Υπό κατάρρευση...το ερυθρόλευκο εξάμβλωμα!

Όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση οποιασδήποτε μορφής χούντας που φτάνει στο τέλος της η πτώση είναι εκκωφαντική...
Λεωνίδας
Υπό κατάρρευση...το ερυθρόλευκο εξάμβλωμα!

Ο εν προκειμένω ποδοσφαιρικός ολοκληρωτισμός που επέβαλε ο γάβρος με την αρωγή της εκάστοτε πολιτείας και των αρμοδίων αθλητικών θεσμών οδεύει προς το άδοξο φινάλε του.

Αυτό το γνωρίζουν όλοι στο λιμάνι και γιαυτο επιχειρούν σπασμωδικές κινήσεις, δείγμα του τεράστιου πανικού που τους διακατέχει.

Τόσα χρονια με την σκανδαλώδη εύνοια που έχαιραν άγονταν και φέρονταν ασελγώντας σε κάθε έννοια αθλητικού ιδεώδους και ισονομίας.

Ο μεγάλος τους καημός πάντα ήταν και παραμένει ο ΠΑΟΚ. Άλλωστε με τους έτερους εκπροσώπους του ΠΟΚ πάντοτε συμμαχούν στις δύσκολες στιγμές. Μέχρι και ο αφραγκούζος έσπασε την σιωπή του και πήρε θέση για τον «τραυματισμό του Γκαρθία.

Την περίοδο (1969-1992) με τις απανωτές σφαλιάρες δεν πρόκειται ποτέ να την ξεπεράσουν όσα πέτσινα πρωταθλήματα και κύπελλα και αν πάρουν.
Ο αγώνας της χρονιάς γιαυτούς ήταν πάντα η Τούμπα, με αποτέλεσμα τις μνημειώδεις και ανερυθρίαστες σφαγές της τελευταίας 20ετιας.

Τα κόζια φυσικά αλλάζουν σιγά σιγά και έτσι αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσαν να το φέρουν εις πέρας.Αγωνιστικά ανύπαρκτοι και κυριολεκτικά χεσμένοι δεν είχαν άλλα περιθώρια. Επομένως η τακτική άλλαξε.

Μια προμελετημένη αλλά κακοστημένη παράσταση δόθηκε προχτές το βράδυ στην Τούμπα. Εδώ και εβδομάδες φυσικά αυτό που είχαν στο μυαλό τους ήταν να προσπαθήσουν να παιχτεί όσον το δυνατό λιγότερο ποδόσφαιρο όπως και έγινε.

Ο επικείμενος διασυρμός που θα ακολουθούσε δεν ήταν κάτι που θέλαν να ζήσουν. Έτσι κατόρθωσαν να γίνουν γραφικοί και να γελάει μαζί τους όλη η Ευρώπη σε ένα ματς που δεν έγινε το παραμικρό.

Από εκεί και πέρα έχουν επιδοθεί σε μια άκρως γελοία προσπάθεια για να κανουν το άσπρο μάύρο και να συμψηφίσουν το περσινό περιστατικό με τον Ίβιτς στην Λεωφόρο με την ρίψη του ρολού χαρτιού προχτές. Κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι ύα δύο γεγονότα έχουν όσες ομοιότητες έχει η Έφη Θώδη με την Μόνικα Μπελούτσι...

Πλέον όμως δεν πείθουν πλέον κανένα. Όλος ο κόσμος είδε τι συνέβη και η δικαιόσύνη θα αποκατασταθεί. Όπως και να έχει παντως με τιμωρία ή χωρίς τιμωρία με μειον 3 η με μείον 13, το πρωτάθλημα ανήκει στον ΠΑΟΚ και στον περήφανο κόσμο του.

'Οσο πιο γρηγορα το αντιληφθούν ο γάβρος και τα συνεταιράκια του "πρώην" ΠΟΚ τόσο το καλύτερο..

Διαβάστε ακόμη...