Χοντρέ μας έκλ@σες τα @@...

Η ανακοίνωση όπως θα έπρεπε να ήταν...
Μηχανικός
Χοντρέ μας έκλ@σες τα @@...

Χοντρέ νομίζεις ότι μάς έσκισες βάζοντας τα ξεφτιλισμένα υπαλληλάκια σου να μεθοδεύσουν την τιμωρία; Πόσο αστείος είσαι... Θα θέλαμε επισήμως να σε ευχαριστήσουμε που μας έβγαλες από τον κόπο να τρέφουμε φρούδες ελπίδες περί Champions League, απέναντι σε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια. Επιτέλους θα κάνουμε από την αρχή σωστό προγραμματισμό για την συμμετοχή της ομάδας μας στο Europa League, χωρίς σενάρια και με χαμηλά την μπάλα.

Επίσης σε ευχαριστούμε που ξεάγχωσες με αυτήν την απόφαση τους διαιτητές και θα απολαύσουμε κανονική μπαλίτσα στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια των play offs. Ακόμη μπορούμε από αύριο να ασχοληθούμε με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, χωρίς να περιμένουμε το τέλος των play offs.

Τέλος ο λαός του ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να κουραστεί με άσκοπες μετακινήσεις παραμονές των εκλογών που τόσο περιμένει. Όπως κατάλαβες δηλαδή δεν μπόρεσες να μας γ....σεις όπως νόμιζες. Εξάλλου με τέτοια κοιλιά πρέπει να έχεις να τον δεις χωρίς καθρέφτη χρόνια. Εμείς με χαρά περιμένουμε να τα ξαναπούμε και του χρόνου, εσένα και τις 11 (+3) μαζορέτες σου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...