Ασπρόμαυρη κυριαρχία στην συνοικιακή ζούγκλα!

Ατσάλινος ΠΑΟΚ, επικράτησε του συμπολίτη με 1-2 στο "γήπεδο" στο Χαριλάου και έκανε ιδανική πρεμιέρα στα play off ...
Ασπρόμαυρη κυριαρχία στην συνοικιακή ζούγκλα!

Στην ζωή υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πάντοτε δεδομένα. Σε αυτά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι η γη είναι σφαιρική, υπάρχει πάντα η ανατολή και η Δύση του ηλίου και όλη χρονιά του Άρη είναι να καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ.

Εσχάτως βέβαια και λόγω της στενής "φιλίας" με το λιμανίσιο σύλλογο, το σύμπλεγμα του άτιτλου γείτονα έχει φτάσει σε νέα ύψη και μάρτυρες του απύθμενου αυτού κόμπλεξ γίναμε και χθες.

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστος στο μεσαμυντικό κομμάτι. Το τρίγωνο Νταντάς, Κεντζιόρα, Κάργας ήταν μια πραγματική τραγωδία και υπέπεσε σε πολλά λάθη, τα οποία ευτυχώς δεν στοίχισαν και ο Λουτσέσκου το κατάλαβε άμεσα και διόρθωσε τις ανορθογραφίες με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ έπαιζε κυριολεκτικά μόνος του. Μόνος του αντίπαλος ήταν οι φωτοβολίδες, τα λέιζερ, οι κροτίδες, οι πυρσοί και οι αγκωνιές των αντιπάλων.

Πράγματα τα οποία αν γίνονταν στην Τούμπα, θα μιλούσαν άπαντες για ζούγκλα και θα είχαμε διαβάσει δεκάδες άρθρα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Χθες ήταν απλά Κυριακή.

Κόντρα σε όλα αυτά λοιπόν, ο Δικέφαλος είχε και αντίπαλο τον αντίπαλο διαιτητή και τον επόπτη οι οποίοι δεν είδαν το προφανές πέναλτι που έγινε μπροστά τους, έδωσαν ανύπαρκτο οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και έκλεισαν τα μάτια στην αλήτικη αγκωνιά του Κάμαρα στο πρόσωπο του Κουλιεράκη.

Αν δεν υπήρχε το VAR δηλαδή, θα μιλούσαμε για αποτέλεσμα διαμορφωμένο από τις σκληρότερες και ενδοξότερες μέρες της παράγκας.

Αφού λοιπόν ο ΠΑΟΚ τα ξεπέρασε όλα αυτά, ήρθε και η ύστατη προσπάθεια του αντιπάλου με αντικείμενα να φεύγουν στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο (;;;) της αντίπαλης ομάδας να κόβει βόλτες στο γήπεδο χαρίζοντας άφθονο γέλιο σε όλους.

Ένα ακόμη διπλό για τον Δικέφαλο στο γήπεδο αυτό και πλέον το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο αντίπαλος θα επιδείξει τον ίδιο ζήλο και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ή αν το πρωτάθλημα έληξε και τυπικά για αυτόν μετά την χθεσινή ήττα.

Υ.Γ: Κλείσε τον ΠΑΟΚ μέσα σου και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο.

Υ.Γ 1: Η ανακοίνωση του αντιπάλου μετά το παιχνίδι, άνετα συγκαταλέγεται στο top 10 γελοίων και άμυαλων ανακοινώσεων παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη...