Ξεκαθαρίστε επιτέλους το ρόστερ!

Το ημερολόγιο δείχνει 25 Αυγούστου και στον ΠΑΟΚ ακόμα υπάρχουν περιττά συμβόλαια.
Sourmenetes
Ξεκαθαρίστε επιτέλους το ρόστερ!

Πραγματικά είναι εξωπραγματικό να έχουμε φτάσει λίγες μέρες πριν τη λήξη των μεταγραφών και ο ΠΑΟΚ ακόμα να έχει στο ρόστερ του παίκτες που δεν υπολογίζονται εδώ και 3-4 μήνες! Έχουμε στο νου μας την ενίσχυση της ομάδας, της αναζήτησης παίκτη ή παικτών για την ορθότερη λειτουργία της ομάδας, έχουμε και τουλάχιστον 4 συμβόλαια που πραγματικά κάθονται ενώ δεν υπολογίζονται από τον προπονητή.

Μουργκ, Ζαμπά, Νινούα, Λάμπρου είναι 4 παίκτες που σίγουρα δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και αν εξαιρέσεις τον Λάμπρου που έκανε προετοιμασία με την ομάδα, οι υπόλοιποι δεν υπολογίζονται από τέλος Μαΐου, όταν διεξάχθηκε ο τελικός κυπέλλου.

Πραγματικά δεν τους εξήγησε κάποιος ότι πρέπει να ψαχτούν; Δεν τους πιέζει καθόλου αυτή η κατάσταση, βλέποντας ότι θα βρίσκονται συνέχεια εκτός του οπτικού πεδίου του προπονητή; Ειδικά ο Βραζιλιάνος Ζαμπά πώς ανήκει ακόμα στον ΠΑΟΚ; Ο παίκτης δεν έχει εμφανιστεί εδώ και 3 μήνες! στην ομάδα και ανεχόμαστε αυτόν τον παίκτη; Είναι εικόνα που τη δεχόμαστε, ακόμα και αν δεν πληρώνεται, δε το γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι δεν είμαστε τόσο αφελείς; Πόσο μας τιμάει αυτή η στάση του παίκτη, που ο ΠΑΟΚ περίμενε την αποκατάστασή του; Πόσο αποκρουστικό είναι αυτό για τον κόσμο που είναι ταυτισμένος με συμπεριφορές παικτών που τα δίνουν όλα για την ομάδα;

Ειλικρινά έχουμε βάλει ένα μέτρο σε όλο αυτό;

Προφανώς και γνωρίζουμε ότι οι παίκτες έχουν κι αυτοί τη δική τους οπτική γωνία και πως δεν είναι εύκολο να βρεθεί εύκολα ομάδα, αλλά είναι δυνατόν να μην υπάρχει μια πρόταση εδώ και 4 μήνες; Ο Τέυλορ που τόσα άκουσε την περσινή χρονιά, ο παίκτης ότι μπορούσε να κάνει το έκανε, κατάφερε και βρήκε ομάδα που θα μπορέσει να αγωνιστεί. Δεν μπορούν να βρουν οι υπόλοιποι;

Ο ΠΑΟΚ κάνει προσπάθεια να αποσυμφορήσει το ρόστερ και το να έχεις 4 συμβόλαια στην κερκίδα δε βοηθάει κανέναν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι και το οικονομικό αλλά είναι και η σωστή λειτουργία της ομάδας. Έχουμε δει κι άλλες τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν και μάλλον δυστυχώς, κάποιοι εκλαμβάνουν ως αδυναμία το συγκαταβατικό χαρακτήρα που δείχνει η διοίκηση της ομάδας. Όταν θες να δημιουργήσεις ομάδα που δε θα χρειάζεται κάθε χρονιά νέα ΑΜΚ δε γίνεται να δέχεσαι τέτοιες καταστάσεις.

Πραγματικά βρείτε μια λύση καθώς έχουμε τα ζητήματα του ελλιπούς ρόστερ, μην αναλωνόμαστε και με τις καταστάσεις των στατικών συμβολαίων. Ή τουλάχιστον ας μην ακούμε ότι θα πρέπει να αδειάσει το ρόστερ, για να γίνουν οι αναμενόμενες κινήσεις. Έχει προσληφθεί υπεύθυνος για αυτό το κομμάτι και συνάμα θα πρέπει η διοίκηση να είναι ξεκάθαρη σε αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε ακόμη...