Εντελώς ασόβαρος!

Την προηγούμενη βδομάδα από αυτή τη στήλη δώσαμε τον όρκο πως όλοι μαζί θα το γυρίσουμε.
Sourmenetes
Εντελώς ασόβαρος!

Τελικά οι μόνοι που ήμασταν πιστοί στο ραντεβού ήμασταν οι απλοί φίλοι και οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι παρατήσαμε παραλίες, διακοπές, κάναμε χιλιόμετρα, αψηφήσαμε ζέστη και ιούς και σταθήκαμε στο πλευρό της ομάδας είτε εντός γηπέδου είτε εκτός!

Για όλους τους υπολοίπους μηδενός εξαιρουμένου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την παρουσίαση ενός ασύνδετου συνόλου που φόραγε ασπρόμαυρες φανέλες χθες, όπως και πριν μια βδομάδα. Δεν ξέρεις από που να πιαστείς και που να σταματήσεις!

Από το ότι ο ΠΑΟΚ κατέβηκε σε ματς μέσα Ιούλη χωρίς φορ; Είτε γιατί ο προπονητής δεν εμπιστεύεται κάποιον είτε γιατί ο ΤΔ δεν έφερε ένα κανονικό φορ είτε γιατί η διοίκηση δε θέλησε να πάρει κανονικό φορ. Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε χωρίς φορ σε ματς που ήθελε να βάλει τουλάχιστον 2 γκολ.Κι αν δεν είχαμε διάθεση να πάρουμε κανονικό φορ γιατί πουλάμε πριν τα ματς τον Τσόλακ που θα έμοιαζε σαν από μηχανής θεός στο χθεσινό ματς;

Να συνεχίσουμε ότι η ομάδα φάνηκε εντελώς απροετοίμαστη και στο δεύτερο ματς; Άντε να δεχθούμε ότι στο πρώτο ματς πιαστήκαμε στον ύπνο. Στο δεύτερο; Μπήκε κάποια στιγμή κάποια ομάδα μέσα για να λιώσει τον αντίπαλο; Με 18000 κόσμο μέσα στο γήπεδο και αντί να τους τσαλακώσεις γύρναγες την μπάλα επί 45 λεπτά από τα χαφ στα σέντερ μπακ και από κει αν πήγαινε στο πλάι, μόνο στα δεξιά βέβαια και πέρναγε κάποιος, έκανε μια σέντρα στα κουτουρού, ψάχνοντας τον Νάρεϊ, ο οποίος είχε 2-3 παίκτες πάνω του.

Διαβάσαμε κάποιο αδύνατο σημείο του αντιπάλου και το εκμεταλλευτήκαμε; Πότε δημιουργήσαμε κάποιο ρήγμα για να μπορέσουμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο; Πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο ώστε να του δημιουργήσουμε πρόβλημα και να βάλουμε στην εξίσωση και τον κόσμο να πρεσάρει; Είναι δυνατόν να ξέρουμε από το Μάιο ότι η ομάδα θα αγωνιστεί Ιούλιο μήνα και να μην μπορεί η ομάδα να τρέξει και να πρεσάρει;

Είχαμε τις ατυχίες των τραυματισμών, κυρίως του Ολιβέιρα, γιατί ο Καντουρί είναι σχεδόν κάθε μήνα εκτός, και οι υπεύθυνοι τι λογαριάσατε; Ήρθαν γύρω στους 10 παίκτες και έτοιμοι να είναι 1-2 για να προσφέρουν άμεσα στα πρώτα 2 ματς. Δε γνωρίζατε ότι θα χρειαστεί χρόνος να προσαρμοστούν τόσοι νέοι και άνευ σοβαρής εμπειρίας παίκτες; Η ομάδα έβγαλε προετοιμασία με 1 εξτρέμ και τον ανέτοιμο Κουαλιάτα, που το παιδί μπορεί σε ένα 5μηνο να κεντάει, αλλά τώρα δεν μπορεί;

Για να μας ανακοινώνεται μέσα Μαΐου ένα σίγουρα δομημένο πλάνο από τον Μπότο, στο οποίο ανέλυε ότι έχουμε συμφωνήσει με 5-6 παίκτες σημαίνει ότι υπάρχει μια κουβέντα με τη διοίκηση και ένας χρηματικός μπούσουλας. Δε θα έπρεπε σε όλο αυτό το πάρε δώσε ο ΠΑΟΚ να έχει στις θέσεις αυτές ένα έτοιμο στόπερ και ένα φορ και σίγουρα ένα δεκάρι;

