Nταμπλ σκορ... από την κορυφή!

Αισίως συμπληρώθηκε το ένα τρίτο του φετινού πρωταθλήματος και η απόσταση του Δικεφάλου από την κορυφή είναι στους 15 βαθμούς...
Λεωνίδας
Nταμπλ σκορ... από την κορυφή!

Προφανώς ούτε ο πλεον απαισιόδοξος οπαδός του ΠΑΟΚ δεν περίμενε τόσο απογοητευτικό ξεκίνημα. Η ομάδα φιγουράρει στην έκτη θέση πίσω όχι μόνο από γάβρο και βάζελο, αλλά επιπλέον, από την νεοφώτιστη ΑΕΚ και από τον Πανιώνιο που σχεδόν τελούσε υπό διάλυση το καλοκαιρι.

Η άμυνα σε συνέχεια της περσινής σεζόν είναι παιδική χαρά. Με ελάχιστες ευκαιρίες κάθε αντίπαλος σκοράρει μία η και περισσότερες φορές σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Το αποκορύφωμα ήταν χθες όπου ο ουραγός Πανθρακικός με μόλις δυο γκολ ενεργητικό πριν το χθεσινό ματς σκόραρε τρεις φορές,και δημιούργησε καταστάσεις για περισσότερες. Ήταν ίδιον της περσινής ομάδας να ανασταίνει τους πεθαμένους, κανείς δεν ξεχνάει την τριάρα από τον διαλυμένο ΟΦΗ, αλλά φαίνεται  ότι ζούμε το ίδιο έργο και φέτος.

Δικαιολογίες μπορούν να υπάρξουν πολλές, καινούργια ομάδα, νέος προπονητής, ξεκίνημα των υποχρεώσεων πιο νωρίς από ποτέ.Το βέβαιο είναι ότι εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν συνάδει σε καμία περίπτωση, ούτε με την δυναμική της, ούτε με τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το καλοκαίρι με την πρόσληψη ενός επιφανους τεχνικού διευθυντή όπως είναι ο Φρανκ Άρνεσεν και ενός σουπερστάρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Δυστυχώς μόλις στο μήνα Νοέμβριο ο σύλλογος πέρα από το κάκιστο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, έχει κατά 99% αποχαιρετήσει και την Ευρώπη.

Ας ελπίσουμε να διορθωθούν κάπως τα κακώς κείμενα τον Γενάρη, αλλά όπως γνωρίζουν οι πάντες οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...