Μιλάνε όλοι, μιλάν και οι....!

Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια όντας αναμφισβήτητα η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα έχει μοιράσει πολύ πόνο σε ορισμένους και τους έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους...
Λεωνίδας
Μιλάνε όλοι, μιλάν και οι....!

Έτσι ο κάθε πικραμένος με τη πρώτη ευκαιρία βγάζει χολή κατά του ΠΑΟΚ, απόρροια φυσικά του καημού τους για το ότι η ομάδας μας είναι στην κορυφή και αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τελευταίο παράδειγμα ένας πρώην γκολκίπερ των χαρταθλητών ονόματι Σπύρος Οικονομόπουλος με καριέρα εφάμιλλη των Τζοφ, Γκόρντον Μπανκς και Μπουφόν.

Ο εν λόγω παλαίμαχος της αεχ, καταφέρθηκε εναντίον του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι της Βουδαπέστης, προσποιούμενος έστω και για λίγο τον έξυπνο χωρίς επιτυχία φυσικά, με ευφυολόγηματα της πεντάρας.

Φυσικά δεν το αποπειράθηκε αυτό πέρσι μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ, ούτε μετά το φετινό ΠΑΟΚ- αεκ στη Τούμπα, οι λόγοι προφανείς.

Πάντως το απύθμενο κόμπλεξ που έβγαλε ο κλώνος του Νόιερ, έχει τις ρίζες του από παλιά, χαρακτηριστική η παραπάνω φωτογραφία.

Παρόμοια περιστατικά θα έχουμε αρκετά στη πορεία των χρόνων όσο ο Δικέφαλος θα δυναμώνει ακόμα περισσότερο και θα κατακτά τον ένα τίτλο μετά τον άλλο.

Ας το συνηθίσουν άπαντες!

Διαβάστε ακόμη...