Ενίσχυση με το σταγονόμετρο!

Ελάχιστες ώρες απέμειναν για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τις τελευταίες πληροφορίες από Μικρά Ασίας να συνηγορούν στο ότι ο Δικέφαλος δεν θα προχωρήσει σε άλλη κίνηση απόκτησης ποδοσφαιριστή.
Λεωνίδας
Ενίσχυση με το σταγονόμετρο!

Ο πολλά υποσχόμενος Φιλίπε Σοάρες και ο επιθετικογενής μπακ Σάστρε θα είναι κατά τα φαινόμενα τα μοναδικά καινούρια βέλη στη φαρέτρα του Λουτσέσκου. Πενιχρή ενίσχυση αν αναλογιστεί κανείς τις αγωνιστικές ελλείψεις της ομάδας.

Ο επιτελικός χαφ που διακαώς χρειάζεται ο ΠΑΟΚ (φάνηκε και χτες) δε θα περάσει τις πύλες της Τούμπας πριν το καλοκαίρι,ομοίως και ένας αριστερός εξτρέμ, που θα κάνει τη διαφορά. Θέση στην οποία οι επιλογές έχουν στερέψει απελπιστικά μετά και τον τραυματισμό του Μπίσεσβαρ, και στην οποία αναγκάζεται να αγωνιστεί κατά διαστήματα το μεγαλύτερο ατού του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς αφήνοντας τη φυσική του πλευρά.

Σίγουρα η χθεσινή γκέλα με ένα μετριότατο και φοβικό γάβρο μας άφησε πίσω, όμως περιθώριο ανατροπής υπάρχει ακομα και τώρα με 16 αγώνες (μαζί με τα πλέι οφ) να απομένουν. Επιπλέον υπάρχει πάντα η Ευρωπαική προοπτική διάκρισης και το κύπελλο Ελλάδος μια διοργάνωση που έχει κανει προσωπική του υπόθεση τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ.

Εν ολίγοις οι εν λόγω μεταγραφές κρίνονται ανεπαρκείς, με τον Δικέφαλο να ελπίζει πλέον να αποδειχτούν λαχεία οι επιστροφές Τσόλακ και Ζαμπά, και φυσικά να γυρίσει δυνατός ο Ολιβέιρα

Διαβάστε ακόμη...