Μουγκοί, φαιδροί και άχρηστοι, σπάνε τα κοντέρ γραφικότητας…

Η χθεσινή διαρροή περί επικείμενης έγκρισης του Προεδρικού Διατάγματος έφερε μια σχετική ευφορία στον κόσμο του ΠΑΟΚ, όμως μερικοί έσπευσαν να "χαρούν" λίγο παραπάνω...
Equalizer Equalizer
Μουγκοί, φαιδροί και άχρηστοι, σπάνε τα κοντέρ γραφικότητας…

Όλοι ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση και το συγκεκριμένο κόμμα, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους να το «διαφεντεύουν», όχι απλά δεν είναι σύμμαχοί μας αλλά είναι ξεκάθαρα αντίπαλοι.

Παραδείγματα; Πολλά και τρανταχτά:

- Το ανελέητο κυνήγι του συλλόγου με τη σκευωρία περί πολυιδιοκτησίας, με κατευθυνόμενες αποφάσεις και συντεταγμένες επιθέσεις από στελέχη-νομικούς-ΜΜΕ.

- Η ακύρωση συμφωνίας τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ, με στόχο τον στραγγαλισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατ' εντολή των γνωστών «κυβερνητικών χορηγών».

- Η παραμονή του αθλιότερου κατά γενική ομολογία (και κατά κοινή λογική, με βάση όσα αισχρά κάνει τόσα χρόνια σε όλους τους τομείς) υφυπουργού αθλητισμού στη θέση του, παρά τους δύο ανασχηματισμούς που έγιναν (ξεκάθαρα ως επίδειξη δύναμης αλλά και υποταγής στα γνωστά κέντρα).

- Οι προκλητικές αγκαλιές με ομάδες ο ιδιοκτήτης των οποίων είναι ΥΠΟΔΙΚΟΣ για εγκλήματα.

- Και βεβαίως τα παραμύθια περί ευθύνης του ΠΑΟΚ που δεν προχωρά το γήπεδο (τόλμησε ο αρχι-φαιδρότερος όλων, να δηλώσει ότι όλα έχουν τελειώσει και ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει. Λίγες ώρες μετά πετούσε αετό όταν ξεβρακώθηκε για το ψέμα του).

Όλα τα παραπάνω είναι απλώς παραδείγματα όσων βιώνουμε τόσα χρόνια. Και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι γνωστοί μουγκοί φαιδροί και άχρηστοι, ήταν απόντες και κρυμμένοι.

Παρ' ολ' αυτά, ο ΠΑΟΚ επέμεινε, έκλεισε το στόμα του, συνέχισε να ζητά το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και τώρα που τελικά φαίνεται να (ακόμα δεν είδαμε τίποτα) προχωρά το ζήτημα του γηπέδου, έγινε το εντελώς αναμενόμενο:

Οι γνωστοί μουγκοί, φαιδροί και άχρηστοι έσπασαν το κοντέρ γραφικότητας κι άρχισαν να... πανηγυρίζουν που το ΣτΕ λέγεται πως (ακόμα δεν είδαμε τίποτα) θα εγκρίνει το σχέδιο για το γήπεδο.

Προκύπτουν λοιπόν βασικά ερωτήματα:

- Πότε αποκτήσατε στόμα ρε μουγκοί;

- Από που κι ως που επικαλείστε ότι χάρη σε εσάς πρόκειται να εγκρίνει το ΣτΕ το σχέδιο του γηπέδου; Εσείς δεν είστε που τσιρίζατε ότι προηγούμενη κυβέρνηση έκανε παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη; Εσείς ως τι είπατε στο ΣτΕ τι να εγκρίνει και τι όχι;

- Σε κάθε περίπτωση, αφού είχατε αυτή τη δύναμη, γιατί δε το κάνατε νωρίτερα; Να θυμηθούμε μήπως τα λόγια ενός εκ των φαιδρότερων βουλευτών Β. Ελλάδος που με το γνωστό ύφος ντεμεκ θεοσεβούμενου μας πληροφόρησε πρόσφατα ότι «με την κρίση και τον πόλεμο δεν έχουμε χρόνο να τρέξουμε το γήπεδο του ΠΑΟΚ» (άσχετα αν μέσα σε μισή χρονιά κόντεψαν να χτίσουν τούβλο-τούβλο το Βοτανικό στην Αθήνα πριν καν μάθουν αν συμφωνεί ο Παναθηναϊκός);

- Και εν τέλει, σε ποιον νομίζετε ότι απευθύνεστε; Έχετε σπάσει τα κοντέρ γραφικότητας. Προφανώς ζείτε σε άλλον αιώνα. Πάρτε το χαμπάρι: Αυτοί που σας ψηφίζουν το κάνουν από ατομικό συμφέρον, από εμμονές που πηγάζουν από θρησκοληψία ή κομματοσκυλοσύνη, ή απλά από παράδοση. Κανείς δεν εντυπωσιάστηκε ποτέ από τις γελοιότητές σας ή τις "ικανότητές" σας. Αυτούς λοιπόν δεν είναι ανάγκη να τους κερδίσετε, ιδιοκτησίας σας είναι ούτως ή άλλως. ΟΛΟΙ οι άλλοι όμως γίνονται απλά όλο και πιο έξαλλοι με τη φαιδρότητα και την επιλεκτική μουγκαμάρα σας.

Κάντε μας λοιπόν ένα χατίρι και μην προκαλείτε άλλο. Ασχοληθείτε καλύτερα με το τι χατίρια θα κάνετε σε εδώδιμα και... αποικιακά αφεντικά και αφήστε τον ΠΑΟΚ, το Σαββίδη και κυρίως τον ασπρόμαυρο κόσμο στην ησυχία τους.

Σύντομα θα έρθουν εκλογές. Είτε πρόωρες είτε όχι. Όποιος είναι τόσο ανόητος ώστε να πιστεύει τις γελοιότητές σας, είναι άξιος της μοίρας του. Θα τα ξαναγράψουμε όμως και τότε.

Για σήμερα, αρκεί να βάλετε καλά στο μικροσκοπικό μυαλό σας ότι το γήπεδο αυτό είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και ΕΠΕΝΔΥΣΗ του ΠΑΟΚ. Σταματήστε να παριστάνετε τους αφέντες του τόπου και αφήστε τις αρμόδιες υπηρεσίες να δουλέψουν χωρίς "εντολές" και καπελώματα.

Όλοι εσείς είστε απλά ανύπαρκτοι. Αλλάξτε καμιά λάμπα και βγείτε σέλφι, μπας και μείνει στην ιστορία το «έργο» σας.

Διαβάστε ακόμη...