A+ A A-

Έτσι στείλαν τα εκατομμύρια στα σκουπίδια

Το χθεσινό στραπάτσο στο Καραισκάκη με την εμφανή διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φέρνει άμεσα στο προσκήνιο την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Γενάρης πλησιάζει αλλά αν θυμηθούμε τι έγινε το καλοκαίρι κανένας δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος για μεγάλα πράγματα. Δυστυχώς αυτοί που χειριστήκανε τις μεταγραφές το καλοκαίρι αποτύχανε παταγωδώς. Ας παρουμε τους παίχτες που ήρθαν το καλοκαίρι έναν-έναν.

Έχουμε και λέμε:

Στοχ: Συμβόλαιο 1.000.000! Πώς ένας ποδοσφαιριστής μόλις 23 ετών δεν έχει δυνάμεις από το α' ημίχρονο να επιστρέψει για να βοηθήσει το μπακ; Αληθεύει ότι δεν είχε κληθεί στην εθνική του επειδή ήταν σουρωμένος ανήμερα αγώνα; Πού είναι ο λαλίστατος δημοσιογράφος ραδιοφωνατζής που ούρλιαζε στο ράδιο και έλεγε Σαββίδη πάρε τώρα το αεροπλάνο και πλήρωσε την ρήτρα αγοράς του παικταρά; Ο παίχτης δεν έχει δύναμη να σκίζει ούτε βρεγμένη εφημερίδα και προφανώς κάπου οφείλεται αυτό. Πραγματική η αξία «στο χορτάρι» του ποδοσφαιριστή: 250.000 € . Πεταμένα λεφτά λοιπόν 1.000.000€ - 250.000€ = 750.000€

Λούκας: Άλλη δημοσιογραφάρα μας έλεγε ότι για τον Λουκάς ο ΠΑΟΚ έχει κάνει scouting υψηλού επιπέδου. Το παρατσούκλι του παίχτη θα έπρεπε να είναι ο ΛΕΖΑΝΤΑΣ. Μόνο στυλ και από ουσία τίποτα. Το δεξί πόδι το έχει μόνο για περπάτημα. Αυτόν τον παίχτη ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε με 500.000€ και συμβόλαιο 400.000€ το χρόνο. Πραγματική αξία 200.000. Πεταμένα λεφτά 500.000€ + 200.000€ = 700.000€

Τζιόλης : Τα βγάζει τα λεφτά του πολύ οριακά όμως

Σκόνδρας : Ένα καλό αμυντικό μπακ ανύπαρκτο επιθετικά. Αφού απορρίφτηκε από το scouting του Ολυμπιακού δώσαμε 200.000€ στον Σπανό μη χάσουμε το κελεπούρι. Συμβόλαιο σε νόρμαλ επίπεδα. Πεταμένα λεφτά σε Σπανο 200.000 €

Τζαβέλλας: Συμβόλαιο 400.000€ για αναπληρωματικό αριστερό μπακ μεταξύ πάγκου και εξεδρας......Πεταμένα λεφτά 200.000€

Λόπεθ: Είναι δυνατόν να φέρανε αυτόν τον παίχτη στον ΠΑΟΚ; Με στόπερ από τα αζήτητα της Ισπανίας δεν πας πουθενά. Αλλά 250.000€ το χρόνο στα σκουπίδια.

Βιτορ: Η μοναδική φωτεινή εξαίρεση των μεταγραφών. Παίζει και αξίζει περισσότερο από το συμβόλαιό του. Φερνάντο Σάντος σε ευχαριστούμε που μας τον υπέδειξες.

Νέτσιντ: Δείχνει να μην μπορεί να συνέλθει, αλλά λογικά τα λίγα λεφτά που παίρνει από τον ΠΑΟΚ θα τα παίξει ...

Νίνης: 400.000€ το χρόνο. Για παραπάνω δεν είναι σίγουρα, για παρακάτω το συζητάμε!

Ολίσε: Όταν πρωτοάκουσα το καλοκαίρι ότι θα τον κρατήσουν αφού επί 6 μήνες δεν έδειξε απολύτως τίποτα νόμισα ότι μου κάνουν φάρσα. Άλλα 250.000€ στα σκουπίδια

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι τουλάχιστον 2.500.000€ από τα χρήματα του Ιβαν Σαββίδη πετάχτηκαν στα σκουπίδια μόνο το καλοκαίρι!!! Είναι φανερό ότι οι υπεύθυνοι μεταγραφικού σχεδιασμού είναι για "κρέμασμα". Τους έκατσε και στο λαιμό ο Στέφενς που δεν τους άφησε να φέρουν και τους άλλους παιχταράδες που είχαν κλείσει κάτι Ολαιτάν, Ντε Βινσέντι, Φυτανίδη, Σισοκό, κτλ και τώρα βάλανε τους κολλητούς τους δημοσιογράφους να τον πολεμάνε μπας και εξαγριωθεί ο κόσμος με τον προπονητή και φέρουνε κανά κολλητό τους τύπου Δώνη και πάλι, για να ολοκληρώσουν ανεμπόδιστοι το έργο τους.

