Super (League) Analysis ...

Ξεκινάει αύριο (25/8) το πρωτάθλημα της Super League και το paokmania σας παρουσιάζει συνοπτικά τις ομάδες που θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ από την κατάκτηση του τίτλου!
Sn0ufel Sn0ufel
Super (League) Analysis ...

Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων

Σίγουρα δεν πρόκειται για το καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν ανήκει στην ελίτ παρόλαυτα δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μαραθώνιο. Οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο είναι 3. ΠΑΟΚ, ΑΕΧ, Γάβρος. Χαμός όμως αναμένετε να γίνει και για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αλλά και στην ουρά του υποβιβασμού καθώς φέτος πέφτουν 3 ομάδες και όχι 2 όπως ίσχυε μέχρι πέρσι!

ΑΕΧ

Η περσινή πρωταθλήτρια των δικαστηρίων του κομίνη του βασιλειάδη και του φλαμπουραρη ξεκίνησε φέτος τη χρονιά αφήνοντας εκτός τη Σελτικ από τα προκριματικά του Champions League κάτι που την έφερε αντιμέτωπη με την Ουγγρική Βίντι. Άλλαξε πολλούς παίκτες από πέρσι έχει νέο προπονητή (Ούζουνιδη) και αναμένεται να έχει σοβαρό πρόσωπο χωρίς όμως τις περσινές ατομικές εκλάμψεις του οικοδομου και του Αραουχο, προβλέπεται χειρότερη μπροστά και με λιγότερη ικανότητα πίσω.

Πρόβλεψη - 3η θέση

..............................

Άρης

Και ναι μετά από 34 χρόνια ο Άρης της καρδιάς μας και πάλι μαζί μας για ατελείωτες στιγμές γέλιου! Στα σοβαρά τώρα ο Καρυπιδης πήρε καλούτσικους παίκτες έναν έμπειρο προπονητή και αναμένεται να παλέψει σκληρά για την 5η θέση. Δίψα υπάρχει ικανότητα θα δείξει πάντως τα δείγματα στα φιλικά είναι ενθαρρυντικά. Αν μείνουν πληρωμένοι όλοι μέχρι το τέλος.....

Πρόβλεψη - 5η θέση

..............................

Αστέρας Τρίπολης

Η μοναδική ομάδα μέσα στο 2018 που κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο δε ξεκίνησε καλά τη χρονιά καθώς έμεινε νωρίς εκτός Ευρώπης. Κράτησε τον Παντελίδη στον πάγκο πήρε τα στοιχήματα του από την Αργεντινή καθώς και ορισμένους έμπειρους παίκτες και αναμένεται και αυτός να παλέψει για την 5αδα.

Πρόβλεψη - 6η θέση

..............................

Ατρόμητος

Ο εξαιρετικός Ατρόμητος της προηγούμενης σεζόν ελπίζει σε μια ακόμα τέτοια πορεία και φέτος. Το όνειρο της Ευρώπης τελείωσε νωρίς ο Καναντι καλείτε πάλι να κάνει θαύματα Ουαρντα φέτος δεν υπάρχει και Κουλουρης Μανούσος και λοιποί καλούνται να κανουν υπέρβαση για να καταφέρει ο Ατρόμητος να δει Ευρωπαϊκό ματς και του χρόνου.

Πρόβλεψη - 4η θέση

..............................

Απόλλων Σμύρνης

Πέρσι επέστρεψε στα σαλόνια και κατάφερε έστω και δύσκολα να παραμείνει. Φέτος με τρεις ομάδες να πέφτουν τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα ενισχύθηκε όμως με Μαντζιο Σικαμπαλα (μάθε στο Ριβαλτο λίγη μπάλα) και Τριαδη. Με νέο προπονητή χωρίς εμπειρία από Ελλάδα είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ για να παλέψει για την παραμονή.

Πρόβλεψη - 14η θέση

..............................

Λαμία

Πέρσι σώθηκε χάρις τον καλό πρώτο γύρο. Φέτος στοχεύει σε ακόμα καλύτερη πορεία κάτι που υποδηλώνουν και οι μεταγραφικές κινήσεις. Ο Μπάμπης Γέννες δε κουνήθηκε από τη θέση του και αν ο Μπαραλες κάνει (έστω και λίγο) την προ τριετίας εξαιρετική σεζόν του στον Αστέρα όλα δείχνουν μια άνετη παραμονή με στόχο τη δεκάδα.

Πρόβλεψη - 12η θέση

..............................

Λάρισα

Δύσκολα τα πράγματα φέτος για την ΑΕΛ με τον κόσμο ξενερωμενο, αρκετούς ποιοτικούς παίκτες να φεύγουν χωρίς να αντικαθίσταντε και τον Κούγια να κάνει ακόμα μια χρονιά αστεία πράγματα στα μεταγραφικά όλα δείχνουν υποβιβασμό. Θα το παλέψει αλλά είναι ζόρικα τα πράγματα...

Πρόβλεψη - 15η θέση

..............................

Λεβαδειακός

Το μεγάλο περσινό όπλο που βρισκόταν στην άκρη του πάγκου ο Ανιγκό έφυγε και στη θέση του ήρθε ο Μαντζιος. Μεταγραφές έγιναν όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πολλά θα κριθούν από την απόδοση του Μαρκοβσκι στην επίθεση.

Πρόβλεψη - 14η θέση

..............................

Γαύρος

Μία εντελώς καινούργια ομάδα θα παρουσιάσει φέτος στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ήρθαν κάποιοι ποιοτικοί παίκτες από το κέντρο και μπροστά η άμυνα του όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Πρόβλεψη - 2η θέση

..............................

ΟΦΗ

Ξανά στα σαλόνια το καμάρι της Κρήτης και γίνεται σοβαρή προσπάθεια να επανέλθει δυναμικά. Ο στόχος της δεκάδας είναι εφικτός και στηριζόμενος στη δύναμη της έδρας ελπίζει καταρχήν να μην κινδυνέψει και ότι ήθελε προκύψει!!

Πρόβλεψη - 11η θέση

..............................

ΠΑΣ Γιάννενα

Με την εγγύηση Πετράκης στον πάγκο και ενίσχυση στην επίθεση με Κριζμαν και Μυστακίδη σοβαρό κέντρο και άμυνα ο ΠΑΣ δε θα κινδυνέψει και στο πίσω (πολύ πίσω όμως) μέρος του μυαλού τους ίσως να είναι και η 5αδα. Πολύ δύσκολα όμως.

Πρόβλεψη - 7η θέση

..............................

Παναθηναϊκός

Ο βαζελος για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται ίσως και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Απαγόρευση μεταγραφών ΟΑΚΑ απουσία φιλάθλων και πολεμικό κλίμα συγκροτούν ένα επικίνδυνο μείγμα σε συνδιασμό με το - 6. Δύσκολα αυτή τη στιγμή να σωθεί.

Πρόβλεψη - 16η θέση

..............................

ΠΑΟΚ

ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ

Πρόβλεψη - 1η θέση

..............................

Παναιτωλικός

Δελλας έμεινε η ομάδα δεν άλλαξε τρελά και ο Παναιτωλικός ξεκινάει σε καλύτερη αφετηρία από πέρσι. Δύσκολα να κινδυνέψει αλλά δε θα πάει εύκολα παραπάνω.

Πρόβλεψη - 10η θέση

..............................

Πανιώνιος

Στην πλατεία έμειναν μακριά πέρσι από το στόχο της Ευρώπης. Ο Γρηγορίου έφυγε ο Ανιγκό ήρθε θα στηριχθεί στον περσινό κορμό καθώς δεν ενισχύθηκε σημαντικά. Κάπου εκεί στη μέση της βαθμολογίας θα τον βρει ο Μάιος.

Πρόβλεψη - 9η θέση

..............................

Ξάνθη

Ο Rastavac παραμένει με στόχο να χτυπήσει Ευρώπη κάτι που θα γίνει πολύ πολύ δύσκολα. Η ομάδα παρέμεινε σχεδόν στα ίδια με πέρσι καθώς ο κορμός παρέμεινε. Υψηλός ο ανταγωνισμός δύσκολη η επιτυχία.

Πρόβλεψη -8η θέση

Διαβάστε ακόμη...