Πιο γραφικός...πεθαίνεις!

Σε νέο ρεσιτάλ γραφικότητας, που υπερέβη και τα δικά του στάνταρ προέβη ο Σάββας Θεοδωρίδης...
Λεωνίδας
Πιο γραφικός...πεθαίνεις!

 Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τα συμβαίνοντα στην χτεσινή αναμέτρηση απολύτως φυσιολογικά και ουδέν μεμπτόν παρατήρησε στην διατησία Αρετόπουλου.

Δεν υπέπεσε στην αντίληψη του κανένα πανό κατά του Κοντονή, το οφσαιντ γκολ του Ολυμπιακού το χαρακτήρισε κανονικό, ενώ απέδωσε τα εύσημα στους διατητές της αναμέτρησης για τον εξαιρετικό χειρισμό τους αναφορικά με τις αλεπάλληλες διακοπές του αγώνα λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι επιστήμονες οπαδοί του δαφνοστεφανωμένου.

Αναλυτικά το παραλήρημα του mister alzheimer σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ σαν ομάδα. Ασυζητητί, είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, μετά τον Ολυμπιακό. Ήταν ωραίο παιχνίδι, που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Την άξιζε 100% τη νίκη ο Ολυμπιακός. Ό,τι έγινε, με τις διακοπές, ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού. Αυτοί είναι οι κανονισμοί, που τηρήθηκαν άψογα. Ότι έπρεπε να γίνει από τους διαιτητές, έγινε.

Για το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, τα χιλιοστά δεν έχουν σημασία. Στο κάτω κάτω, πάσα έκανε ο Ιντέγε, ο παίκτης του ΠΑΟΚ το έβαλε το γκολ. Ας σταματήσουν αυτές οι ιστορίες. Τα πανό κατά Κοντονή ούτε τα είδα ούτε τα ξέρω...».

Διαβάστε ακόμη...