Οι πιο ακριβές σαρδέλες…

Η νέα αγωνιστική αποτυχία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, έφερε ακόμα περισσότερη γκρίνια. Θα μου πείτε, τι πιο σύνηθες...
Equalizer Equalizer
Οι πιο ακριβές σαρδέλες…

Οι δικαιολογίες, αρκετές και σεβαστές. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά παίζει με τα «δεύτερα», αν όχι τα «τρίτα», εδώ και καιρό. Ο ΠΑΟΚ έχει να κάνει «κανονική» προπόνηση εδώ και πολύ καιρό. Ο ΠΑΟΚ έχει «σκάσει» από τα δεκάδες περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με τους αντιπάλους του. Ο ΠΑΟΚ «κρατάει» όσες δυνάμεις έχει, για τον τελικό.

Όλα αυτά, γνωστά και σε ένα βαθμό σεβαστά.

Τίποτα όμως δεν δικαιολογεί την ποδοσφαιρική ανικανότητα τόσο πολλών παικτών του ρόστερ του. Τίποτα δεν δικαιολογεί, μετά από μια ολόκληρη χρονιά, να μη μπορούν να αλλάξουν δυο πάσες.

Έχουμε ζήσει αρκετές «μαύρες» εποχές στον ΠΑΟΚ (άσχετα αν πολλοί νεόκοποι οπαδοί τις ξεχνάνε πολύ εύκολα και νομίζουν ότι τα «κυπελάκια» είναι ευτελούς αξίας) και θυμόμαστε παίκτες χαμηλότατου επιπέδου και μια ομάδα να ζορίζεται έστω για να επιβιώσει.

Ίσως όμως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τεράστιο κομμάτι του ρόστερ να δικαιώνει τη φράση «σαρδέλες», ενώ ταυτόχρονα είναι ΤΟΣΟ ακριβό.

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να δεχθούμε κάποιες χρονιές «οπισθοχώρησης» της ομάδας, για λόγους οικονομικούς ή γενικής ανασύνταξης.

Το να δίνουμε όμως εκατομμύρια για παίκτες που δεν ξέρουν τα βασικά, είναι εξοργιστικό.

Δυο βδομάδες έμειναν, η χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά που κυριολεκτικά από την πρώτη έως την τελευταία μέρα, δεν άφησε κανέναν ΠΑΟΚτσή σε ησυχία. Με λίγες θετικές και πολλές αρνητικές στιγμές.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να δούμε, πρώτ'απ'όλα, ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ στο χτίσιμο της νέας ομάδας, και ακολούθως ποιότητα.

Αναμένουμε...

Διαβάστε ακόμη...