Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;

20 χρόνια λοιπόν, ο Άκης της καρδιάς των Θεσσαλονικέων. Και μαζί του 13 ο Σάχης της… Πιερίας.
Equalizer Equalizer
Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Έστω και μετ εμποδίων λοιπόν, η Ελληνική δικαστική εξουσία απένειμε τη δικαιοσύνη που θεώρησε κατάλληλη για τα όσα έγιναν από τους δύο προαναφερθέντες κυρίους και τους φίλους τους.

Αλλά και τι μας νοιάζει εμάς; Και τι τον νοιάζει τον ΠΑΟΚ; Δικοί μας φίλοι ήταν;

Κάποια, κάπου, κάποτε, ήταν η σχέση των κυρίων αυτών με το μεγαλύτερο σύλλογο της Βορείου Ελλάδος. ‘Εκτοτε έχουν περάσει κάποια χρόνια, άλλαξαν κάποια πράγματα, ήρθαν και μερικοί… φτωχοί «με ένα κοστούμι» κι ως δια μαγείας, τους ξεχάσαμε τους κυρίους…

Το ζήτημα είναι αν ξεχάσαμε και τις πρακτικές που τους έφεραν κοντά στον ΠΑΟΚ. Αν ξεχάσαμε τους λόγους. Αν ξεχάσαμε και τους τρόπους!

Γιατί, δόξα τω Θεώ, από τρόπους ο ΠΑΟΚ, καλά τα πάει τόσα χρόνια. Ή μάλλον όχι ο ΠΑΟΚ. Όσοι ζουν μέσα του. Άλλωστε είπαμε, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Βορείου Ελλάδος, έχει αρκετό χώρο στα σπλάχνα του. Και η πείνα είναι μεγάλη, για ορισμένους.

Σήμερα, 8 Οκτωβρίου 2013 αποτυπώθηκε από τη δικαστική εξουσία αυτό που σχεδόν όλοι θεωρούσαν δεδομένο και προφανές, εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

Όλοι; Όχι δα! Γιατί στους κόλπους του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης υπήρχαν ορισμένοι που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο… καταστροφέας του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης προσπαθούσε να διώξει το σωτήρα Γιώργο Σαχπατζίδη για να μη φανούν τα αίσχη του!

Υπήρχαν και κάποιοι που προσπαθούσαν να τον φέρουν στην ομάδα, με κάθε τρόπο.

Υπήρχαμε κι εμείς που κοιτούσαμε με ανοιχτό το στόμα…

Σήμερα, 8 Οκτωβρίου 2013 η καταδίκη Σαχπατζίδη, δεν σήμανε και πολλά για τους λογής λογής «αυτόκλητους» αβανταδόρους του. Οι ίδιοι που τότε έσπερναν αρρώστια στον κόσμο της ομάδας, το ίδιο πράττουν και σήμερα.

Μαθαίνουμε λοιπόν πως το νέο πρόβλημα της ομάδας είναι η επικείμενη απόλυση του Στέφενς και η έλευση «Άγγελου». Μαθαίνουμε πως ο… «κοντός με το μισό κουστούμι» είναι «μυρωδιάς». Μαθαίνουμε, πως ο Τρεζεγκέ είχε τελικά πρόβλημα με τη… βίζα. Γι αυτό δεν ήρθε τελικά.

Για την ταμπακιέρα μόνο, δεν ακούμε κουβέντα.

«Δεν άκουσα, πως είπατε, ορίστε; Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Αύριο, 9 του Οκτώβρη, ίσως κάτι να έχει αλλάξει.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...