To απόλυτο...σε ρυθμούς ρελαντί!

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε στο πρωτάθλημα μια σειρά δύσκολων και ιδιαίτερα απαιτητικών αγώνων με το απόλυτο 8/8...
Λεωνίδας
To απόλυτο...σε ρυθμούς ρελαντί!

Μια σειρά αναμετρήσεων που περιελάμβαναν 4 ντέρμπι (τα δύο εκτός) συν τα ματς στην Ευρώπη, που επέφεραν στην ομάδα την πρόσθετη δυσκολία να αγωνίζεται αδιάκοπα σχεδόν κάθε τρεις ημέρες. Η αρμάδα του Λουτσέσκου τα κατάφερε περίφημα έχοντας και το δυσαβαντάζ να έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς τη σεζόν με τους προκριματικούς αγώνες του Champions League. Μια εξάδα πολύ δύσκολων και σημαντικών αγώνων απέναντι στις Βασιλεία, Σπαρτάκ Μόσχας και Μπενφίκα.

Αγώνες με επίπεδο δυσκολίας ασυγκρίτως μεγαλύτερου από του Ελληνικού πρωταθλήματος, και μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Φυσικό ήταν επομένως στην αρχή της Super League να δείξει η ομάδα κάποια σημάδια κόπωσης και ενδεχομένως έλλειψης ενέργειας σε κάποια ματς, με αποτέλεσμα να δεχθούν από ορισμένους υπερβολική και ίσως άδικη σε κάποιες περιπτώσεις κριτική οι παίκτες και ο προπονητής μας

Ουδόλως αυτό πάντως δεν αποτυπώθηκε στην βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. 8 στα 8 χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα  και έχοντας καποιους κομβικούς για την πορεία της ομάδας ποδοσφαιριστές  να μην έχουν πιάσει τα επιθυμητά στανταρ απόδοσης.

Ο Δικέφαλος σπάει το ένα ρεκόρ με το άλλο εξολοθρεύοντας σαν σίφουνας όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά του, με αποκορύφωμα τη σημερινή ποδοσφαιρική επίδειξη στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον βάζελο με ένα τελικό σκορ που σίγουρα κολακεύει την αθηναική ομάδα και θα μπορούσε πολύ εύκολα να φτάσει στα επίπεδα του 6-0.

Εν κατακλείδι μόνο αισιοδοξία μπορεί να μας γεμίζει το γεγονός ότι είμαστε με διαφορά στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας αποδόσει ένα 60% των δυνατοτήτων μας.

Τα καλύτερα έρχονται!

Διαβάστε ακόμη...