Μετάδοση παρωδία!!!

Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες μιας παρωδίας στην μετάδοση του σημερινού αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό.
Sourmenetes
Μετάδοση παρωδία!!!

Οι κύριοι που κάνανε τη μετάδοση του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, θεωρούν μάλλον ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ ανήκει σε άλλη χώρα και αντιμετωπίζεται σαν "φιλοξενούμενη" σε ξένη χώρα.

Ακούσαμε τον σπίκερ του ματς να μιλάει με υποτιμητικό ύφος συνέχεια προς την ομάδα μας, ακούσαμε το σπίκερ να ανακαλύπτει φάουλ στη φάση που ο Άκπομ έβαλε τη μπάλα μπροστά του με το σώμα του, ακούσαμε επίσης το εξαιρετικό δημοσιογράφο που πληρώνουμε OΛΟΙ να σταματάει στον αέρα τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Γιώργο Μίνο, την ώρα που καταλόγιζε τα λάθη του πλάγιου διαιτητή.

Παρακίνησε την ρεπόρτερ της ομάδας του Αγρινίου να διακόψει το Γιώργο Μίνο για να μην ακουστούν οι αλήθειες, την ώρα που ο βοηθός ανακάλυψε 2 οφ σάιντ στο πρώτο ημίχρονο καθώς και ένα φάουλ ανύπαρκτο στο Λημνιό.

Είναι ντροπή να ακούμε ανακρίβειες από κάποιον κύριο που πληρώνεται από όλου εμάς. Είναι ντροπή να ακούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να ασχολείται με το διαιτητή, που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπίσεσβαρ έφαγε τόσο ξύλο στο όριο του αντιαθλητικού και ο διαιτητής αρκούνταν σε απλά φάουλ.

Είναι ντροπή να σχολιάζετε ο πάγκος του ΠΑΟΚ από τον speaker. Δεν είναι δουλειά του speaker να ασχολείται με το Λουτσέσκου. Δουλειά σου είναι να περιγράφεις τον αγώνα.

Η superleague δεν ανήκει στην Αθήνα κύριοι!!!

Άμα δεν μπορείτε να αντέχετε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, καλύτερα να ζητήσετε άδεια τη μέρα που παίζει ο ΠΑΟΚ γιατί ο πόνος σας είναι απερίγραπτος και έκδηλος σε κάθε φάση.

Θα περιγράφετε ισότιμα όλες τις ομάδες!

Δε θα ανακαλύπτετε μόνο τις φάσεις που σας συμφέρει και θα εκφράζεστε μόνο για αυτές. Θα λέτε τα πράγματα όπως είναι και όχι σαν να σας καθοδηγεί κάποιος.

Σοβαρευτείτε επιτέλους!!!

Διαβάστε ακόμη...