Φτάνει πια…

Είναι μερικές φορές, που αισθάνεσαι μπαϊλντισμένος με αυτά που βλέπεις.
Equalizer Equalizer
Φτάνει πια…

Έχεις ξεπεράσει τα όρια της υπομονής, της ανοχής, του απλού εκνευρισμού.

Έτσι την έχω δει κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Είπαμε, να κάνουμε υπομονή, να δούμε μέχρι που θα πάει με ορισμένους, αλλά φτάνει πια

Φτάνει πια βρε ΠΑΟΚτσή, που κάθεσαι (δεν κάθεσαι απλά, έχεις λιώσει στην καρέκλα και τον καναπέ) και γκρινιάζεις σα μυξοπαρθένα με το παραμικρό, αδυνατώντας να αποφασίσεις τι σκατά σου φταίει και δεν βοηθάς την ομάδα σου!

Τη μία, φταίει ο καιρός. Την άλλη, οι τιμές. Την Τρίτη οι ΑΡΔ που σου χαλάνε την αισθητική. Μετά, η διοίκηση. Και μονίμως, ο προπονητής. Ανεξαρτήτως χρονιάς. Μια ζωή τα ίδια.

Έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚτσής έχει ανάγκη την ψευδαίσθηση της επανάστασης. Όταν δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο λόγο να βρίζει και να ονειροβατεί, τότε απλά δεν ξέρει τι του φταίει, κι αφήνει την κερκίδα άδεια, προτιμώντας τη ζεστούλα του σπιτιού, ή τη μίρλα του καφενείου.

Αυτό, κύριοι, δεν είναι αληθινή υποστήριξη στην ομάδα. Δεν έχω καν την απαίτηση να έχουμε καυτή κερκίδα. Αυτό το έχω αποδεχτεί από καιρό.

Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ του ΠΑΟΚ, η φετινή στάση του κόσμου. Δεν έχει υπάρξει πιο άνετη και ασφαλής περίοδος στα χρονικά της ομάδας. Κι αντί να επικρατεί ενθουσιασμός, βλέπεις ΜΟΝΟ μίρλα. Και άδειες κερκίδες.

Σε λίγο ο Ιβάν θα προσλάβει ψυχολόγους και αναλυτές, μπας και καταφέρουν να του εξηγήσουν ΠΟΥ διάολο είναι ο κόσμος που γέμιζε πριν δυο χρόνια το γήπεδο για πλάκα.

Ε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΠΑΟΚτσή. Κουνήσου!

Φτάνει πια κι εσύ βρε ΣΚΟΥΛΗΚΙ, που μια ζωή εκμεταλλεύεσαι το γεγονός πως σε έχω γραμμένο, και μιλάς σαν καμένη πεθερά. Λες, λες, λες. Και βάζεις και δυο 15χρονα λιμά από το πλάι να σε αβαντάρουν νομίζοντας ότι πείθεις την κοινή γνώμη.

Εσχάτως, προσπαθείς να μας πείσεις βρε σκώληκα, πως το κράτος σου κάνει πόλεμο και δεν σε προστατεύει, ενώ αβαντάρει άλλους (φιλοξενούμενους, όπως τους λες, βρε ρατσίσταρε της κακιάς ώρας), γιατί δεν σου κάνει πλάτες για ΕΚΑΤΟΣΤΗ φορά, να ξεμπλέξεις από τα βρωμερά σου χρέη.

Γι αυτό βρε έχεις καταντήσει ο περίγελος όλων των πρώην παικτών σου. Που ούτε ζωγραφιστή δεν θέλουν να βλέπουν την αφεντιά σου.

Ποιανού τα χρέη ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ το 2004 (αλλά ούτε κι εκεί είχες το θάρρος να βγεις μπροστά. Κρύφτηκες δίπλα στην άλλη αδικημένη… την Κούλα) βρε κλέφτη; Τα δικά μου;

Και ποιος σήμερα χρωστάει σε τρίτους και δημόσιο 25 μύρια; Εγώ;

Κι είχες το θράσος σήμερα να απέχεις (!) από την κουβέντα για τις χρεωμένες ομάδες. Περιμένεις φαίνεται πως και πώς να κάνουν κάνα ντου πάλι οι Γερμανοί, για να έχεις τα κονέ που είχες το 40. Λαδέμπορα.

Δεν σου έφτανε βλέπεις ο ψυχοπαθής υπουργός που είχες τόσο καιρό, για να σου κάνει πλάτες.

Δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω, πέρα από αυτό : Τικ, τακ. Τρέχα.

Φτάνει πια και με σένα βρε ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αφού κάναμε δυόμιση χρόνια να αποφασίσουμε αν και τι χρειάζεται η Μεσήμβρια, και ποιος φταίει για τις θλάσεις, φτάσαμε στο σημείο να κουβαλάμε γιατρούς από την Τούνδρα (φαίνεται η Μεσήμβρια είναι σε διαφορετική γεωγραφική ζώνη από τη Θέρμη), τελικά φτάσαμε στην τεκμηριωμένη και ενδεδειγμένη λύση του… ευχελαίου!

Ευτυχώς που ο Δώνης δήλωσε ότι… ξέρουμε τι φταίει για τις θλάσεις. Φτύσ’ τα μπούτια’ς…

Υ.γ. Στο ΟΑΚΑ ΜΟΝΟ για διπλό. Οτιδήποτε άλλο είναι γελοίο και να το συζητάμε.

Διαβάστε ακόμη...