Ιβαν Σαββίδη χθες έφυγες ταπεινωμένος και εσύ από το Καραισκάκη, στους ίδιους ανθρώπους θα αναθέσεις την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη; Ο καιρός γαρ εγγύς ...

YΓ. Τα νούμερα που έγραψα πιο πάνω είναι αυτά που αναφέρθηκαν στα διάφορα ΜΜΕ τις ημέρες που οι συγκεκριμένοι παίκτες ήρθαν στον ΠΑΟΚ. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 22:47

HEADER  

 
+4 Ivan Drago: ΑΠ: Έτσι στείλαν τα εκατομμύρια στα σκουπίδια

Ξέχασες πολλά…

Ξέχασες πόσα δώσαμε στον Σπανό για Charles Itandje…
Πόσα θα δώσουμε αποζημίωση στον Δώνη για το περίφημο SMS…
Ότι ο Μπριζας και παρθένος δεν θέλαν τον Vukić και ήρθε με προτροπή του Ιβαν…
Γιατί ανανεώθηκε το συμβόλαιο Σαπλιγγιδη στην δύση της καριέρας του…
Γιατί αποκτήθηκαν δύο αριστερά μπακ και παίζει βασικός ο ΓεροΛινο και στο πιο κρίσιμο παιχνίδι με Σαλκε στην Τούμπα έπαιζε ο Σκονδρας αριστερό μπακ…
Γιατί δεν πουλήθηκε στην Σαλτσμπουρκ το καλοκαίρι ο Dimitris Konstantinidis από την στιγμή που υπήρχε πρόταση 3 εκατομμυρίων όπως αναφέρθηκαν τα ΜΜΕ τον μήνα Ιούνιο και τώρα παίζει στην β ομάδα….
Γιατί δεν πουλήθηκε ο Stefanos Athanasiadis , περιμέναμε να γίνει Batistuta πρώτα και μετά να τον πουλήσουμε?
Γιατί δεν αποκτήθηκαν center back και παίζω εδώ και δύο χρόνια με τον 35αρη Κατσούρανη που είναι αμυντικό χαφ (κάτι σαν τον Νuno Morais)στην δύση του και θέλουμε να τον ανανεώσουμε μάλιστα…
Γιατί κάνανε στην πάντα τον γιο του Στεφενς που είναι μανατζερ και ήθελε να αναλάβει τον μεταγραφικο σχεδιασμο…
Γιατί χάθηκε ο Κάτσε? Επειδή έτσι ήθελαν κάποιοι βουλευτές…
Κάθε μεταγραφική περίοδο στο ίδιο έργο θεατές με τον ίδιο μεταγραφικό σχεδιασμό και τα ίδια πρόσωπα ξανά και ξανά να προσπαθούν να μάθουν και να κάνουν τα ίδια και χειροτερα λάθη….

11-11-2013 22:27 #1
 
 
+4 Ο ΠΑΟΚ ΨΗΛΑ: ΑΠ: Έτσι στείλαν τα εκατομμύρια στα σκουπίδια

Προφανώς το άρθρο γράφτηκε υπό την επήρεια της μεγάλης απογοήτευσης από την χθεσινή ήττα και κυρίως του τρόπου με τον οποίο ήρθε.
Όμως τα πράγματα ασφαλώς και δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο αρθρογράφος.
Οι παίκτες δεν είναι αυτόματες μηχανές πώλησης τσιγάρων, ούτε υπογράψαν συμβόλαια σίγουρης και γρήγορης απόδειξης της αξίας τους.
Μου κάνει εντύπωση ότι όλες οι μεταγραφές κρίθηκαν και βγήκαν άχρηστες μέσα σε 3 μήνες και ως deadline χρησιμοποιήθηκε το μάτς με τον Ολυμπιακό.. η χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι ο Στοχ...τον Σεπτέμβριο φάνταζε κάτι σαν τον Μέσι των Βαλκανίων... σήμερα είναι περίπου άχρηστος.

Ετσι δεν πάμε πουθενά φίλοι.. άλλο απογοήτευση και άλλο απαξίωση.
Το έγραψα και στο άρθρο του Ντίνου χθες.. τη μεγαλύτερη ζημιά σε μια ομάδα μπορεί να την προκαλέσει μόνο η αμφισβήτηση των οπαδών της.
Χιλιοειπωμένες & αγαπημένες εκφράσεις που όλοι τις λέμε κάθε φορά όταν μιλάμε για φτιάξιμο μιας καινούργιας ομάδας του στυλ: "τα λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες" ή "η καινούργια ομάδα θέλει υπομονή & στήριξη" πάνε περίπατο μόλις νιώσουμε απογοήτευση από μια απρόσμενη ήττα.

