Μαύρη σελίδα ...

Ήττα με 2-0 για τον ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας και απώλεια του τίτλου για δεύτερη σερί χρονιά...
Μαύρη σελίδα ...

Πολλοί ίσως διαβάσουν τον τίτλο και τον θεωρήσουν υπερβολικό. Άλλωστε, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αυτό είναι σωστό.

Η μαύρη σελίδα στον χθεσινό τελικό δεν βάφτηκε λόγω της ήττας, αλλά λόγω του τρόπου που αυτή ήρθε. Δεν νοείται ομάδα που παίζει με παίκτη παραπάνω για ενενήντα λεπτά σε έναν τελικό, να δέχεται τόσο εύκολα την ήττα. Είναι απλά ντροπιαστικό.

Αγωνιστικά, δεν θα ασχοληθούμε με το ναυάγιο, διότι όλοι πραγματικά οι παίκτες και ο προπονητής έκαναν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να δείξουν τον χειρότερο εαυτό τους, στην χειρότερη δυνατή συγκυρία.

Έτσι απλά και φθηνά πούλησαν τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού που είχε για δεύτερη σερί χρονιά ως αποκούμπι το κύπελλο μετά απλά μια απλά ντροπιαστική χρονιά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Οι ευθύνες τους βαραίνουν όλους. Κυρίως όμως, ευθύνονται οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο κύριος Μπότο λοιπόν και οι λοιποί διοικητικοί ανενεργοί κηφήνες που έφεραν στην ομάδα τον κάθε απίθανο, μέτριο, και λίγο αγωνιστικά παίκτη που τους κάθισε στο μυαλό.

Στο χέρι σας είναι να δώσετε ξανά ελπίδα και όραμα σε έναν κόσμο που εδώ και κάποια χρόνια μετά το ιστορικό Νταμπλ, έχει πέσει ξανά στην μετριότητα, την ηττοπάθεια και την επιστροφή στο ρόλο του κομπάρσου.

Μπορείτε να δώσετε ξανά αυτά που δίνατε και αλλάξατε επίπεδο τον ΠΑΟΚ; Ο χρόνος θα δείξει.

Διαβάστε ακόμη...