Η ανάλυση του γαύρου ...

Την ομάδα του δημοσίου αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ για την 8η στροφή του πρωταθλήματος!
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του γαύρου ...

Ο γαύρος ο οποίος θέλει να κάνει restart καθώς δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και σε ενδεχόμενη ήττα μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες τους οποίους δεν έχει συνηθίσει. Η χρονιά ξεκίνησε με τον χοντρό να ζητάει απαραίτητα την είσοδο στους ομίλους του Champions League κάτι το οποίο πέτυχε. Η ομάδα όμως φαίνεται ότι χτίστηκε και φορμαρίστηκε ακριβώς για αυτό και έτσι τώρα έχει προβλήματα και σαν λειτουργία ομαδικά αλλά και στη φυσική κατάσταση....

Ο προπονητής

Ξεκίνησε τη χρονιά με τον Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο ο οποίος όμως απομακρύνθηκε μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ παρότι είχε πετύχει τον στόχο της εισόδου στους ομίλους. Στη θέση του ήρθε ο γνωστός και "σίγουρος" Τάκης Λεμονής.

Το ρόστερ

Το τέρμα: Αφού έληξε ο δανεισμός του Λεάλι από την Γιουβέντους αγόρασε τον Proto από την Oστάνδη ενώ ελεύθερος έμεινε και ο Γιαννιώτης που κατέληξε στον Ατρόμητο.

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Σιόβας (με πώληση στη Leganes) , Asigba (ελεύθερος στη Λαμία) , Βούρος (ελεύθερος στο ΑΠΟΕΛ) , Σάλιακας (δανεικός στα Χανιά) , Τσιμίκας (δανεικός στη Willem) , Viana (δανεικός στη Braga) , Ριζβάνης (δανεικός στον Ατρόμητο) , Da Costa (με πώληση στη Basaksehir), Ρέτσος (με πώληση στην Leverkusen) , Γούτας (δανεικός στην Sint-Truiden) ενώ έληξαν οι δανεισμοί των Paredes και Cissokho.

Αντίθετα ήρθαν οι: Cisse (Αγορά από Ajaccio) , Κούτρης (αγορά από ΠΑΣ Γιάννενα) , Milic (αγορά από Fiorentina) , Vukovic (αγορά από Konyaspor) , Engels (αγορά από Club Brugge) ενώ επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Hall ο Elabdellaoui.

Πάρα πολλές αλλαγές στην άμυνα κάτι που είναι φυσικό να μην του έχει δώσει σταθερότητα και σιγουριά.

Το κέντρο

Έφυγαν οι: Κολοβός (με πώληση στην Mechelen) , Μπουχαλάκης (ελεύθερος στη Nottingham Forest) , Σιώπης (δανεικός στον Πανιώνιο) , Alejandro Dominguez (ελεύθερος στη Rayo Vallecano) , Μανθάτης (δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα) , Kasami (ελεύθερος στη Sion) , Τσανδάρης (ελεύθερος στον βάζελο) , Elyounoussi (δανεικός στην Qarabag) , Γιαννιώτας (δανεικός στη Valladolid).

Ήρθαν οι: Pardo (επέστρεψε από δανεισμό) , Zdjelar (επέστρεψε από δανεισμό) , Ben (επέστρεψε από δανεισμό) , Ταχτσίδης (με αγορά από την Torino) , Gillet (με αγορά από την Nantes) , Carcela (με αγορά από την Granada) , Ofoe (με αγορά από την Legia).

Πολλοί έφυγαν λίγοι ήρθαν όμως έγιναν καλές κινήσεις με αποκορύφωμα αυτή του Ofoe.

Η επίθεση

Έφυγαν οι: Cardozo (ελεύθερος στην Libertad) , Καραμάνος (δανεικός στη Rio Ave).

Ήρθαν οι: Djurdjevic (αγορά από Partizan) , Emenike (αγορά από Fenerbahce).

Ενίσχυση σαν ονόματα στην επίθεση όμως δεν έχουν δικαιώσει αμφότεροι τις προσδοκίες.

Για μια ακόμα φορά πάρα πολλές μεταγραφές για τον γαύρο που πήρε μεν ονόματα αλλά μέχρις στιγμής μόνο ο Ofoe έχει δικαιώσει τις προσδοκίες.

Πιθανή ενδεκάδα

Proto
Elabdellaoui-Romao-Νικολάου-Κούτρης
Gillet-Ofoe
Pardo-Φορτούνης-Carsela
Ansarifard

Ο γαύρος θα μπει δυνατά στο ματς και θα ψάξει το γρήγορο γκολ καθώς δεν έχει τη φυσική κατάσταση για να κρατήσει έναν αγώνα στα "κόκκινα" για 90 λεπτά. Πολλές και γρήγορες πάσες στο χώρο του κέντρου και να χτυπήσει από τα πλευρά με Pardo και Carcela θα ψάξει ο γαύρος και ελπίζει σε πολύ καλή παρουσία Ofoe και Ansarifard για να βρει το εύκολο γκολ πράγμα που του έχει κοστίσει μέχρι τώρα.

Τι κάνει μέχρι τώρα

Όπως είπαμε δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά καθώς μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 11 βαθμούς ενώ έχει την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη χειρότερη άμυνα!

Έχει φέρει τα εξής αποτελέσματα:
Partizan-γαύρος: 1-3
Γαύρος-Partizan: 2-2
Γαύρος-Rieka: 2-1
Rieka-Γαύρος: 0-1
Γαύρος-Λάρισα: 4-1
Λαμία-γαύρος: 0-1
Ξάνθη-γαύρος: 1-1
Γαύρος-Sporting: 2-3
Γαύρος-Αστέρας Τρίπολης: 1-1
Γαύρος-Αστέρας Τρίπολης: 2-1
ΑΕΚ-γαύρος: 3-2
Γιουβέντους-γαύρος: 2-0
Γαύρος-Ατρόμητος: 0-1
Πανιώνιος-γαύρος: 3-4
Barcelona-γαύρος: 3-1

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη κατεβαίνει ως πρωτοπόρος σε ένα ματς αποδείξεων και καλείτε να δείξει πράγματα αγωνιστικά αλλά κυρίως σε θέμα ετοιμότητας και ψυχολογίας στο κατά πόσο δηλαδή είναι έτοιμος να διεκδικήσει πραγματικά το πρωτάθλημα.

Ο δικέφαλος έχει σίγουρα πολύ καλή προϊστορία στο τηγάνι και θέλει μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση εκεί μέσα για να πει με εμφατικό τρόπο ότι είναι εδώ και θα κυνηγήσει με λύσσα το πρωτάθλημα!!!

Διαβάστε ακόμη...