Ενισχύστε την ομάδα άμεσα!

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε νωρίς εκτός Ευρώπης αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο κωλυσιεργίας.
Sourmenetes
Ενισχύστε την ομάδα άμεσα!

Την περασμένη Πέμπτη η ομάδα μας βρέθηκε εκτός του ενός βασικού στόχου, λόγω της έλλειψης βασικών παικτών με ποιότητα καθώς και της απουσίας των Ολιβέιρα-Καντουρί οι οποίοι, σίγουρα θα ξεκινούσαν και στα 2 ματς, αν δε βρισκόντουσαν στα πιτς.

Αυτό τελείωσε και ο ΠΑΟΚ οφείλει να κοιτάξει μπροστά χωρίς να χάσει χρόνο παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για ενίσχυση καθώς και για εκκαθάριση του ρόστερ. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το πρότζεκτ της ριζικής ανανέωσης του ρόστερ με έντονο στοιχείο νεαρών παικτών με καλά στοιχεία, θα έπρεπε να πλαισιωθεί με κάποιους έμπειρους ποιοτικούς παίκτες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες που σίγουρα έχουν βλέψεις να εξελιχθούν, αλλά στερείται βασικών παικτών με ποιότητα που θα πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα και θα εξορθολογίσουν το πρότζεκτ, προκειμένου να μη μιλάμε για μια χρονιά στοίχημα. Ο ΠΑΟΚ έχει 20 μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος για να φέρει αυτούς τους 3-4 ποιοτικούς παίκτες ώστε να ξαναμπεί με προϋποθέσεις στους 2 εναπομείναντες στόχους.

Μπορεί να βρεθήκαμε προ εκπλήξεως στα 2 πρώτα ματς της χρονιάς, αλλά το ρόστερ που έχει σχηματιστεί σίγουρα δεν είναι άνευ ποιότητας, αλλά είναι σίγουρα άπειρο στο να διαχειρισθεί την πίεση της ομάδας. Εδώ είναι το σημείο που θα πρέπει να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις και να γίνει εμφανής η στήριξη του πρότζεκτ, το οποίο θα έχει χρόνο να δουλέψει και να βρει πατήματα. Αν έγινε λάθος στο χρονοδιάγραμμα ή στις επιλογές σίγουρα μπορεί να καλυφθεί, αρκεί να υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση να δαπανηθεί ένα σεβαστό ποσό για τις επόμενες κινήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας, για την στήριξη των Μπότο-Λουτσέσκου, καθώς και για τον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα, η διοίκηση να πάρει την απόφαση για ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει πίεση, έχει απαιτήσεις και η ομάδα φωνάζει για ποιοτική ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

Σύμμαχος του ΠΑΟΚ είναι και τα συμβόλαια που σίγουρα μπορούν να εξοικονομηθούν από παίκτες που φανερά δεν υπολογίζονται από τον προπονητή ή είναι φευγάτοι. Ζαμπά, Μούργκ, Τέυλορ, Λάμπρου, Νινούα ανήκουν στην κατηγορία που δεν υπολογίζονται και σίγουρα κάποιοι από αυτούς μπορούν να φέρουν και χρήματα στην ομάδα. Αντίστοιχα Αουγκούστο-Κούρτιτς φαίνεται να μη θέλουν να συνεχίσουν και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν τέτοιο παίκτη. Ας φέρει ο Αουγκούστο, που ήθελε και 1 εκ συμβόλαιο, μια σοβαρή πρόταση και να επενδυθούν τα χρήματα σε αξιόλογους παίκτες.

Δε θα καταρρεύσει το πρότζεκτ, αν έρθουν 2-3 παίκτες έτοιμοι άνω των 25 χρονών! Ίσα ίσα θα εξισορροπηθεί η κατάσταση και θα βοηθηθεί η σταδιακή προσαρμογή των νέων-πιο άπειρων παικτών. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να επικοινωνήσει ο υπεύθυνος των μεταγραφών προς τη διοίκηση, καθώς το οικοδόμημα θα μπορεί να καταρρεύσει, ανεξάρτητα αν αρχικά είχε αποφασισθεί κάτι άλλο.

Χρειάζονται άμεσες και ορθές αποφάσεις!
Δεν επιτρέπονται λάθη και ο χρόνος είναι περιορισμένος!
Βρείτε λύση και δουλέψτε πάνω σε αυτό!

ΥΓ. Περάσαν 4 μέρες από τον αποκλεισμό και είστε όλοι άφαντοι, εκτός από το καθημερινό report της προπόνησης. Έτσι κρατιoύνται οι θέσεις κύριοι ιθύνοντες; Στις στραβές περιμένουμε να βγείτε μπροστά! Ο κόσμος είναι στα κάγκελα και θέλει σαφή και σταράτα λόγια! Μιλήσατε για πρωταθλητισμό! Εμφανιστείτε!

Διαβάστε ακόμη...