Η ανάλυση του Πανιωνίου!

Στη Νέα Σμύρνη φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ....
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Πανιωνίου!

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Δικέφαλο που θα ψάξει το διπλό στην πλατεία για να μείνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος φέτος ξεκίνησε σχετικά καλά όχι όμως όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια. Η Ευρώπη τελείωσε νωρίς και ο μεγάλος στόχος παραμένει και φέτος η είσοδος στην πεντάδα και η έξοδος για δεύτερη συνεχή χρόνια εκτός συνόρων.

Ο προπονητής

Ο Μιχάλης Γρηγορίου με προϋπηρεσία σε Ατρόμητο και Κέρκυρα διαδέχτηκε τον Βλανταν Μιλόσεβιτς ο οποίος αποχώρησε για τον Ερυθρό Αστέρα.

Το ρόστερ

Το τέρμα

Έφυγαν οι: Βοσνιάδης (ελεύθερος στον Ηρακλή) και Γιαννιώτης (λήξη δανεισμού από γαύρο).

Ήρθε ο Kotnic (ελεύθερος από Celje).

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Τασουλής (δανεικός στη Lens), Πλιάτσικας (ελεύθερος στον Πλατανιά), Αντωνιάδης (ελεύθερος στην ΑΕΚ Λάρνακας), Κερασίδης (ελεύθερος στη Καλιθέα), Ρισβάνης (ελεύθερος στον γαύρο), Μουχτάρης (ελεύθερος στη Δόξα Κακοτοπιάς), Πατσατζόγλου (ελεύθερος στον Ιωνικό).

Ήρθαν οι: Κάργας (ελεύθερος από Πλατανιά), Σαραμαντάς (ελεύθερος από Ηρακλή), Banana (ελεύθερος από Πλατανιά), Παπαγεωργίου (ελεύθερος από Ξάνθη) και Haji Safi (ελεύθερος από Sepahan).

Αρκετές αλλαγές αλλά ουσιαστικά μόνο ο Ρισβάνης είναι απώλεια. Τον αντικατέστησε ο Banana. Ο Haji Safi αποδεικνύεται μία πολύ καλή επιλογή για τα αριστερά της άμυνας.

Το κέντρο

Έφυγαν οι: Maisuradze (ελεύθερος στη Balmazujvaros), Καθάριος (ελεύθερος στο Λεβαδειακό), Gjini (δανεικός στα Χανιά), Μπάλλας (ελεύθερος στη Λάρισα).

Ήρθαν οι: Πινιώτης (επιστροφή από δανεισμό), Spiridonovic (ελεύθερος από Admira Wacker), Πλέγας (ελεύθερος από γαύρο) και Maisuradze (ελεύθερος από Ερμή Αραδίππου).

Ιδιόρρυθμη περίπτωση ο Σιώπης που έπαιζε πέρσι δανεικός από τον γαύρο επέστρεψε σε αυτόν στις αρχές του καλοκαιριού έκανε κάποια ματς και τελικά επέστρεψε εκ νέου στον Πανιώνιο με μονοετή δανεισμό.

Και εδώ χωρίς κάποια μεγάλη αλλαγή καθώς όλα τα μεγάλα "όπλα" της ομάδας εν τέλει παρέμειναν σε αυτήν.

Η επίθεση

Έφυγαν οι: Ben (λήξη δανεισμού από γαύρο), N'Gog (έμεινε ελεύθερος χωρίς να βρει ομάδα) και Mahmutovic (ελεύθερος στη Celik Zenica).

Αντίθετα ήρθε μόνο ο Durmisaj (επιστροφή από δανεισμό στη Λαμία).

Ο Ben είναι απώλεια όχι όμως και ο N'Gog που ουσιαστικά δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα. Ο Durmisaj έμεινε για να δώσει βάθος στο ροστερ με τον Yesil νε παίζει στο κέντρο της επίθεσης.


Πιθανή ενδεκάδα

Kotnic
Βλάχος-Banana-Κάργας-Haji Safi
Κόρμπος-Σαββίδης-Τapoko
Spiridonovic-Μασούρας-Γλυνός (Yesil)

Σημαντικές απουσίες για τον Ατρόμητο πού θα δεν θα έχει στη διάθεση του τους: Λάμπρου (δανεικός από ΠΑΟΚ) Σιώπης (Τραυματίας) και Masud - Οικονόμου με τη γνωστή ιστορία της τιμωρίας τους από την ομάδα.

Ο Πανιώνιος δεν κατεβαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς και η τιμωρία των Οικονόμου και Μασουντ συνέβαλε ακόμα περισσότερο σε αυτό. Λογικά θα κατέβει πιο συντηρητικά λόγω και των απουσιών του με πιο κοντά τις γραμμές και θα προσπαθήσει με τον Spiridonovic και τον Μασούρα να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Τι κάνει μέχρι τώρα

Ο Πανιώνιος περίμενε λίγο καλύτερη συγκομιδή βαθμών μέχρι τώρα ακόμα και έτσι όμως δε τα πάει και άσχημα. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς σε 11 αγώνες έχοντας σκοράρει 13 γκολ ενώ έχει δεχτεί 11.

Πανιώνιος - Gorica: 2-0
Gorica- Πανιώνιος: 2-3
Macabi Tel Aviv - Πανιώνιος: 1-0
Πανιώνιος - Macabi Tel Aviv: 0-1
Κέρκυρα - Πανιώνιος: 0-1
Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης: 2-0
Πανιώνιος - Παναιτωλικός: 1-1
Γιάννενα - Πανιώνιος: 1-1
Πανιώνιος - Γιάννενα: 1-1
Πανιώνιος - ΑΕΛ: 4-1
Λαμία - Πανιώνιος: 1-0
Πανιώνιος - Γαύρος: 3-4
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: 0-1
Άρης - Πανιώνιος: 1-2
Πανιώνιος - ΑΕΚ: 0-1
Ατρόμητος - Πανιώνιος: 0-0
Ξάνθη - Πανιώνιος: 2-0

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ ψάχνει εναγωνίως το πρώτο διπλό στη σεζόν για να παραμείνει πρώτος. Ένα θετικό αποτέλεσμα μαζί με μία καλή εμφάνιση θα ζεστάνουν και την ομάδα και τον κόσμο καθώς πλησιάζει και το πρώτο εντός έδρας με κόσμο!

Διαβάστε ακόμη...