Μια βόλτα στην «πρωτεύουσα», για ακόμα μια φορά...

Η -για ακόμα μια φορά- πανεύκολη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, δεν μας έκανε σοφότερους ...
Equalizer Equalizer
Μια βόλτα στην «πρωτεύουσα», για ακόμα μια φορά...

Ο Δικέφαλος έδειξε και απέδειξε ξανά, πως όσο έχει τα μυαλά του στη θέση τους και τη σωστή νοοτροπία, θα τσαλαπατάει εντός και εκτός έδρας τους «βουνίσιους πρωτευουσιάνους» οι οποίοι αυτό-εξευτελίζονται σε κάθε ευκαιρία, «βγάζοντας» τα συμπλέγματα που τόσα χρόνια έχουν βαθιά κρυμμένα μέσα τους.

Πράγματι, δεν γίναμε σοφότεροι χθες στη Λεωφόρο:

- Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά έκανε εμφανές πως είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Με καλύτερη λειτουργία, σαφώς ανώτερη τακτική αντίληψη, συνεργασίες. Σε τρία παιχνίδια, πολύ λίγες ήταν οι στιγμές που πραγματικά απειλήθηκε από τον «ανακοινωμένο» πρωταθλητή.

- Για ακόμα μια φορά, είδαμε το πόσο χαμηλά έχει πέσει ολόκληρη η Αθήνα μέσα σε λίγα μόλις χρόνια. Αρέσκονταν για δεκαετίες να επικαλούνται το... σύνδρομο των Τεμπών. Μόλις ήρθε η τεχνολογία στα μέρη μας και δυνάμωσε ο ΠΑΟΚ, η κατάσταση έχει γίνει δραματική για τους βουνίσιους πρωτευουσιάνους, που πλέον καταφεύγουν σε άναρθρες κραυγές, εμετική προπαγάνδα (καλά αυτό το είχαν από πάντα, ευγενική κρατική χορηγία μέσω της γνωστής ραδιοσυχνότητας και λοιπών αξιοθρήνητων μμε), όπως βεβαίως καταφεύγουν και σε υστερίες στην κερκίδα μήπως και φρενάρουν το αναπόφευκτο. Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στην ελεεινή αγωνιστική συμπεριφορά των αντιπάλων που ήταν σχεδόν αποκλειστικά αντιαθλητική. Ούτε κατά λάθος δεν έπαιξαν λίγη ώρα φυσιολογικά. Από καρατιές σε θέατρα, και από θέατρα σε κραυγές.

- Αυτό όμως που σίγουρα έγινε για ακόμα μια φορά αντιληπτό και στον πλέον δύσπιστο, είναι πως ο ΠΑΟΚ, όσο ανώτερος κι αν είναι, δεν πρόκειται να τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί. ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ. Οι προκλητικά ΑΝΙΣΟΙ διορισμοί διαιτητών στα τελευταία ματς, οι ακόμα προκλητικότερες αποφάσεις που παίρνουν στα ματς, σε συνδυασμό με τη μακρά σειρά αγώνων που έρχονται κόντρα στο ΠΟΚ, δεν μας κάνουν καθόλου αισιόδοξους.

Παρόλες τις προσπάθειές τους όμως, ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον δρόμο του, πορεύεται δυνατός και η συσπείρωση επανήλθε.

Είναι πάρα πολύ κρίσιμες οι αποφάσεις που θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ρόστερ, και πιστεύω ακράδαντα πως θα επηρεάσουν σε τεράστιο βαθμό την τελική έκβαση της χρονιάς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποδείξει ξανά και ξανά τις ικανότητές του ως προπονητής, όμως σε μια τόσο μακρά σεζόν οι λύσεις στον πάγκο μιας ομάδας πάντα αποδεικνύονται σωτήριες και ενίοτε μετατρέπουν την οριακή αποτυχία, σε επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη...