Η ανάλυση του βάζελου

Τον βάζελο υποδέχεται ο ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική...
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του βάζελου

Ο βάζελος ο οποίος αν και ξεκίνησε την φετινή χρονιά με υποσχέσεις ειδικά μετά και τις μεταγραφές των τελευταίων ημερών μετά την φυγή όμως του Αλαφούζου από χρηματοδότης του συλλόγου έχει μείνει ξεκρέμαστος και πλέον χωρίς ρευστό το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Παρόλαυτα αυτά έρχεται στη γεμάτη Τούμπα για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί.

Ο προπονητής

Εδώ κι 2 χρόνια στον πάγκο του βάζελου βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους λίγους προπονητές που άνοιξαν και έκλεισαν την σεζόν στην ίδια ομάδα.

ουζουνιδης

Το ρόστερ

Το τέρμα

Έφυγαν οι Γιαννακόπουλος (ελεύθερος στην Κέρκυρα), Steele (ελεύθερος στην Bristol) και ο Κοτσόλης έμεινε ελεύθερος.

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Wemmer (ελεύθερος), Mesto (ελεύθερος), Μαρινάκης (ελεύθερος στον Παναιτωλικό), Χουχούμης (ελεύθερος στην Slovan Bratislava), Thelander (ελεύθερος στην Zürich).

Ήρθαν οι: Johansson (ελεύθερος από Alkmaar), Κολοβέτσιος (ελεύθερος από ΑΕΚ), Insua (ελεύθερος από Udinese), Αυλωνίτης (ελεύθερος από Hearts).

Το κέντρο

Έφυγαν οι: Βλαχοδήμος (ελεύθερος στην Nimes), Leto (ελεύθερος στην Emirates), Boumal (ελεύθερος στην Liaoning), Ajagun (ελεύθερος στην Kortrijk), Zeca (με πώληση στην Copenhagen) και Mpoku (λήξη δανεισμού).

Ήρθαν οι: Δώνης (επιστροφή από δανεισμό), Hiljemark (δανεικός από Genoa), Sylla (δανεικός από Rennes), Mounier (ελεύθερος από Bologna), Τζανδάρης (ελεύθερος από γαύρο), Cabezas (δανεικός από Atalanta) και Altman (αγορά από Hapoel Tel Aviv).

Η επίθεση

Έφυγαν οι: Berg (πώληση στην Al Ain) Rinaldi (ελεύθερος στην Brescia) και Κλωναρίδης (τέλος δανεικού από Lens).

Ήρθαν οι: Luciano (δανεικός από Corinthians) και Chaves (με αγορά από την Boca).

Γενικά ο βάζελος έκανε λίγες μεταγραφές και οι περισσότερες από αυτές να είναι δανεικοί ενώ έδιωξε και αρκετά σημαντικά πρόσωπα από την ενδεκάδα του όπως ο Zeca και ο Berg.

Πιθανή ενδεκάδα

Διούδης
Johansson-Κουτρουμπής-Moledo-Insua
Κουρμπέλης-Hiljiemark
Villafanez-Cabezas
Molins-Altman

Πληγωμένος έρχεται ο βάζελος στη Τούμπα καθώς θα έχει απόντες τους Coulibali, τον Sylla, τον Luciano και τον Mounier. Προέρχεται επίσης από ήττα εντός έδρας από τον Πανιώνιο όποτε και το γόητρο του είναι πληγωμένο. Επίσης τα συνεχόμενα οικονομικά προβλήματα καθώς και το ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό θα παίξουν ίσως το ρόλο τους.

Τι κάνει μέχρι τώρα

Ο βάζελος βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς έχοντας ρεκόρ, 4 νίκες 5 ισοπαλίες 4 ήττες, με 10 γκολ υπέρ και 10 κατά.

Παο-Gabala 1-0
Gabala-παο 1-2
Παο-Athletic Bilbao 2-3
Πλατανιάς-παο 1-1
Athletic Bilbao-Παο 1-0
Παο-Λεβαδειακός 0-0
Κέρκυρα-Παο 1-0
Παο-Απόλλων Σμύρνης 1-0
Παο-ΑΕΛ 2-0
Παναιτωλικός-Παο 2-0
Παο-Πας Γιάννενα 2-0
Παο-Αελ 2-1
Λαμία-Παο 1-1
Καρδίτσα-Παο 1-2
Παο-Γαύρος 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Παο 1-0
Παο-ΑΕΚ 1-1
Ατρόμητος-Παο 1-1
Παναχαϊκή-Παο 1-1
Παο-Πανιώνιος 0-1

Αντίθετα για τον ΠΑΟΚ που μετά από 7 εντός έδρας αγώνες θα υποδεχτεί επιτέλους τον αντίπαλο του με τον κόσμο του στις κερκίδες δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Πέραν του Βιερινια και του Ελ Καντουρί όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και το τρίποντο!

Διαβάστε ακόμη...