Τα ίδια και τα ίδια!!!

Αυτό ήταν το σχόλιο σας μέσα στη βδομάδα.
Sourmenetes
Τα ίδια και τα ίδια!!!

Δεν έπαιξε ο ΠΑΟΚ τρίτο επίσημο παιχνίδι και οι καμπάνες ξεκίνησαν να χτυπούν. Θέλουν νέο προπονητή γιατί έκριναν από τα 2 επίσημα ματς ότι αυτός δεν κάνει. Είναι πολύ απλό και πλήρως συντονισμένο αυτό που βγαίνει εδώ και μια βδομάδα από πλευράς τύπου και δημοσιογράφων. Το βροντοφωνάζουν πλέον ότι ο Στανόγεβιτς δεν τους κάνει και πλέον ανοίγονται στο να προμοτάρουν και τον αντικαταστάτη, τον τεράστιο Ράζβαν.

Μιλάμε ότι τόση αγάπη για αυτήν την ομάδα, δεν περιγράφεται. Μιλάμε ότι βγήκε συμπέρασμα για τη δουλειά του προπονητή από δύο ευρωπαϊκά ματς, στα οποία σίγουρα ο ΠΑΟΚ έδειξε ελάχιστα πράγματα, την ώρα που μόλις είχε τελειώσει η προετοιμασία και οι παίκτες σαφώς είναι πιασμένοι και σιγά σιγά θα αποδώσουν τις δυνατότητές τους στο γήπεδο. Τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά στην παντογνωσία κάποιων, οι οποίοι βλέπουν ότι η ομάδα δεν τραβάει, βλέπουν ότι δε γίνεται τακτική στην προπόνηση, βλέπουν ότι έχει ρεύμα αυτό που γράφουν. Άραγε εσείς που μιλάτε για τακτική στην προπόνηση έχετε πάει σε μισή προπόνηση του ΠΑΟΚ; Ή σας τα μεταφέρουν κάποια παπαγαλάκια αυτά τα πράγματα;

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά χρησιμοποίησαν και τα φιλικά εντός της βδομάδας στο ότι η ομάδα δε βλέπεται. Άρρωστες καταστάσεις που κρατάνε χρόνια στον περίγυρο του ΠΑΟΚ. Τι κρίνατε ρε μάστερ του αθλήματος στο φιλικό υπό τους 37 βαθμούς κελσίου, το οποίο έγινε αντί της προπόνησης; Τι κρίνατε και στο επόμενο φιλικό την ώρα που η μισή ομάδα ήταν από την Κ20; Βγάλατε πρωτοσέλιδα και άρθρα επί άρθρων για τους πειραματισμούς του προπονητή και για το ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει αυτήν την εικόνα.

Σαφώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί σε επίσημο ματς να έχει αυτήν την εικόνα, αλλά μιλάμε για ματς που γίνονται την ώρα που ο ίδιος ο προπονητής σας ανέλυσε ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν διπλές προπονήσεις και ότι είναι προπονητικού χαρακτήρα. Πώς δεν ντραπήκατε κάποιοι να βγάλετε άρθρα ότι ο προπονητής είναι ευχαριστημένος με αυτό που είδε την Τετάρτη, την ώρα που μίλησε για ικανοποίηση μόνο για δυο παίκτες από την Κ20; Το κάνατε όμως σημαία κάποιοι και το διαλαλήσατε κόσμο με μεγάλους και περίτρανους τίτλους γεμάτους πουστιά για να τραβήξουμε κλικ και να φτιάξουμε κλίμα.

Διαβάσαμε επίσης ότι είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να γίνει επένδυση σε παίκτες τύπου Ζαμπράνο, Βιειρίνια γιατί ο προπονητής δεν είναι ο κατάλληλος. Άρα να του φέρουμε πέντε σαπάκια για να βγούμε 4-5,ώστε να είστε και σεις ικανοποιημένοι και να μη δαπανηθούνε και πολλά λεφτά. Τόση μιζέρια; Αυτό είναι το καλό του ΠΑΟΚ; Το καλό του ΠΑΟΚ είναι να αλλάξει προπονητή μια βδομάδα πριν το επίσημο παιχνίδι στο europa league; Πότε και πού το είδατε αυτό και πέτυχε;
Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε και την έλλειψη της διοίκησης και του γραφείου τύπου για την υποστήριξη του προπονητή. Δεν μπορεί να λιθοβολείται από παντού ο προπονητής και να μη βγαίνει μια γραμμή από τον επίσημο ΠΑΟΚ!

Δεν μπορεί να είμαστε οργανωμένοι σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βγαίνουν εξαιρετικά video, να κάνουμε πρωτοποριακές κινήσεις με δικό μας κανάλι paoktv και να μη βγάζουμε τσιμουδιά για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Δεν είναι υγιές αυτό κύριοι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μόνο φωτογραφίες και βιντεάκια και χαμογελάκια από την προπόνηση. Δε θα τρώει όλα τα βέλη μόνο ο προπονητής, εκτός και αν δε θέλετε να τον στηρίξετε.
Αν θέλετε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα βγείτε και καθαρίστε την μπουγάδα!

Οι υπόλοιποι αυλικοί την ξέρετε τη δουλειά σας. Την κάνετε χρόνια, αλλά καλό να βάζετε και ένα μέτρο. Το κάνατε και πέρυσι την ώρα που λέγατε ότι ο Μίχελ έψαχνε προπονητή την ώρα που ο Ίβιτς ήταν για τα καλά στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Την ώρα που βγήκατε να πάρετε το μέρος κάποιων παικτών που πριόνιζαν την καρέκλα του Σέρβου, όπως είχατε ξανακάνει στο παρελθόν. Σοβαρευτείτε λίγο γιατί και τους εαυτούς σας προσβάλλετε και κυρίως τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει να δει μια ομάδα να μεγαλουργεί. Μπορεί να σας δώσει σε όλους ένα κομμάτι ψωμί ο Ιβάν και να τον γλείφετε όλη μέρα. Αυτό θέλετε;

Ή θέλετε μία από τα ίδια;

Διαβάστε ακόμη...