Πισωγύρισμα!

Την ευκαιρία να ανέβει αρκετές θέσεις στην βαθμολογία και κυρίως να διατηρήσει το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας απώλεσε σήμερα ο Δικέφαλος...
Λεωνίδας
Πισωγύρισμα!

 Ήταν ένα παιχνίδι που ανέδειξε (για πολλοστή φορά φέτος), την αδυναμία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα παρότι για μια ακόμη φορά δημιουργήθηκε μεγάλος αριθμός ευκαιριών.

Ένα έργο χιλιοπαιγμένο στην φετινή σεζόν με γκολ που μοιάζουν άχαστα αλλά ποτέ δεν μπαίνουν και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μεταμορφώνεται σε ένα κράμα Νόιερ και Μπουφόν.

Οι τρεις αυτοί χαμένοι βαθμοί θα ανέβαζαν τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δεδομένη την ήττα της αεκ στην Τρίπολη, και προπάντων θα έδιναν συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων που διατηρούσε ο Δικέφαλος το τελευταίο διάστημα.

Αντ'αυτού η ομάδα κατρακύλησε στην ουδόλως τιμητική όγδοη θέση και επανέφερε το κλίμα προβληματισμού και αμφισβήτησης.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, και το σημερινό στραπάτσο να αποτελέσει απλά μια κακή παρένθεση στην επιτυχημένη πορεία  του τελευταίου μήνα.

 

Διαβάστε ακόμη...