Πολλές φορές μια ομάδα στο χτίσιμο της τρώει γερές φάπες... αμέτρητα τα παραδείγματα για όσους παρακολουθούν ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Αν πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει εξαίρεση γελιέστε..

11-11-2013 23:03 #2
 
 
+2 BabourasGB: ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!

Σωστα πολυ σωστα! Αρχιζουμε να το καταλαβαινουμε το προβλημα στην ομαδα μας πιο ειναι ακριβος. Τα λαθοι τους στη διηκιση ειναι πολλα και διαχρονικα με αποτελεσμα να το πληρωνει η ομαδα αγωνιστηκα ενω θα επρεπε να ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα συμφωνα και με τα χρηματα που ξοδευτηκαν.Για παραδειγμα στην θεση του στοπερ, τι μας φερανε τα τελευταια χρονια? Για την ιδια θεση τρεις παικτες παλτα!! Βιβιαν,Κουμαλο[παιζει στην Ντοκαστερ!] και τωρα Λοπεζ! Αν ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα τα πραγματα στην ομαδα μας και καπιοι να μας λενε οχι στην κριτικη,η διηκιση τα κανει καλα! ΚΑΛΑΘΙΑ και ΠΑΝΕΡΙΑ λεω εγω.Αυτου του ειδος η μουγκα, τεργιαζει σε αλλου ειδος γειτονικιας ομαδας που ολα πανε καλα!??? Ο λαος του ΠΑΟΚ δεν θα γινει ΠΟΤΕ μυρηκαστικο γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια. 50ρεψαμε και δεν θυμαμε ποτε πειραμε τελευταια φορα κουπα!Μας ξεβρακοσε ο γαυρος και ενας δεν βγηκε να πει εστω ενα συγνωμη βρε αδερφε,για πια διηκιση μειλαμε?

11-11-2013 23:22 #3
 
 
+4 PAOK4SWE: ΑΠ: Έτσι στείλαν τα εκατομμύρια στα σκουπίδια

Theli skoupa stin PAE k to fonazame apo to kalokairi. I parte scouter (sovarous, apo to eksoteriko) i afiste ton Stevens ton gio tou k ton Lokhoff na feroun pextes meso gnorimies

11-11-2013 23:28 #4
 
 
+1 sotos26: ΑΠ: Έτσι στείλαν τα εκατομμύρια στα σκουπίδια

Kαταλαβαίνω την προσεγγισή Μηχανικέ και συμφωνώ σ'αυτή, να αναλάβει ο προπονητής τη φάση. Αλλά...δεν πέταξε και πολλά νομίζω, πέρα απ'τον Στοχ τον οποίο πιστεύω θα ανακάμψει τελικά. Στη ζωή ότι δίνεις πέρνεις και η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσε αρκετά, μπορεί όντως να υπήρχαν κάποιες σπατάλες αλλά γενικά δε νομίζω μαν, δεν μπορεί να πας με 17 εκ. διαφορά να χτυπήσειςτον αντίπαλο σου ρεαλιατικά.

12-11-2013 00:25 #5
 
 
-3 Μαυρο προβατο: ΑΠ: Έτσι στείλαν τα εκατομμύρια στα σκουπίδια

Κατσε ρε παιδια,
Αμα αλλαξουμε διοικηση, ποιος θα ανεβαζει βιντεακια απο την προπονηση??
Ποιος θα πλενη το καινουργιο λεωφορειο??
Ο Τσαρτας, ο Λυμπεροπουλος, και οι αδελφοι μανατζαρεοι, τι θα απογινουν. Κλεφτες πρεπει να γινουν οι ανθρωποι ??
Και ολοι οι παλαιμαχοι, οι παλαιμαχοι τι θα γινουν ?? Που θα πανε ολοι αυτοι ειδικα τωρα που δεν εχουν και μεγαλη περαση τα προποτζηδικα.

Για σοβαρευθητε λιγο
Εχει λεφτα ο Σαββιδης για ολα τα ορφανα.