Την ώρα που ανανεώσαμε και το Σβαμπ, έχουμε και τον Τσιγγάρα και τον Φελίπε Σοάρες και Αουγκούστο-Κούρτιτς είχαμε ανάγκη και από άλλο 6-8αρι αντί να έχουμε ένα καθαρό δεκάρι, ας ήταν και δανεικός, στην προετοιμασία; Μπήκε ο Μπίσεσβαρ με 3 προπονήσεις και νομίσαμε ότι μπήκε ο Μέσι. Και εφόσον θέλαμε να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο, γιατί να πρέπει να περιμένουμε το 2ο ημίχρονο την ώρα που ο Ντάντας δεν μπορούσε στο 10 και ο Κουαλιάτα δεν πέρασε ούτε μια φορά στο 1ο ημίχρονο;

Είναι πολλά που κατά τη γνώμη μου δεν πήγαν σωστά καιρό τώρα και δυστυχώς φάνηκαν με τον πιο άσχημο τρόπο. Μια ακούμε ότι ο Κούρτιτς θέλει άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο και έχουμε γκρίνια, μια ότι ο Αουγκούστο ζητάει συμβόλαιο του μυρίου, πραγματικά με αυτές τις 2 εμφανίσεις θέλει τέτοιο συμβόλαιο, και πάλι ο μόνος που την πληρώνει είναι ο ΠΑΟΚ και ο ΛΑΟΣ του που από χθες έχει βγάλει σπυριά με αυτά που είδε.

Ο άνθρωπος που έλυσε όλα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και δημιούργησε έντονες ανατροπές στο ΠΟΚ, με την ομαδάρα που είχε φτιάξει είναι μακριά, σε απόσταση από την ομάδα. Δε θα κρίνουμε το λόγο κι ούτε μας πέφτει λόγος, αλλά ο Λόγος του πρέπει να τσακίσει κόκκαλα για να ανασυνταχθεί η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και με τα λεφτά που δαπανώνται τα τελευταία χρόνια δεν είναι δυνατόν να έχει αυτήν την άθλια εικόνα!

Δε γίνεται να φέραμε πέρυσι ένα χαφ με 2,5 εκ και το χαφ να μην αγωνίζεται ούτε για αστείο! Κάποιος ή κάποιοι φέρουν ευθύνη! Δε γίνεται να θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και να μην έχουμε δεύτερο βαρβάτο φορ! Δε γίνεται να έχει ο ΠΑΟΚ 11 χαφ και να μην έχει 3 εξτρεμ!

Κάτι δε βγαίνει και οι συνεννοήσεις του τι θα παίξουμε και το πως θα το παίξουμε τα συζητάτε τόσο καιρό! Δε βάζω σε καμία ζυγαριά αν φταίει παραπάνω ο Μπότο ή ο Λουτσέσκου στο αγωνιστικό! Φταίνε όλοι! Από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο κάτι που φάνηκε ακόμα και στις απαράδεκτες κάρτες που φάγαμε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά για το συγκεκριμένο ματς! Αν κάτι δεν έπρεπε να κάνεις είναι να τρως κάρτα για διαμαρτυρία και εμείς φάγαμε 4 κάρτες για αυτό το λόγο!

Υπάρχει κάποιος από τη διοίκηση να ταρακουνήσει την ομάδα που μοιάζει στα χαμένα; Δε θα πρέπει να ειπωθεί στον κόσμο τι θα κάνουμε μέσα στη χρονιά; Το καράβι είναι μεγάλο και οι ευθύνες πολλές και υπάρχει κόσμος που θέλει να ξέρει πως θα πορευτεί η ομάδα. Δε σας ζητάμε να μας πείτε ότι θα πάρουμε τίτλο, ζητάμε να μας πείτε πως θα κινηθούμε.

Μοιάζουμε όλοι στα χαμένα και σίγουρα η λύση δεν είναι να πηδάμε ο ένας μετά τον άλλον από το καράβι. Το ζήτημα είναι να βρεθεί το λάθος να γίνουν οι σωστές κινήσεις, να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του γιατί η χρονιά ακόμα δεν άρχισε. Ναι εγκληματίσατε χάνοντας ένα βασικό στόχο, αλλά έχουμε άλλους 2! Κι αν δεν μπορείτε να τους θέσετε ως στόχους, δεν είστε για τον ΠΑΟΚ! Δε λέω να τους κατακτήσουμε για 1000 λόγους μπορεί να μη γίνει αυτό, αλλά λέω να τους θέσουμε σαν ομάδα.

Και σαν ΠΑΟΚ οφείλετε να τους βάλετε μέσα στα γραφεία σας και να λέτε φέτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να φτιαχτεί το σύνολο που θα παίξει του χρόνου προκριματικά champions league.

Όποιος δεν μπορεί να μας το πει!

Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ!

Η σειρά είναι δική σας!
Αποδείξτε το!

 

ΥΓ. Η φωτογραφία αφιερώνεται στο ΛΑΟ που ήταν παρών! Όταν παρουσιαστείτε και οι άλλοι βλέπουμε...

Διαβάστε ακόμη...