Προσπάθησε για την αλλοίωση...δεν τα κατάφερε!

Η ομάδα του Πειραιά που κατά κάποιους γραφικούς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, δε κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο που λέγεται Λαμία...
Λεωνίδας
Προσπάθησε για την αλλοίωση...δεν τα κατάφερε!

Γελάσανε και οι πέτρες (ακόμα μια φορά) με την απόδοση της ομάδας του δημοσίου. Παρά την αμέριστη στήριξη που της παρείχε με τα σφυρίγματα ο άνθρωπος που στέρησε πέρισυ τον τίτλο του πρωταθλητή από τον ΠΑΟΚ,  ο θρήνος θα παραμείνει άτιτλος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τι παραπάνω να έκανε ο Κομίνης σήμερα? 

Στο 48ο λεπτό δεν έδωσε κόκκινη κάρτα σε τάκλιν του Κούτρη με τα δύο πόδια στον Ασίγκμπα, έκλεισε τα μάτια σε παράβαση πέναλτι υπέρ της Λαμίας, σε χτύπημα του Σισέ εναντίον του Επστάιν μέσα στην περιοχή.

Το αποκορύφωμα της ταιριαστής με το πνεύμα των ημερών αποκριάτικης διατησίας του Κομινη υπήρξε το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του γάβρου στο 85' 'επειτα από δεινή βουτιά του Ποντένσε. Ο πρώτος διδάξας στα μακροβούτια Φορτούνης απώλεσε την ευκαρία που απλόχερα εδωσε ο τρόπων τινά ρέφερι και πάπαλα....

Το ξεγύμνωμα του ερυθρόλευκου εκτρώματος σε όλο του το μεγαλείο! Συμπερασματικά αποδείχτηκε, ότι το κύπελλο δεν ειναι ο θεσμός των εκπλήξεων, η Λαμία στους "4".

Βέβαια όπως είπε και μια ψυχή, "Mην εκπλαγείτε αν ο Ολυμπιακός πάρει το Γιουροπα λίγκ"

Διαβάστε ακόμη...