12-11-2013 03:47 #6
 
 
+5 PAOK_gia_panta: ΑΠ: Έτσι στείλαν τα εκατομμύρια στα σκουπίδια

Πιάσε ένα κιλό φασόλια και φέτα θα ήθελα
Σόρυ φίλε αλλά αυτά είναι μπακαλίστικα
τόσο έκανε και τόσο κάνει στο χορτάρι(πως ακριβως βγαινει αυτο το νουμερο) και τόσα πέταξε
Συμφωνώ στην φιλοσοφια του αρθρου σου αλλά οχι και ετσι
Συμφωνώ επίσης σ αυτο 'στους ίδιους ανθρώπους θα αναθέσεις την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη;

Έχω ξανα πει εδώ οτι η ανυπαρξια τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό φαίνεται απο την θέση του αριστερού μπάκ
απο τον προηγούμενο Σεπτέμβρη γνώριζαν οτι λήγει το συμβολαιου του 36χρονου Λίνο και ο Σταφ πουλήθηκε
και τι έκαναν γι αυτο οοοοοοολο τον χρόνο???
Ιουλιο πήραν Σπυρόπουλο και Αυγουστο Τζαβελα με σηριαλ κι ολας
Απο λόπεθ επίσης, χίλιες φορές τον Φυτανίδη

12-11-2013 10:26 #7
 
 
+3 Dinos_Liverpool: Υπομονή!

Εντάξει, και εγώ είμαι απογοητευμένος με μερικούς ποδοσφαιριστές, αλλά όχι και έτσι, Μηχανικέ! Ακόμα είναι αρχές Νοέμβρη. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Πολλοί, οι περισότεροι θα ανακάμψουν και θα προσφέρουν. Σίγουρα υπάρχει ποιότητα, απλώς οι περισσότεροι ακόμα δεν έχουν πιάσει τα στάνταρντς που μπορούν. Υπομονή!

12-11-2013 11:20 #8
 
 
+3 yanaquis: Βιασύνη...

Νομίζω φίλε Μηχανικέ ότι βιάστηκες, και το ίδιο ίσως ισχύει και για τον Ivan Drago. Μία μετά το ρεζιλίκι δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός, θα σου φταίνε όλα. Όπως όμως ο Στοχ δεν έπρεπε να κριθεί την επόμενη του αγώνα με την Σάλκε στην Γερμανία, έτσι δεν πρέπει και να κριθεί την επόμενη του αγώνα με τον ΟΣΦΠ. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τον Λούκας. Τον είδαμε με μας πριν τρία χρόνια μία φορά και από τότε παραμιλάμε. Τον είδαμε και με την Μακάμπι και θέλουμε να τον φάμε ζωντανό. Δεν είναι έτσι. Βέβαια ο συγκεκριμένος είναι υπερτιμημένος, αφού όλοι στην Ουκρανία είναι υπερτιμημένοι (γιατί να φύγει ο Ισπανός από το σπίτι του και το πρωτάθλημα του για να πάει στην Ουκρανία, επειδή ήταν το όνειρο του να βάλει την φανέλα της Καρπάτι;), αλλά τι να κάνουμε που ο μεγαλομέτοχος έχει αδυναμία στο ουκρανικό και το ρωσικό πρωτάθλημα; Ivan Drago, δεν νομίζω να έδινε κανένας 3 μύρια για τον Κωνσταντινίδη, ενώ δεν νομίζω ο Αθανασιάδης να έφερνε περισσότερα λεφτά από αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ως σκόρερ. Τώρα βέβαια, γιατί πρέπει ο Κλάους να παίζει σαν να ήταν Αναστασάκος, αυτό είναι θέμα του προπονητή.
Για να κλείσω, νομίζω ότι μίλησαν τα νεύρα σας (αυτά που είχαμε όλοι χτες και προχτες, και μερικοί έχουμε ακόμα και σήμερα) και όχι η λογική σας. Απολύτως φυσιολογικό βέβαια: ΠΑΟΚ είσαι!

12-11-2013 12:03 #9
 
 
+1 MHXANIKOS: ΑΝΤΙΘΕΤΑ

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι δεν είναι η αξιολόγηση λόγω νεύρων.Ειχα εδω και περίπου 20 μέρες κατασταλάξει σε αυτά που γράφω σήμερα απλά δεν ηθελα να τα γράψω νορίτερα για να μην χαλάσω το καλό κλίμα της ομάδας, εν όψη κρισιμότατων αγώνων μάλιστα

12-11-2013 14:47 #10
 
 
yanaquis: @MHXANIKOS

Τότε αδερφέ, τα δημοσίευσες σε λάθος στιγμή, επειδή εμείς τα διαβάζουμε με άλλο μάτι μετά την ξεφτίλα. Αν είχες δημοσιεύσει τις σκέψεις σου πριν το ματς, τότε μπορεί να καταλαβαίναμε τι ακριβώς θέλεις να πεις.

12-11-2013 16:18 #11
 

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

 • Για τον ΠΑΟΚ
 • Για τους αντιπαλους
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
PAOKTV: Η επιστροφή

PAOKTV: Η επιστροφή

31-05-2020 | paok24.com

Η 10η σερί νίκη επί του Ολυμπιακού! (1981)

Η 10η σερί νίκη επί του Ολυμπιακού! (1981)

31-05-2020 | aspromavresistories.blogspot.com

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.