Πέρυσι δεν κόλλησαν … στον Σιδηρόπουλο!

Παραμονές του παιχνιδιού με το συμπολίτη και η γραφικότητα των ανθρώπων της συνοικιακής ομάδας χτύπησε πάλι κόκκινο!
Sourmenetes
Πέρυσι δεν κόλλησαν … στον Σιδηρόπουλο!

Τα αγαπητά παιδιά του Άρεως προσφέρουν γέλιο στο φίλαθλο κοινό και κατήφεια σε όσους οπαδούς τους αντιλαμβάνονται τα στοιχειώδη.

Μπορεί να σας μπέρδεψα με την εισαγωγή μου αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο συμπολίτης έρχεται στην Τούμπα την Κυριακή και γνωρίζοντας ότι οι ελπίδες του είναι λιγοστές ξεκίνησε από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας το επικοινωνιακό του παιχνίδι, βρίσκοντας αφορμή στο διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν ξένο διαιτητή.

Να κάνω μια μικρή παρένθεση και να σημειώσω ότι αυτός που έφερε και απαιτούσε επί χρόνια ξένους διαιτητές ήταν ο ΠΑΟΚ και θεωρώ πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παιχτεί το ματς με ξένο διαιτητή. Να επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα, όπου οι άνθρωποι του Άρεως έχουν σοβαρό λόγο με τον κ. Σιδηρόπουλο, ο οποίος όποτε έπαιξε τον ΠΑΟΚ σαφώς δεν μερολήπτησε για την ομάδα μας, κάτι το οποίο δε θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση.

Η γραφικότητα όμως των ιθυνόντων του συμπολίτη έφτασε σε οριακό σημείο, βγάζοντας ανακοίνωση και ζητώντας τα ρέστα από την ΚΕΔ για τον ορισμό Σιδηρόπουλου, την ώρα που πέρυσι απέναντι στο γάβρο δεν είπαν λέξη. Απέναντι στο γάβρο πέρυσι διαιτητής ήταν ο κ. Σιδηρόπουλος! Βέβαια τότε δεν είχαν κόλλημα, απέναντι στο πώς να το πω δυσκολεύομαι και να βρω τη λέξη (βλέπεις είχανε και 3 δανεικούς από το γάβρο) με τον Σιδηρόπουλο. Εντελώς τυχαία με τον ίδιο διαιτητή απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο, κατεβήκανε φάγανε την 4αρα και επιστρέψανε στη Θεσσαλονίκη κύριοι. Να θυμίσω ότι στο 2-1, όταν μειώσανε τα αρειανά κάποιος δανεικός ζήτησε να εκτελέσει φάουλ από άριστη θέση. Η μπάλα έφτασε οριακά μέχρι το τείχος. Μη γίνει και καμιά στραβή βρε αδελφέ!

Το ήθος σας και τα χούγια σας τα ξέρουμε και ξέρετε και εσείς οι ίδιοι! Τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα και μην εκτίθεστε. Έχετε τα νταλαβέρια σας, τα πάρε δώσε σας, κάντε μόκο μπας και μπείτε στην 5αδα! Μήπως για αυτό κατέβηκε και ο μεγαλομέτοχός σας χθες στο Καραϊτάβλι; Αυτό προφανώς δε σας ενοχλεί! Αν πήρε τις διαβεβαιώσεις του, όλα καλά!

Τέλος, η σχέση σας με το var φαίνεται πως είναι σαν αυτή που είχε ο διαιτητής του ματς του γαβρου με την Τρίπολη! Ανύπαρκτη! Πείτε στο μεγαλομέτοχό σας την επόμενη φορά που θα πάει στο λιμάνι να απολαύσει θέαμα να κάνει καμιά δυο ερωτήσεις για το πώς λειτουργεί το var.

Και ξέχασα να σας πως...

Ο ΠΑΟΚ έφερε το var στο Ελλάντα! Κάποιοι το έβγαλαν άχρηστο! Μια ακόμα ερώτηση δε θα σας πέσει βαριά!

Διαβάστε ακόμη...