Μια συγγνώμη και μετά;;

Δε θα κάτσω να αναλύσω τα χθεσινοβραδυνά. Περίμενα ήδη σήμερα να βγείτε μα μας πείτε μια λέξη, μια κουβέντα έτσι για το γαμώτο. Να κάνετε έστω για μια φορά τη διαφορά. Αλλά πού τέτοια τύχη..
Sourmenetes
Μια συγγνώμη και μετά;;

Εκατοντάδες κουβέντες από χθες το βράδυ, τσακωμοί επί τσακωμών καβγάδες επί καβγάδων, μουρμούρα, γκρίνια και ο επίσημος ΠΑΟΚ πού είναι; Υπήρχαν 400 κομάντο χθες στη Σουηδία. Τί τους είπατε κύριοι;

Συγγνώμη;

Αυτό;

Το έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκεστε; Αν δεν μπορείτε υπάρχουν και οι παραιτήσεις. Στον ΠΑΟΚ δεν είστε μόνο για τα καλά, τις αγκαλιές, τα φιλιά και τις φωτογραφίες. Χρειάζονται και αυτά αλλά όταν ο κόσμος βράζει πρέπει να του μιλήσετε. Οταν καταφέρνετε το ένα λάθος μετά το άλλο οφείλετε να μιλάτε ανοιχτά, να τα παραδέχεστε και να βλέπετε πως να τα διορθώνετε κι αν δεν μπορείτε, να ανοίγετε καμιά πόρτα για τον επόμενο. Δεν είναι κακό.

Σήμερα.κιόλας έπρεπε να θέσετε ως στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο μετά την απογοητευτική εμφάνιση και τον αποκλεισμό. Σήμερα!!!
Σήμερα έπρεπε να μαζέψετε τους παίκτες και να τους υποδείξετε το βασικό στόχο.

Παρόλα αυτα έχουμε ανυπαρξία γραφείου τύπου, λες και μόνος καημός είναι τα βίντεο από την προπόνηση και τα χαζά tweet στο twitter. Χθες μετά τον αποκλεισμό ο ίδιος που έκανε το tweet μετά την κλήρωση γιατί δεν ξαναπόσταρε;;
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ σας;;;
Ετσι είναι το κυμπαριλίκι σας;;

Αυτό δεν ανήκει στη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!
Οφείλετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ να πεθάνετε για το πρωτάθλημα.
Οφείλετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ να μιλάτε όταν πρέπει στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ με καθαρά λόγια.
.Twitter facebook instagram δεν έχουμε όλοι και δεν μπορούμε να μαθαίνουμε τη συγγνώμη σας μέσω media!!

Αλλάξτε ρότα όσο είναι νωρίς.
Είστε όλοι συνυπεύθυνοι και για τον αποκλεισμό και για το ότι δεν ακούγεστε και για το ότι απο Δευτέρα θα είναι όλα μέλι γαλα.
Αφήστε τον κόσμο να μιλήσει με τους παίκτες. Δε θα τους δείρουν. Να δουν τι φταίει θέλουν γιατί όλη μέρα αυτό συζητάνε. Είμαστε στις παραλίες σα μουτρωμένα άλογα γιατί δε βγαίνει κανείς σας να μας εξηγήσει πως γίνεται μια ομάδα να βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση.

Πώς γίνεται μια ομάδα κατα 85-90% ίδια με πέρυσι να μην μπορεί να αλλάξει δυο πάσες. Ποιός φταίει;;
Πως γίνεται να θέλουμε δυο παίκτες εδώ και ένα μήνα και να μην έρχονται.
Ποιός φταίει;;

Ξαναλέω η χρονιά δε χάθηκε!!
Βάλτε στόχο το πρωτάθλημα και ποτίστε το σε παίκτες, διοίκηση, φιλάθλους, καρεκλάκια, γήοεδο, Παντού!
Αν δεν το πείτε όμως δε θα γίνει ποτέ!
Βγήκε προχθές ο υιός Σαββίδης και είπε κάποια πράγματα. Καλά έκανε γιατί κανείς σας δε βγαίνει να τα πει.Κανείς σας δε βγήκε να πει στήριξη στην ομάδα, στήριξη στον ΠΑΟΚ, στήριξη να πετύχουμε τους στόχους μας.

Περιμένω την απάντησή σας...

Διαβάστε ακόμη...