημέτερους» και «τρίτους». Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των τελευταίων ετών ήταν το γεγονός πως συγκεκριμένα άτομα έπαιρναν τις ειδήσεις και τις παρουσίαζαν με γελοίο τρόπο στον κόσμο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γκρίνιαζαν με χιλιάδες γελοίες δικαιολογίες.

Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι να φτάνουμε να ακούμε αηδίες ότι «οι κακοί Αθηναίοι, βάζελοι, χανούμια κλπ δεν ξέρουν από ΠΑΟΚ και χαλάνε την ωραία ατμόσφαιρα» υπάρχει μεγάλη απόσταση. Συμμαζευτείτε κύριοι... Θεσσαλονικείς. Τα είδαμε τόσα χρόνια και τα δικά σας τα κατορθώματα.

Κόψτε τις βλακείες.

ΥΓ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι όλα καλώς καμωμένα στην ΠΑΕ.

ΥΓ2. Το κείμενο αυτό αναφέρεται σε όσους είναι δημοσιογράφοι. Όχι σε κάποιες γλίτσες της μεσονύχτιας ραδιοφωνικής ζώνης, ούτε και στα ανθυπο-site που ομοιάζουν με στάβλους. Αυτοί είναι μια κατηγορία μόνοι τους. Για όλους αυτούς που εκτοξεύουν λάσπη εδώ και χρόνια, η κατάλληλη θέση είναι στο εδώλιο.

Διαβάστε ακόμη...