Να 'χες χίλια μάτια, τα χάλια σου να βλέπεις!!!

Ένα ακόμα θεσπέσιο παραλήρημα είχαμε σήμερα από τον επικεφαλής της διαιτησίας "κ". Κλάτενμπεργκ, ο οποίος μετά τους ανίκανους που έφερε για να διευθύνουν το ντέρμπι της αγωνιστικής, σήμερα μας πιστοποιεί πόσο ταραγμένος και επηρεασμένος είναι.
Sourmenetes
Να 'χες χίλια μάτια, τα χάλια σου να βλέπεις!!!

Γιατί επηρεασμένος θα πει κάποιος;

Μα απλούστατα γιατί ακόμα και τον πιο αδαή και τυφλό να βάλεις θα δει με πρώτη ματιά ότι στη φάση του Πασχαλάκη, στο πέναλτι εφεύρεση του Νιχάους, ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκει καθαρά την μπάλα! Για το λόγο αυτό η μπάλα αλλάζει πορεία! Απλούστατα "κ".Κλάτενμπεργκ! Δε χρειάζονται πολλές αναλύσεις! Δε θα αλλάξετε τους κανόνες του ποδοσφαίρου για να δικαιολογήσετε τις γελοίες, μην πούμε τίποτα πιο βαρύ, αποφάσεις που πήρε προχθές ο Ολλανδός διαιτητής. Αν αυτή η εικόνα σας δείχνει πόδια, καλά θα κάνετε να αλλάξετε οφθαλμίατρο!

Σα να μην έφτανε η δικαιολογία του πέναλτι φάντασμα που έδωσε ο Νιχάους ξεχνάτε "κ." Κλάτενμπεργκ την τελευταία φάση του αγώνα που ο αμυντικός του αντιπάλου με χρήση του χεριού κόβει την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Αυτή τη φάση δεν την είδατε; Την έκοψαν από τα στιγμιότυπα; Είναι δυνατόν να μη βλέπετε το πεντακάθαρο χέρι και να μην το σχολιάζετε ή μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο και δεν μπορείτε να εκτεθείτε; Έχουμε και ΙΚΑ αν δε θέλετε να ξοδευτείτε... Για δείτε!


Από την προηγούμενη βδομάδα είχατε εκτεθεί όταν δικαιολογήσατε την κόκκινη στον Καντουρί αλλά δεν είδατε το πέναλτι στην αρχή της φάσης στο χαστούκι του παίκτη της Τρίπολης.

Και γιατί ταραγμένος θα μου πει κάποιος;

Ο "κ". Κλάτενμπεργκ εδώ και καιρό βλέπει εντελώς διαφορετικά κάποια πράγματα. Σήμερα δείχνει ότι βρίσκεται και σε μεγάλη σύγχυση καθώς εφηύρε κίτρινη κάρτα στον Τζόλη στη φάση που δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Αν δεν μπορείτε ή δεν αντέχετε την πίεση, καλό θα είναι να αποχωρήσετε από τη θέση σας. Παράλληλα, δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, από όσο γνωρίζω, πλεονέκτημα σε φάση πέναλτυ εκτός αν μπει γκολ. Κάτι τέτοιο ισχυρίζεστε λέγοντας πως παρότι δέχεται μαρκάρισμα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, εντός περιοχής, αφήνει τη φάση να συνεχιστεί. Πού τα έχετε δει αυτά που λέτε "κ". Κλάτενμπεργκ;

Και βέβαια στην παρακάτω φωτογραφία δε βλέπετε επαφή...

Καλό θα είναι να μπείτε στη θέση τρίτου, να ακούσετε και να δείτε όσα λέτε μπας και πιστέψετε τα μυθεύματα που εκστομίζετε.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πρωτοστάτης στη χρήση var και στον ερχομό ξένων διαιτητών που δε θα επηρεάζονται από πρόσωπα καταστάσεις και ανακοινώσεις. Το ζήτημα είναι όμως να γίνεται και σωστή χρήση των μέσων που έχουν στα χέρια τους οι εκάστοτε διαιτητές. Πλέον τα ανθρώπινα λάθη μπορούν να διορθωθούν, αλλά με κριτικές τύπου Κλάτεμπεργκ όχι απλά δεν εξαλείφονται αλλά βρίσκουν και άλλοθι!

Η ντροπή δεν είναι κακό πράγμα!

Κοιταχτείτε ή δηλώστε ανίκανος....

Υ.Γ.Όσο για κάποιους περίεργους που προσπαθούν να εξισώσουν το προχθεσινό ματς με το ματς Οφη-ΠΑΟΚ λέγοντας ότι συνέβη κάτι παρόμοιο, καλό θα είναι να βουτάνε λίγο τη γλώσσα τους μέσα στο μυαλό! Μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος προχθές, μιλάμε για 3 καθαρά σφυρίγματα που δίνονται υπέρ του αντιπάλου την ώρα που οι φάσεις κρίνουν αγώνα και είναι εξώφθαλμες. Επομένως καλό θα είναι να μην μπλέκετε τα, τάχα μου, αντικειμενικά κριτήρια με το μίσος για τον ΠΑΟΚ. Σας ακούσαμε και πέρυσι που σκούζατε για τα 25'' καθυστέρηση με το Βάζελο την ώρα που ο Διούδης είχε φάει ολόκληρο λεπτό εντός καθυστερήσεων.

 

Διαβάστε ακόμη...