Παρωδία...

Η τάση και διάθεση της στήλης εδώ και χρόνια πλέον, είναι η ξεκάθαρη ενασχόληση με τους αγώνες και την πορεία του Δικεφάλου σε αυτούς. Δυστυχώς, υπάρχουν φορές που κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο…
Προπονητής της Κερκίδας
Παρωδία...

Έτσι και σήμερα, δε μπορώ να βρω κανένα σοβαρό λόγο για να ασχοληθώ και να κρίνω την παρουσία της ομάδας στη Λιβαδειά. Μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι ραγιάδες που εξυπηρετούν συμφέροντα αφεντικών και παρατρεχάμενων, καταφέρνουν ακόμα να μας εκπλήσσουν με τις ασύλληπτες πρακτικές και ιδέες τους.

Τα όσα έγιναν χθες και αποκρύφτηκαν τεχνηέντως σήμερα από τις θλιβερές φυλλάδες των Αθηνών (και όχι μόνο), αποτελούν ακόμα μια ένδειξη σήψης και παρακμής αυτού του μορφώματος που ονομάζουμε ελληνικό ποδόσφαιρο και αθλητισμό. Η φρέσκια είδηση για το… ουρανοκατέβατο παραμύθι που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα –περί διακοπής στον αγώνα λόγω αντικειμένων από ΠΑΟΚτσήδες- είναι απλά το κερασάκι στη σάπια τούρτα τους. Δυστυχώς, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά του. Ευτυχώς, έγινε πλέον ξεκάθαρο πως δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα.  

Το διάλειμμα αυτό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έρχεται την καταλληλότερη στιγμή και δίνει την ευκαιρία σωματικής αλλά και κυρίως πνευματικής ανασύνταξης, σε παίκτες και υπευθύνους. Η επερχόμενη μεταγραφική περίοδος αποτελεί τεράστια ευκαιρία να αυξήσουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες για ανελέητο κυνήγι τίτλου. Αρκεί να μη παρουσιαστούν ξανά φαινόμενα ασυνεννοησίας.

Μέχρι τότε, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κλείσει και ημερολογιακά το 2014 πρώτος, σε πείσμα πολλών. Κατάφερε αυτό που λέγαμε και από αυτή τη γωνιά, ήδη από τον Αύγουστο. Έφτασε στα μισά του δρόμου και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει.

Μακάρι, για να δώσει ένα τέλος σ αυτή την παρωδία…

Διαβάστε ακόμη...