Όχι άλλοι αποκλεισμοί... με ψηλά το κεφάλι!

Aκόμα ένας κρίκος προστέθηκε στην μακριά αλυσίδα των περήφανων αποκλεισμών του Δικεφάλου στην Ευρώπη...
Λεωνίδας
Όχι άλλοι αποκλεισμοί... με ψηλά το κεφάλι!

 Είναι ένα εργο που ο Παοκτσής το έχει δει πολλάκις στην ευρωπαική ιστορία του συλλόγου.

Οι φορές που η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο στις ευρωπαικές τις μάχες, αλλά τελικά απέτυχε να φτάσει στον επιθυμητό της στόχο, δηλαδή στην πρόκριση είναι πολλές και στο πρόσφατο και στο παλαιότερο παρελθόν.

Ο αποκλεισμός με την Μπάγερν έπειτα από δύο λευκές ισοπαλίες στην διαδικασία των πέναλτι, ομοίως με την Σεβίλλη, αλλά και πιο νωπές.μνήμες όπως αποκλεισμός με δύο ισοπαλίες κόντρα στον Άγιαξ το 2010 ή η παρολίγον πρόκριση που χάθηκε στις λεπτομέρειες απέναντι στην Σάλκε έχουν στιγματίσει την ιστορία του ΠΑΟΚ.

 Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η σημερινή αναμέτρηση απέναντι στους Ολλανδούς. Μια ομολογουμένως καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος όπου ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα και στα επίπεδα του 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και ο κόσμος έμεινε με την πίκρα ότι η ομάδα πάλι έφτασε στην πηγή χωρίς να πιει νερό.

Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο παράγοντας τύχη, και ο διαιτητής μπορεί να επηρεάσει με τις αποφάσεις του την έκβαση του αγώνα. Το ζητούμενο όμως είναι ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή να κάνει την υπέρβαση του και να καταξιωθεί σε ευρωπαικό επίπεδο.

Και αυτό θα συμβεί μόνο με επιτυχημένες πορείες και προκρίσεις, και όχι με άλλους ένδοξους αποκλεισμούς.

Διαβάστε ακόμη...