Έχουμε πόλεμο, ας ξυπνήσουμε επιτέλους!

Ένα κράτος λάφυρο, μια τσαπατσούλα εγκληματική που "επένδυσε" και κάτι πρόβατα που έφαγαν το παραμύθι της κανονικότητας ...
Χρήστος Παπανικολάου
Έχουμε πόλεμο, ας ξυπνήσουμε επιτέλους!

'Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι δε γουστάρω να ασχολούμαι με την πολιτική και ιδιαίτερα,με την ερμαφρόδιτη σχέση που την συνδέει με το ποδόσφαιρο!

Μάλιστα κάποτε σε μια συζήτηση, κάποιος με είχε ρωτήσει: "Και ποιά είναι η λύση απέναντι στο "No politica"που έχουν κάνει σημαία τους, οι απέναντι" και του απάντησα, αυτό που πιστεύω ακράδαντα: "Η μόνη λύση είναι το "Π.Α.Ο.Κ. εναντίον όλων", επειδή όμως αυτό υπάρχει, δυστυχώς, μόνο στο μπλα μπλά, το κόβω εδώ και δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα!

Αυτό όμως που διαδραματίζεται τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα είναι κάτι διαφορετικό! Δεν έχει να κάνει με πολιτική και την όποια επίδραση μπορεί αυτή να έχει, στην κοινωνία και κατ' επέκταση στο ποδόσφαιρο. Εδώ μιλάμε για μια οργάνωση εγκληματική, που επέλεξε έναν " πρωτότυπο" τρόπο να επενδύσει!

Μια οργάνωση που, προσφέρθηκε να χρηματοδοτήσει, όπως γίνεται άλλωστε στις περισσότερες χώρες του κόσμου,ένα κόμμα χρεοκωπημένο, να το ξανακάνει κόμμα εξουσίας και να έχει πλέον στα χέρια της,το λάφυρο! Το ίδιο το κράτος!

Σα λαίλαπα έχουν ορμήσει και θα δούμε πολλά ακόμη... αλλά γι αυτό δε μου πέφτει λόγος από τη στιγμή που ο Έλληνας, έφαγε τον παπά της κανονικότητας και τους ψήφισε, με αυτοδυναμία μάλιστα,ας τους λουστεί! Ας καθήσει στην ξαπλώστρα της παραλίας, μπρούμυτα με έναν κουβά βαζελίνη, δίπλα του και ας απολαύσει "κανονικότητα"! Δικαίωμά του είναι άλλωστε!

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. και μέσα στις λίγες αυτές ημέρες που το λάφυρο, βρίσκεται στα χέρια τους,φρόντισαν ήδη με πράξεις, να δείξουν τις προθέσεις τους!

Στυγνή ανατροπή στα τηλεοπτικά,με προφανή πρόθεση να πληγεί ο Π.Α.Ο.Κ και όχι ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω του Financial fair play!

Τοποθέτηση εξαπτέρυγων, σε θέσεις κλειδιά στα υπουργεία,με σκοπό τη δημιουργία πίεσης για την ανατροπή του Περέιρα και του τοπίου των διαιτητών ... η δε πίεση στο μέτωπο της ΕΠΟ, ήδη κλιμακώνεται!

Δημοσιεύματα από δικά τους έντυπα και σάϊτ, που εμμέσως πλην σαφώς, αποσκοπούν στην έξωση του Ιβάν Σαββίδη από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης... προσδοκώντας την βοήθεια των Αμερικανών.

Προπαγάνδα επιπέδου Γκαίμπελς, λάσπη στον ανεμιστήρα και όλα αυτά σε νεκρή περίοδο...

Όσο για τη Νέα Τούμπα, θεωρώ ότι και μόνο η συζήτηση στην παρούσα φάση, μοιάζει πολυτέλεια!

Με άλλα λόγια, δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα επιχειρήσουν με νύχια και με δόντια, να επιστρέψουν και τον Π.Α.Ο.Κ. στη δική του "κανονικότητα", αυτή των τελευταίων 34 χρόνων...

Μιλάω ξεκάθαρα για την πρόθεση...

Το αν θα καταφέρουν κάτι τέτοιο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες,εκ των οποίων,ο βασικότερος μπορεί να είναι η στάση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και ο ρόλος της δικής μας στάσης, μόνο αμελητέος δεν είναι και εξηγώ, απλά και ξεκάθαρα...

Τώρα είναι που ο Π.Α.Ο.Κ. μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ!

Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να σταθούμε όλοι μας, μπροστά από την ομάδα και να βάλουμε τα στήθη μας ώστε να μην μπορέσει κανείς να την αγγίξει! Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι! Κανείς δεν περισσεύει τώρα! Κανείς απολύτως!

Είναι ώρα να φέρουμε μπροστά,όλα τα σημαντικά που μας ενώνουν, ξεχνώντας τα ασήμαντα που μας χωρίζουν!

Τον τρόπο, για να τα καταφέρουμε και πάλι, τον γνωρίζουμε,όλοι πλέον! Συσπείρωση μέχρι θανάτου!

Αυτό είναι το καθήκον του ΠΑΟΚτσή και όχι να περιφέρει στα χωριά τα τρόπαια και να βγάζει selfie, μαζί τους, σα να υποδηλώνει ότι ποιός ξέρει, αν και πότε ξανά θα τα ξαναπάρουμε, μικραίνοντας το σύλλογο!

Καθήκον του ΠΑΟΚτσή είναι να γεμίζει τα γήπεδα και να ακούγεται η ιαχή Π.Α.Ο.Κ. σε όλη τη γη και όχι να ψάχνει να προτείνει χαφ και να αναλύει συστήματα και την απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή ή την επιλογή του κάθε προπονητή...

Εμάς μας νοιάζει ο Π.Α.Ο.Κ... ούτε ποιός έφυγε, ούτε ποιός ήρθε, ούτε ποιός θα έρθει...

Καθήκον του ΠΑΟΚτσή είναι να δείχνει με τη στάση του, ότι αυτή τη φορά, ακόμη και έντεκα από εμάς να παίξουμε, θα μπούμε στους ομίλους του Champions League, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα...

Έχουμε πόλεμο, ας ξυπνήσουμε επιτέλους! Και σε μένα υπάρχουν πράγματα που δεν αρέσουν και αν τα βάλουμε κάτω, μπορεί να είναι και περισσότερα, από όλων σας μαζί...

Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι θα ανοίξω την πόρτα, θίγοντας τα και μάλιστα δημόσια, στον οπλισμένο ληστή που κόβει βόλτες απ' έξω και περιμένει την ευκαιρία...

Αυτόν τον άνισο αγώνα, μόνο εμείς μπορούμε να τον κερδίσουμε!

Εμείς είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ.

Δε μας φοβούνται...

Μας τρέμουν...

Διαβάστε ακόμη...