Αδίκησε τον εαυτό του!

Λευκή ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής στην παγωμένη Θεσσαλονίκη..
Αδίκησε τον εαυτό του!

Το ποδόσφαιρο είναι γεγονός πως δεν είναι ένα δίκαιο άθλημα. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είσαι συντριπτικά καλύτερος του αντιπάλου σου και να μην καταφέρεις να επικρατήσεις.
Αυτό συνέβη και χθες το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο με ορμή (αφού ο αντίπαλος μας έκανε τη χάρη να παίξει) και μέσα σε ένα λεπτό είχε ένα δοκάρι και μια κλασική ευκαιρία για γκολ. Σε τέτοια παιχνίδια που κρίνουν πολλά, η ποιότητα των τελικών προσπαθειών είναι ζωτικής σημασίας και από την αρχή το κλίμα φάνηκε στραβό σε αυτόν τον τομέα.
Όσο ο χρόνος περνούσε, ο Δικέφαλος (που ειδικά στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά έπαιζε μόνος στο γήπεδο), έχασε και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες και πραγματικά αδίκησε τον εαυτό του ειδικά σε δύο περιπτώσεις με Ολιβέιρα και Κωσταντέλια, οι οποίοι επέλεξαν να σουτάρουν και όχι να πασάρουν, στερώντας από την ομάδα τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.


Και αφού ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπαιζε και το παιχνίδι έμοιαζε πολύ με κάθε ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος, η Λαμία κλπ με τον Δικέφαλο να έχει συντριπτική κατοχή της μπάλας, τον αντίπαλο να μην περνά την σέντρα, να τελειώνει τον αγώνα με έξι μπακ στην εντεκάδα και δυστυχώς να φεύγει με τον βαθμό, αποτέλεσμα πέρα για πέρα άδικο.
Σίγουρα λοιπόν, ο μεγάλος χαμένος του χθεσινού παιχνιδιού ήταν ο ΠΑΟΚ, όχι τόσο βαθμολογικά, αφού υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια, αλλά περισσότερο αγωνιστικά, αφού η τσαπατσουλιά και ο εγωισμός των παικτών του, στέρησαν από την ομάδα μια μεγάλη νίκη.


Στροφή στο κύπελλο τώρα που όπως κάθε χρόνος είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός στόχος και η ομάδα πρέπει να τον αντιμετωπίσει με απόλυτη σοβαρότητα.
Υ.Γ: Το πόσο γελοίοι και μικρή ομάδα είστε, το αποδείξατε περίτρανα και χθες.

Υ.Γ: Εμπρός της κούλας παλικάρια..Πηγαίντε και μετρήστε τα δοκάρια..

Διαβάστε ακόμη...